Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg afgav ordre den 26. januar omkring kl. 11.30 til gratis levering i pakkeshop. Kl. 13.20 samme dag modtog jeg en e-mail fra Odense Isenkram om at to af de ønskede varer var udsolgt. Hv... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Overvejer man at købe Royal Copenhagen produkter hos dem. Så bør man være opmærksom på, at de ikke figurerer på RC’s liste over godkendte forhandlere. Dvs. den udvidet brudgaranti, som Royal Copenhage... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hold kæft en dårlig oplevelse og skide dårlig service! En lysthåret kvinde der står og betjener, har aldrig oplevet noget lignede! Fuldstændig ubehøvlet og burde jo ikke stå bag en disk i en butik med... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Virkelig dårlig kundeservice og ubehøvlet medarbejder. Rodet butik som ikke har styr på sine priser. Finder en panini maskine på hylden, der står 150 kr på pakken. Kommer op til kassen og så forl... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de suministros de cocina

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Vi driver 2 fysiske butikker i odense

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

2,4

Todas las opiniones

3 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestilte i juni måned to affaldsspande

Bestilte i juni måned to affaldsspande. D. 6. juni var der stadig intet sket. Skrev og rykkede. De lovede de ville blive sendt indenfor en uge. 25. august er der stadig ikke sket noget. Skriver igen men hører intet. Det samme sker 9. september. Har stadig intet hørt og regner ikke med at få mine varer. Jeg vil bestemt ikke anbefale at handle her.

11 de septiembre de 2020
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestilte i webshoppen nogle…

Bestilte i webshoppen nogle isterningebakker. Det tog lige knap 1 måned før de kom! Jeg har både haft skrevet 2 mail og ringet.
Ikke et sted jeg ønsker at handle igen.

21 de agosto de 2020

Super service!

Prompte svar ved henvendelse til deres Kundeservice. God kundeservice - ser frem til en fremtidig handel. Kan varmt anbefales.

18 de mayo de 2020

dårlig service

bestilte et rivejern med bestillingsnr som kom efter en uge som så viste sig at være forkert dog det rigtige nr. kontaktede firmaet fik besked på at sende det tilbage som jeg gjorde dagen efter.
Fik besked på at den næste pakke ville blive afsendt til mig direkte med GLS men der skete ikke noget i 10 dage da jeg så sendte en mail dukkede pakken op dagen efter (sjov nok og det var den rigtige.
men en masse bøvl for at få en pakke leveret til 140 kr. og betale 40 kr i porto + bilkørsel først 7 km for at hente 1. pakke så 7 km for at retunere pakken og derefter igen 7 km for at hente pakke 2 som blev lovet sendt direkte
sidste gang jeg handler der
hilsen
Nis Peter Christiansen

12 de febrero de 2020
Logotipo de Odense Isenkram

Respuesta de Odense Isenkram

Hej Nis Peter
Det er vi frygtelig kede af at du har oplevet så dårlig en service. Er der noget vi kan gøre for dig så du måske kan lide os igen. Vi bestræber os på at gøre det så godt som muligt og her har det ihvertfald fejlet må jeg sige.
Jan
Odense isenkram

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Trods juletravlheden fik jeg en rigtig…

Trods juletravlheden fik jeg en rigtig god service hos jer, tusind tak.

30 de diciembre de 2019
Logotipo de Odense Isenkram

Respuesta de Odense Isenkram

Hej
Vi er rigtig glade for din anmeldelse. Vi tilstræber at give service selv ved travle tider. Men det varmer utroligt meget at du giver din mening tilkende. Godt nytår til dig og dine kære

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har ikke fået min bestilling.

Jeg har bestilt 2 kagefad i december 18, til afhentning i butikken i Rosengårdcentret i Odense, og fandt så snart ud af, at jeg for det første ikke kan få mine produkter hentet fra butikken få dage efter bestillingen, selv om ved bestillingen stod det, at produktet var tilgængelig i butikken; og for den anden fik jeg at vide via en e-mail fra en ellers høflig medarbejder, at jeg kan heller ikke få begge bestilte kagefad, men kun den ene, for der tilsyndeladende ikke var nok af dem på lagret alligevel. Fint nok. Jeg svarede at ja, jeg var interesseret i at få den ene alene, og så bleb pengene trukket fra min konto samme dag (december). Men så skrev jeg til vedkommende, at jeg først vil kunne hente mine produkter efter d. 8. januar, da jeg ikke var hjemme inden da. Medarbejderen svarede at det var ok, uden at præcisere, om der skulle være noget tidsfrist for afhentning. Og så skete der det, at da jeg kommer for at hente kagefaden i lørdags d. 19/1, så kunne den ikke findes i butikken. En mandlig medarbejder har forslået, at han vil kigge efter min bestilling og ringe mig op på min mobiltelefon i løbet at de kommende dage. Nu er der snart gået en uge, og har ikke hørt fra dem. Jeg synes det er uacceptabel.

24 de enero de 2019

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.