odpowiedzinasprawdziany.pl Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kolejny rok i kolejna pozytywna opinia. Korzystam od 3 lat i jestem zadowolony. To nie są ryby, to jest wędka - jeśli Twoje dziecko będzie z niej korzystać, będą i ryby. Przykładowe zadania są... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Niestety mimo wysłanego smsa, nie mogę pobrać materiałów. Formularz kontaktowy ze strony nie działa. Brak możliwości złożenia reklamacji i wyjaśnienia sprawy - formularz kontaktowy także nie dział... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Korzystam z usług odpowiedzinasprawdziany.pl już drugi raz. Za każdym razem otrzymałem bardzo uporządkowane paczki sprawdzianów wraz z odpowiedziami; dokładnie te których potrzebowałem (i nie tylk... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bardzo przydatne dokumenty w nauce z dzieckiem. Nie chodzi o to, aby dać dziecku 'gotowca', ważne jest aby odpowiednio je naprowadzić, sprawdzić jakie ma braki. Z pewnością zgłoszę się po materiały... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de materiales educativos

Escrito por la empresa

Oferujemy szeroki wybór materiałów edukacyjnych dla uczniów. Uzyskaj dostęp do wybranych dokumentów dla klas podstawowych (4-8)oraz średnich .

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

28 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Natychmiastowa transakcja.

10 de mayo de 2023

Respuesta de odpowiedzinasprawdziany.pl

Dziękujemy za zakupy i pozytywną opinię 😎 Cieszymy się że nasze materiały spełniły pani oczekiwania. Pozdrawiamy Cieplutko zespół Odpowiedzinasprawdziany.pl

Z całego serca polecam

Z całego serca polecam, córka zadowolona, obsługa i kontakt na najwyższym poziomie.

27 de marzo de 2023

Respuesta de odpowiedzinasprawdziany.pl

Dziękujemy z całego serca cieszymy się że materiały spełniły wymagania pani i córki pozdrawiamy was cieplutko 😊 i Zapraszamy Ponownie . 😎

Lepiej być nie może!

Uczciwie, dostałam komplet dokumentów o które prosiłam. Szybko i bez problemów.

8 de febrero de 2023

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sprawdzian był przydatny do nauki ,ale…

Sprawdzian był przydatny do nauki ,ale niestety inny niż na sprawdzianie .Nauczyciel zaskoczył innym 😉Na pewno będę korzystać z waszej pomocy 👍

8 de febrero de 2023

Szybko

Szybko. Sprawnie.

13 de febrero de 2023

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nierzetelny portal

Niestety pomimo zapewnień o dostępności do plików przez rok, dostęp został utracony po miesiącu. Brak reakcji ze strony administratora

30 de diciembre de 2022

Respuesta de odpowiedzinasprawdziany.pl

Witam Pliki będą przywrócone :) zmienialiśmy szablon na stronie i dodaliśmy nowe płatności ;) proszę o wyrozumiałość właśnie zajmujemy się przywracaniem plików proszę o zmianę opinii.

Mega polecam

Wszystko łatwo, szybko i solidnie.

2 de noviembre de 2022

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jestem niezadowolona bo nie dostałam…

Jestem niezadowolona bo nie dostałam odpowiedzi a tylko testy. Zapłaciłam raz wczoraj i raz dzisiaj

31 de octubre de 2022

Wszystko ok.

4 de octubre de 2022

Bardzo szybko i sprawnie

Bardzo szybko i sprawnie, dużo materiału a cena przystępna

3 de octubre de 2022

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.