Wijvindenproducten.nl Opiniones 208

TrustScore: 3.5 sobre 5

3,4

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ik heb S2 ring besteld. Ik kreeg eerst ring sizing kit en die kwam al volgende dag aan. Meteen meeting doorgegeven en die dag daarna kreeg ik de ring al binnen. Wat een snelle levering zeg! De ring wa... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Na aankoop van de ring werd deze vlot geleverd. Helaas voerde de ring geen enkele meting uit en deze daarom weer retour gestuurd. Er werd een vervangende ring opgestuurd die wederom geen enkele meting... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Had contact opgenomen omdat men ring niet meer werkte naar behoren. Snelle reactie en heel vriendelijk en hebben me goed geholpen met een stappenplan te volgen maar was niet de oplossing. Heb onmidd... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik gebruik nu de Focus S1 Ring en ben er ontzettend tevreden mee. De ring houdt veel verschillende gegevens bij, zoals mijn beweging, slaap, stress en meer. Hierdoor ben ik veel bewuster bezig m... Ver más

La empresa ha respondido

1 estrella

Ha contestado el 58% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Focus ring

Geweldige ring en service! Ben er ontzettend blij mee. Ring geeft veel inzicht qua gezondheid. Kan niet meer zonder. Niet twijfelen maar kopen! :-)

19 de marzo de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Verkeerde kleur, retour afgewezen en slechte communicatie

Na lang wachten op de ring eindelijk ontvangen. Blijk ik een roségouden te hebben ontvangen in plaats van goudkleurig. Na een mailtje geeft Focus aan dat dit hun goudkleurige ring is, maar het is toch echt rosé. Ik gaf aan de ring te willen retourneren en ze stuurden mij een link naar het digitale retourformulier. Deze heb ik ingevuld en vervolgens is mijn retour afgewezen. Na een mailtje hierover gestuurd te hebben, heb ik niks meer gehoord van Focus. Héle slechte communicatie en service dus!

Update: inmiddels reactie van ze gehad en alles is netjes en professioneel opgelost!

Bedankt voor je reactie.

Er is gister uitgebreid gereageerd op uw verzoek om terugbetaling.
Ook zijn de foto's op onze website letterlijke productfoto's van het product dat u heeft ontvangen.

Wij verwachten dat een ieder aan de hand van deze foto's de kleur vast kan stellen en hem daarvoor niet eerst hoeft te bestellen.

Ons retourbeleid staat duidelijk op onze site vermeld.

Wij mailen u om samen tot een oplossing te komen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Slechte service en lang wachten op de ring

Ik heb een focus ring bestel. Vervolgens netjes gelijk een kit binnen gehad om de maat te bepalen. Toen heb ik gelijk via de app mijn maat doorgegeven. De volgende dag kreeg ik ook weer netjes een track & trace nummer. Nu zijn we bijna een week verder en ik heb nog steeds niets binnen. De zending is aangemeld maar zij hebben nog niets ontvangen. Nu heb ik al 3 mailtjes gestuurd, maar geen reactie. Ik heb ze gebeld, maar krijg te horen dat ze door drukte alleen via de mail bereikbaar zijn. Dus ik ben zeker niet tevreden over de service. #4352

Respuesta de Wijvindenproducten.nl

Beste, in onze voorwaarden staat duidelijk dat wij een aantal werkdagen verwerktijd hebben en een zending soms een aantal dagen kan duren.

Ook is er gister al gereageerd op uw mail. Ik zal dat nogmaals doen.

Desondanks zouden we graag met u naar een oplossing kijken.

Uit uw gebruikersnaam valt niks te herleiden.
Wilt u contact opnemen met ons via:

hello@officialfocus.com

Dan kijken we met u naar een oplossing,

Heel slecht bereikbaar

Heel slecht bereikbaar! Niemand neemt de telefoon op en op e-mails wordt ook niet gereageerd. Het duurt allemaal veel te lang. Ik begin me echt zorgen te maken en heb het gevoel dat ik niet serieus word genomen. Geen aanrader.

Respuesta de Wijvindenproducten.nl

Beste, we zouden graag met u in contact komen om naar een oplossing te zoeken. Helaas is uit uw naam niks te herleiden.

Verzoek uw vraag te mailen naar:

hello@officialfocus.com

Dan kunnen we met u naar een oplossing kijken.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Batterij werkt niet, niet gereageerd op mails

Ik heb al meerdere mails zowel via de mail als via de site gestuurd, waarbij ik heb aangegeven dat mijn ring regelmatig ontbind met de app (terwijl alle softwares zijn uitgevoerd), daarnaast gaat de batterij van de ring (in tegenstelling tot het begin) maar 1 dag mee terwijl wordt aangegeven (en ik ook bij kennissen hoor) dat de batterij wel 7 dagen mee moet gaan. Ik vind dit erg jammer omdat ik veel plezier haalde uit de ring, maar hierdoor vaak gegevens niet worden opgeslagen die ik voor mijn sport/gezondheid wil gebruiken/verzamelen.

Helaas wordt er niet gereageerd op mijn mails..

_____________

Ik weet niet hoe ik moet reageren op jullie antwoord, maar jullie geven hieronder aan dat jullie maandag een mail hebben gestuurd en dit is gewoonweg niet waar. In ieder geval niet naar mijn email.. Ik heb het wel 6x gecheckt en heb écht geen mail binnen gehad..

Respuesta de Wijvindenproducten.nl

Beste Barbara, we proberen via de mail met u in contact te komen.

Ook is er afgelopen maandag 21:03 uitgebreid op uw vraag geantwoord. Verzoek hier even te kijken.

Opgelicht

Op 5/3 deed ik een bestelling bij dit bedrijf, de volgende dag netjes de sizing kit ontvangen. De qr code die daarbij zat werkte echter niet. Na wat opzoekwerk de juiste maat toch kunnen doorgeven. Aangezien ik geen bevestiging kreeg, via verschillende kanalen (mail, instagram,…) contact opgenomen. Ze antwoorden ofwel niet of op de meeste rare uren (lees 2:30u ‘s nachts)… Ondertussen de ring nog altijd niet gekregen en ik wil hem ook niet meer, maar op mijn mail omtrent de annulering/retour krijg ik weer geen reactie. Ik raad ten zeerste af om hier iets te kopen!!

beste Cynthia,

Vanwege een storing in onze mailbox is de bevestiging van uw annulering niet doorgekomen.

Inmiddels is deze annulering verwerkt en doorgezet. U ontvangt hier een bevestiging van op uw mail.

Wij hebben u gemaild om tot een compensatie te komen voor het ongemak.

met vriendelijke groet,

Sizingkit ontvangen

Sizingkit ontvangen, qr-code werkt niet. Ik probeer ze al dagen te bellen maar krijg steeds een voicemailbandje dat ze vanwege drukte alleen op mails reageren.
Ik heb 2 mailtjes verzonden maar geen antwoord.
Oplichterij!

Beste,

Op basis van uw naam kunnen we helaas geen contact krijgen met u.

Zou u uw vraag willen mailen naar:

Hello@officialfocus.com

We willen graag met u naar een gepaste oplossing kijken.

Retour regelrechte ramp

De eerste contacten met de klantenservive gingen goed, ondanks dat niet alles klopte wat were gezegd. Zoals dat ik de ringen binnen een week zou krijgen, maar uiteindelijk duurde het 3 weken. Vervelend, maar kan gebeuren vanwege drukte.

Het vervelende komt nu. We zijn niet blij met de ringen en willen ze terug sturen. We hebben 3 ringen besteld, in verschillende maten en kleuren, maar voor maar 2 ringen heb ik een bestelnummer gekregen. Om een retour aan te maken heb je een bestelnummer nodig. Van de 3e ring heb ik die nooit gehad. Nu kan ik geen retour aanmaken. Ik ben al een week aan het mailen, maar krijg geen enkele reactie. Ik heb ze t/m vandaag (17-03-2025) gegeven, anders schakel ik mijn advocaat in.

Wees dus heel voorzichtig in je keuze, want retourneren is een bijna onmogelijk opgave

Update: op dinsdag 18 maart 21:26 nog steeds geen mail ontvangen. Wanneer gaat dit gebeuren? Is er anders een andere manier om de ring te retourneren?

Update 2: 19 maart, ik heb geen enkele mail ontvangen, niet in mijn spam en ook niet bij mijn ongewenste mail. Mail kan wel verstuurd zijn, maar het is zeker niet naar mijn mailadres gestuurd.

Maar ik zit nu waarschijnlijk al buiten mijn retourperiode en kan hem dus niet meer aanmelden. Kan ik de 3e ring meesturen met de andere 2 ringen, die ik wel aan heb kunnen melden?

Update 3: 20 maart nog steeds geen reactie via de mail. Ook geen enkele reactie via Trustpilot gekregen op mijn vorige update. Het lijkt bijna alsof Focus Ring wilt dat je juridische stappen tegen ze onderneemt. Je wordt van alle kanten genegeerd

Update 4: 26 maart. het even voeten in de aarde gehad, maar uiteindelijk is het gelukt om alle 3 de ringen retour te sturen. Retour is ook verwerkt en alles is terugbetaald via Klarna. De reden dat het moeizaam ging, was dat de bestelling van mijn ringen handmatig was gedaan. Hierdoor kon ik niet alles retour aanmelden. Het probleem is nu iig opgelost

Beste Cynthia,

We hebben u gemaild in de zoektocht naar een oplossing.

Het lijkt een miscommunicatie te betreffen.

Ook is er gisterochtend 08:39 al gereageerd op uw mail. Verzoek hier even ten kijken.

Waar blijft Focus?

Al drie weken aan het wachten op mijn ring. In eerste instantie kreeg ik de size-ing kit niet opgestuurd. Toen was mijn adres niet goed ingevoerd (waar lees ik dat meer hier?). Plots kreeg ik de kit opgestuurd. QR-code werkt niet (waar lees ik dat meer hier?). Ik zie ook dat ze druk zijn om reviews na te lezen/beantwoorden. Als ze de tijd eens steken in het opnemen van de telefoon of te reageren op e-mails, dan hoeven ze zich hier niet druk te maken. Er gaat veel mis bij dit bedrijf. Dit riekt naar oplichting!

beste Wijco,

We hebben u gemaild in de zoektocht naar een oplossing.

Het lijkt een miscommunicatie te betreffen.

Alleen maar positief

Sinds ik de focus gebruik, slaap ik dieper en word ik uitgeruster wakker. De inzichten in mijn slaapritme hebben me geholpen om betere gewoontes te ontwikkelen. Overdag merk ik dat mijn concentratie sterk is verbeterd. Comfortabel om te dragen en super handig met de app! Voor mij wel een aanrader.

Slechte communicatie

Ik heb de ring besteld, maar kort daarna had ik mij snel bedacht. Hierom de klantenservice gemaild en de situatie uitgelegd. Hierop heb ik snel reactie gekregen, het was namelijk geen probleem en ze zouden de bestelling annuleren. Kort daarna kreeg ik nog een mail, met daarin geschreven dat ik een retour moet aanmaken en mijn producten moet terugsturen om mijn terugbetaling te ontvangen. Dit heb ik gedaan, wel heb ik erbij vermeld dat ik nog geen product heb ontvangen (geen sizingkit of de ring zelf). Hier kreeg ik geen reactie meer op. Inmiddels is het bijna eind maart en ben ik 3 mails verder, waarop ik wederom geen reactie krijg van het bedrijf. Ook kan ik fluiten naar m’n geld. Hierom raad ik dit bedrijf absoluut niet aan!

1 de marzo de 2025

Respuesta de Wijvindenproducten.nl

Hi Amelia, bedankt voor je reactie.

Het lijkt erop dat onze klantenservice jouw aanvraag verkeerd heeft begrepen.

Wij hebben contact gezocht via de mail om samen met jou tot een oplossing te komen en je te compenseren voor dit ongemak.

Ik kijk uit naar je reactie.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Goedkoper te verkrijgen

De ringen zijn ook te bestellen op aliexpress en andere sites (zelfde ring, zelfde app, etc). Wel 3 sterren, omdat de service echt goed is. Heb eerst 25% teruggekregen, omdat de ring roségoud is en geen goud. Vervolgens een nieuwe ring opgestuurd gekregen, omdat de eerste losliet aan de binnenkant.

15 de marzo de 2025

Respuesta de Wijvindenproducten.nl

Hi Bo, bedankt voor je reactie.

Wij nemen alle feedback ter harte. Wel met de kanttekening dat deze op waarheden is gebaseerd. Dat is in dit geval niet zo.

Wij ontwikkelen zelf onze ring, app en bijbehorende accessoires. Dit zijn dus totaal andere artikelen dan die die elders op internet te vinden zijn.

Wij zouden iedereen aanraden zelf onderzoek te doen voor zei over gaan tot aankoop.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

2 ringen besteld bij focus op 21…

2 ringen besteld bij focus op 21 februari de size kit kwam op 26 februari pas binnen. De size kit hebben wij binnen gekregen maar toen ik de maten door wou geven begon de ellende. Maten hadden we door gegeven kregen we weer een size kit opgestuurd. Uiteindelijk de ringen binnen gekregen waarvan 1 binnen 24 uur leeg is. Een week geleden al 3 mails gestuurd over dat het product niet werkt. Ik heb gebeld gemaild gedmd. Nergens reageren ze op het product is gewoon kapot.

26 de febrero de 2025

Respuesta de Wijvindenproducten.nl

Hi Kevin, bedankt voor je reactie.

Afgelopen donderdag is er gereageerd op jouw mail in de hoop tot een oplossing te komen. Helaas hebben wij hier nog geen reactie op ontvangen.

Ik heb zojuist nog een mail verzonden. We kijken graag met je naar een passende oplossing. Mocht het makkelijker voor jou zijn kun je ons ook nog altijd mailen naar:

Hello@officialfocus.com

Dit zijn oplichters

Dit zijn oplichters! Kreeg netjes de sizing kit, wel later dan ze beloven op de site, maar goed. Kon de maat niet doorgeven want de qr code miste. Toen ik dat mailde kreeg ik direct antwoord, super fijn. En toen begon de ellende. Ik ben inmiddels 3 weken verder en heb nog steeds geen ring. Eerst zeggen ze dat m’n adres niet klopt. Dat is gek, want de sizing kit komt wel aan. Adres nogmaals doorgegeven en sinds dien is het stil. Geen reactie op m’n mails. Ik ga aangifte doen, want dit zijn gewoon oplichters!

15 de marzo de 2025

Respuesta de Wijvindenproducten.nl

Hi Sandra, bedankt voor je reactie.

Wij proberen met u in contact te komen. Echter bent u onder de naam Sandra Meijster niet te vinden in ons klantenbestand. Zou u contact op willen nemen met: hello@officialfocus.com

Wij kijken graag zo spoedig mogelijk met u naar een oplossing.

Team Focus

Heel blij met mijn ring

Heel blij met mijn ring! Werkt super goed en veel nauwkeuriger dan mijn Watch. Ik draag hem elke dag en kan alles bijhouden. Ik vind het leuk om ook mijn slaap ermee te monitoren. En de app werkt ook super!

14 de marzo de 2025
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.