Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vele jaren geen string meer willen dragen vanwege mijn buik & rondingen en het niet vinden vinden van de juiste materialen/fit op mijn rijpere leeftijd van 58j. Na lang twijfelen toch eens de Tine b... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik struggel al jaren met af en aan schimmelinfecties. De normale katoenen onderbroeken ondersteunen die broeihaard aan beestjes alleen maar. Na lang wikken en wegen enkele onderbroeken besteld en WAUW... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vooral grote fan van Tine! Je voelt ze eigenlijk niet… wat je wil met ondergoed. Mega comfortabel, veilig gevoel dat alles op zijn plaats blijft. Zelf tijdens het lopen. Ze zijn hun geld meer dan waar... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wat een ondergoed! Ik twijfelde eerst om strings aan die prijs te kopen; maar ondertussen heb in mijn tweede bestelling geplaatst. Lore heeft helemaal gelijk als het op sizes aankomt; ik heb zowel een... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa interior
  2. Tienda de camisetas

Escrito por la empresa

RETHINKING UNDERWEAR Breathable Underwear that Looks Hot, yet Stays Fresh! Healthy for your Vajayjay & the Planet. Sizes from XS - 5XL and an Empowering Affirmation on the inside of every pair. Lots of (self)love, Lore Janssens - die van Oh Yaz

4,9

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

4,9

Todas las opiniones

44 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Top 👌🏼

De quotes zijn een heel leuke touch. Verder zitten de strings heel comfortabel en is de schimmelinfectie (in combinatie met medicatie) gaan liggen. Fingers crossed it stays that way 🤞🏼

4 de septiembre de 2023

YAAAAAAAZ! Hier leef ik voor hahahah 🙌🙌🙌

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De broekjes zitten heel goed

De broekjes zitten heel goed, ideaal voor elk weer als je het mij vraagt ☺️

22 de julio de 2023

Thaaaanks Jessica!! Let's pray for more sun tho haha! 😍 🥰

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel tevreden van de Oh Yaz…

Heel tevreden van de Oh Yaz onderbroeken. Supercomfortabel en mooi aansluitend.
Erg fijn details met de quotes binnenin.

18 de julio de 2023

Dank jeeee Mieke! Heel leuk om te horen! 😍 🥰

Full of bad ass-ery!

These t-shirts are full comfy and funny, but I like them most because of the level of bad ass-ery. I feel like I can take on the world when I wear them!
On top of that, you get the best customer service from the top dog, Lore. She's a boss who loves to put out positive energy and doesn't shy away from difficult topics. Self-love is her go to and you get to share that when you wear her t-shirts (and underwear😉).

To sum it up: comfy and funny t-shirts, wear them if you want to feel like a bad B!

17 de julio de 2023

🥺❤️❤️❤️

Buy, try & B happy!

First underwear ever that makes me feel sexy and confident! Above that it lets my private parts actually breathe and not suffocate or drown😏

16 de julio de 2023

YAAAAAZ!!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Daisy fresh. All day, every day

Zo zó blij met deze undies! 🤩
Ik had snel nog een bestelling gedaan voor we op reis vertrokken op vakantie, zodat ik er eentje had voor elke dag. Het was er puffen en zweten, but still daisy fresh down there! 😏
Nu enkel nog mijn collectie uitbreiden! But thanks a million voor this amazing underwear! 🙏🏼

15 de julio de 2023

Daaaank uuuu! Heel zalig dat we mee met je op vakantie mochten! 🤩 🥳

Valorada con 5 estrellas sobre 5

All the rumours are true

All the rumours are true. Waw, wat een fantastisch gevoel down there, sinds ik jouw onderbroeken draag! De fit van de high waisted string en de briefs zijn geweldig! Ik ga er zeker in de toekomst nog bij bestellen.

Respuesta de OH YAZ

Daaaank uuuu Elisabeth!! zooo zo leuk om te lezen!!🥳🤩

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Niet twijfelen gewoon doen!

Na lang twijfelen toch meteen verschillende modellen ondergoed aangekocht en nog geen spijt gehad. Ik twijfelde over de maat, maar ze passen perfect. Zelfs de maat kleiner past nog prima. Bij klassiek ondergoed heb ik erg snel last van veel zweten bij warm weer, dit is bij Oh Yaz echt verleden tijd, geen nat en plakkerig gevoel meer. Echt een verademing, letterlijk en figuurlijk!
Ik koop er zeker nog bij in de toekomst!

3 de julio de 2023

Respuesta de OH YAZ

Zaaaaalig! Thanks Dorien!!! Heel blij dat je ons & de verademing gevonden hebt! 🤩

Flawless

Best, sexiest and really comfortable underwear!

2 de julio de 2023

Thaaaaanks Anne!!! 🤩 🤩 🤩

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel tevreden over de onderbroeken

Heel tevreden over de onderbroeken: ze zitten enorm comfortabel. Ik droeg vroeger nooit strings, maar met deze ben ik zelfs gaan sporten zonder problemen. Ik had nooit gedacht dat ik het zou zeggen, maar ik voel me ook heel sexy als ik ze draag.

1 de julio de 2023

Dank uuuu Saraaaaaah!!

Confident and safe

Confident and safe! De twee woorden die alles samenvatten. De eerste omwille van de quote en het gevoel. De tweede door de comfortabele stof en weten dat het ondergoed de eerste lekjes opvangt! Ondergoed dragen zonder te beseffen dat je het draagt❤️

1 de julio de 2023

❤️❤️❤️❤️❤️ Thaaaanks Linde!!

Amazing undies!

The undies are so amazing. They fit well! But even better so: I adore the affirmations. It really helps with the daily tasks! LOVE, LOVE, LOVE!

Respuesta de OH YAZ

YAZ, YAZ, YAZ!! Love that we can be a tiny part of your confidence journey every day! ❤️

It’s worth it

De onderbroeken van OhYaz zijn echt top! Zitten goed (en blijven goed zitten), geven een ‘ademend’ gevoel en de quotes aan de binnenkant zorgen elke keer weer voor een mentale boost en glimlach op mijn gezicht. Kortom: zijn geld echt wel waard!

Respuesta de OH YAZ

Thaaaanks Sara!!! Heel zalig om te lezen ❤️❤️ YOU ARE WORTH IT!!

Confidence boost: check ✔️

Waited for a long time to order some more undies, but with the personalized quotes I’m feeling more confident then ever. ❤️

26 de junio de 2023

Respuesta de OH YAZ

Oh love reading this Paulien! ❤️ Hope you feel confident every day!!

IBD & Bloatfriendly undies

Ik kan niet meer zonder de brief en high waist strings van Oh Yaz! Ze zitten heerlijk, alsof je niks aan hebt, irriteren niet en zijn super comfy, ook met een opgeblazen buik.

Ik heb darmproblemen en heb bij andere merken vaak last van de elastieken band die in mijn buik snijdt. Bij dit ondergoed heb ik daar geen last van. De Oh Yaz undies heb ik heel de dag aan en ze rekken lekker mee! Aanrader!!

14 de mayo de 2023

Respuesta de OH YAZ

Esmeeeee, love this!! Heel blij om te lezen dat je je ding hebt gevonden bij ons ondergoed. Ik heb zelf ook IBD dus herken de struggle en ben heel blij dat de oplossing niet exclusief op mijn - veranderlijke- lijf van toepassing is ;)

Thaaaaanks Queen!!!

ZAAAAAAAALIG

ZAAAAAAAALIG, meer woorden zijn er niet nodig om mijn contentement uit te drukken ;)

26 de junio de 2023

DANK UUUUU!!! 😍 🥰

OH Yes, Oh Yaz!!

Super tevreden van mijn ‘investering in mezelf’
Heerlijk ondergoed, heerlijke quotes (het is een dingetje nu, dat mijn lief dagelijks wil checken welke quote ik draag ;-) )
Niet twijfelen, je gaat het je écht niet beklagen. Integendeel, je gaat er alleen maar meer willen :-).

Luchtig, geen irritaties, geen gedoe!

5 de junio de 2023

Respuesta de OH YAZ

oooh Valérie, heerlijk om te lezen! Zo leuk dat je lief mee checkt elke dag hahaha, what a vibe. Super bedankt voor je review, made my day! 😍

Comfort en self-empowerment

Super comfortabele en ademende stof die de hele dag goed zit. De quote vanbinnen maakt de onderbroek helemaal af en werkt super motiverend om deze doorheen de dag te blijven zien.
Yes I do deserve the world!

27 de mayo de 2023

Respuesta de OH YAZ

YAAAAAZ YOU DOOO! Thaaaanks voor deze heerlijke review Hannah, echt heel lief!!

Fijnste onderbroeken <3

Ze verkopen de fijnste onderbroeken die ik ooit al gedragen heb! Ze zijn zo zalig dat ik ze altijd als eerste weer uit de schone was haal <3

23 de mayo de 2023

Respuesta de OH YAZ

Moooo Elien, heel leuk om te lezen!! danku danku danku 😭

8 consejos para escribir buenas reseñas.