ok-living.be Opiniones

TrustScore: 3.5 sobre 5

3,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Op de website wordt gezegd 3-4 dagen levertijd. Ik wacht nu al 11 dagen, en OK-Living verschuilt zich heel gemakkelijk achter hun logistieke partner Schenker. Maar ik heb inmiddels wel méér dan €750... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Livraison en 4 paquets sur 2 jours pour 1 meuble. Le blanc est trop blanc, un peu grisâtre : hôpital...! Je n'ai malheureusement pas vu avant l'achat que seulement 5kg pouvaient reposer sur la tablett... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

La livraison a été rapide (j'ai commandé un lit cabane pour mon fils) mais les différentes vis/clous etc n'étaient pas emballés dans un sac plastique à part mais posés entre les différentes lattes ce... Ver más

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 94% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

Product comform met afbeelding
Goede kwaliteit

30 de abril de 2026

Respuesta de ok-living.be

Bedankt voor je positieve feedback! 😊 Fijn dat de levering snel was en dat het product volledig aan je verwachtingen voldoet. Veel plezier met je aankoop!

Met vriendelijke groet, Sabine

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Meuble abimé et planche cassée

Meuble abimé et planche cassée. Une des boite a été piétinée avec présence de trace de pied sur le carton. Meuble bas de gamme.

31 de marzo de 2026

Respuesta de ok-living.be

Ce n'est bien sûr pas normal et c'est très ennuyeux ; la marchandise n'aurait pas dû t'être livrée dans cet état. Merci de contacter directement notre service client.

Cordialement, Valentin

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Mooi handig en kwalitatief huisbed tot…

Mooi handig en kwalitatief huisbed tot nu toe blij ermee!

2 de abril de 2026

Respuesta de ok-living.be

Fijn om te horen dat je blij bent met het huisbed en de kwaliteit! Bedankt voor je feedback 😊

Met vriendelijke groet, Lisa

We hebben 8 kasten besteld

We hebben 8 kasten besteld, we hebben 13 dozen ontvangen, maar deze zijn verspreid over 5 leveringen bij ons aangekomen. Er waren tal van kastpanelen beschadigd, deurscharnier was kapot, en er ontbrak ook bevestiginsmateriaal. Dus, daarom 1 rode ster.

30 de marzo de 2026

Respuesta de ok-living.be

Dat klinkt inderdaad erg vervelend en zo hoort het natuurlijk niet te gaan. We gaan dit onderzoeken en zullen snel een passende oplossing vinden. Neem contact op met onze klantenservice.

Met vriendelijke groeten, Sabine

Prijs o.k

Prijs o.k, 1 vijsje ontbrak, de maten van vijzen beter aangeven

30 de marzo de 2026

Respuesta de ok-living.be

Fijn om te horen dat de prijs goed is! Bedankt voor je feedback over het ontbrekende vijsje en de aanduiding van de maten, dat nemen we mee 😊

Met vriendelijke groet, Lisa

Bon rapport qualité prix

Bon rapport qualité-prix. Le meuble est bien emballé et protégé.

25 de marzo de 2026

Respuesta de ok-living.be

Ravi d’entendre que le rapport qualité-prix et l’emballage te conviennent ! Merci pour ton retour 😊

Cordialement, Jonas

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Livraison en retard du au problème de…

Livraison en retard du au problème de ce week-end de pâques avec les grèves mais j’ai bien reçu ma commode ,je suis tres satisfait ,il ne manquait aucune piece et tout coïncidait niveau trou sur panneaux pour les vices ect ,je recommande !!! Je ́e connaissait pas ok living mais de beau article et prix raisonnable et assez bonne qualité !

31 de marzo de 2026

Respuesta de ok-living.be

Ravi d’entendre que tout est bien arrivé et que tu es satisfait malgré le retard ! Merci pour ta recommandation et ton retour 😊

Cordialement, Valentin

Alles goed

Alles goed, maar de installatiegids mocht iets duidelijker

27 de marzo de 2026

Respuesta de ok-living.be

Fijn om te horen dat alles goed is, dank je! We nemen je opmerking over de installatiegids zeker mee 😊

Met vriendelijke groet, Sabine

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Meuble pas super facile à monter et pas…

Meuble pas super facile à monter et pas de réglage au niveau des tiroirs

24 de febrero de 2026

Respuesta de ok-living.be

Dommage que le montage n’ait pas été si simple et que le réglage des tiroirs pose problème. Merci pour ton retour, nous le prenons en compte.

Bien à toi,

Opinion

All good, except one of the parts of the base structure that didn't have the correct holes in it. Those holes were necessary to fix remaining structure but were not present in the part. They were, however, correct in the instruction manual.
The instruction manual could also be improved. Found also some typos on the screws to use in one of the pages.

Apart from that, very good service and product.

24 de febrero de 2026

Respuesta de ok-living.be

Thank you for your detailed feedback. Sorry to hear about the missing holes and the issues in the instruction manual, but we’re glad that overall you’re satisfied with the product and the service.

Many greetings,

Conforme aux attentes

Armoire de salle de bains globalement conforme à nos attentes (à part un coup dans un des panneaux arrière pour lequel nous contacterons le service client). Montage aisé. Les finitions des portes ne sont pas parfaites (traces de colle notamment) mais ne se voient pas l'armoire fermée.

23 de febrero de 2026

Respuesta de ok-living.be

Merci pour ton retour détaillé ! Ravi que l’armoire corresponde globalement à vos attentes et que le montage ait été simple. Dommage pour le petit défaut et les traces de colle, mais merci de nous en avoir informés.

Bien à toi,

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Totaal niet tevreden van de levering…

Totaal niet tevreden van de levering van dit pakket. Dozen waren volledig gescheurd en hout was beschadigd.
Daarnaast is het plan om de kast in elkaar te steken totaal niet duidelijk en overzichtelijk.

9 de febrero de 2026

Respuesta de ok-living.be

Het spijt ons dat uw bestelling beschadigd is aangekomen en dat de montage-instructies onduidelijk waren. Bedankt voor uw feedback – we nemen dit zeer serieus.

Met vriendelijke groeten,

Goede prijs-kwaliteit

Goede prijs-kwaliteit. Snelle verzending, goede communicatie!ik ben tevreden

3 de febrero de 2026

Respuesta de ok-living.be

Fijn dat de prijs-kwaliteit goed voor je is en dat verzending en communicatie zo vlot verliepen. Bedankt voor je feedback!

Veel groeten,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede communicatie en opvolging.

Goede communicatie en opvolging.

26 de enero de 2026

Respuesta de ok-living.be

Fijn om te horen dat de communicatie en opvolging goed waren. Bedankt voor je feedback!

Veel groeten,

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.