Særdeles hjelpsom administrasjon. Med veldig enkel adkomst til boden jeg leide. Fikk lagret samme dag uten at det var klargjort med enkel tilgang til nøkler å lås pr. Telefon. MEGET god service.... Ver más
La empresa ha respondido
La empresa ha respondido
Lett å ringe de og få hjelp steg for steg, utrolig bra tilbud i en flytteprosess. Mange som ikke har lagringsplass i sin bolig.
Hyggelige mennesker på tlf og chat. Får fort svar og hjelp til det man trenger. 10/10!
Få bedre plass med et 🆗 lager til minipris 👌 OK Minilager leier ut minilager i byer over hele landet, fra Tromsø i nord til Mandal i sør. Du får ikke ekstratjenester som koster dyrt, men tjenesten vår er enkel og selvbetjent med tilgang døgnet rundt. Du får rett og slett et OK lager til en god pris, og mer enn 🆗 kundeservice. Vi har både drive-in lagercontainere og tempererte, innendørs lagerboder.
Ravneveien 3, 3174, Revetal, Re, Noruega
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Utrolig dårlig kundeservice! Har knapt vært borti verre. De har i ukevis latt være å svare på meldinger for å få klarhet i en transaksjon, og når jeg ringer blir jeg bare møtt av en robot som til slutt henviser meg til den samme meldingstjenesten/mailadressen som ikke svarer.
Dro for å se på bod/container, og ble lovet den jeg så på. Avtalte dato for dette, men sendte spørsmål på epost før jeg la inn noe kredittkort, HELDIGVIS, for ikke fikk jeg svar i tide, og boden jeg hadde sett på kunne ikke leies ut. Hadde jeg lagt inn kort, så hadde jeg blitt trukket selv om det ikke kunne tilbys meg det jeg ba om. Dette gjorde at flyttingen min ble forskjøvet i tid, med alt det stresset det medfører når en har gjort en avtale. Stedet hvor bodene er på et industriområde, og et søk på området vil gi deg litt informasjon som du selv må vurdere om du vil ha bod. Virker ikke som de har helt kontakt med de ulike stedene sine når de sitter inne på kontor. Jeg trenger folk som kan anlegget og lageret sitt. Det har jeg nå fått hos en annen leverandør.

Respuesta de OK Minilager - Re
Mange som ikke har lagringsplass i sin bolig.
Raskt og enkelt å komme i gang med å leie bod.
Enkelt og veldig greit. Og super hyggelige mennesker som svarer telefon.
Enkel og ryddig bestilling damer enkel og ryddig overtagelse av konteineren
MEGET god service.
Anbefales!

Respuesta de OK Minilager - Re
Dårlige til å svare på telefon, glemte å sende kode for tilgang på lageret, og jeg måtte purre.
Lageret er bra, servicen gir minus

Respuesta de OK Minilager - Re
Trodde helt til det siste at det kom til å dukke opp noen skjær i sjøen ved å ordne alt via nett etc....,men dette gikk helt fint fra A til Å, flott lager, lettvint adkomst og bra tilbud med traller og heis, i tillegg er det mulig å ta en telefon hvor det faktisk var noen som svarte i andre enden...Kjempefornøyd`!

Respuesta de OK Minilager - Re
Veldig fornøyd med at dere har vakttelefon som kunne fikse lager på lørdag kveld!
Rask og god kommunikasjon. Alt praktisk rundt lagring bra. Gode boder.
Ryddig og rent. Men litt overraska av boden med en balk som stjæl en bit av utrymmet fra veggen og ut mot gulvet i siden.likte ikke det. Ellers greit. Enkelt komme in med kode. Vogner til låns for og frakte det som skal forvares, heis. Bra uteplass for bil og henger og komme til. Dette er helt ok👍
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.