Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had de verkeerde maat leggings besteld en contact gezocht met Olfe. Zij hebben mij meteen een andere maat toegestuurd terwijl ze mijn retour nog niet ontvangen hadden. Hele fijne service, fijn om t... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top service!! Ik had een pakketje retour gestuurd, deze was spoorloos. Ik had contact met een hele vriendelijke, meedenkende, behulpzame medewerkster. Ik kreeg snel een reactie op mijn mail en uitei... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ontzettend behulpzaam contact met Roshelle van Olfe ivm zoekgeraakt retourpakket bij DHL. Snelle reactie, ondersteuning waar nodig en altijd met dezelfde persoon. Het was een langdurig proces om het g... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestelling was nog niet geleverd. Contact gehad en hebben er alles aangedaan om de bestelling als nog te leveren. Contact was prettig en duidelijke communicatie en snel herstelt. Goede service. De... Ver más

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Uitstekende service!

Goede kwaliteit van de producten en zeer goede service. Snelle reacties op mijn emails om het product om te ruilen voor een andere maat. Toen mijn retour bleef hangen bij DHL is dit met verzendbewijs goed opgelost. Ik kreeg alsnog de goede maat opgestuurd. Vriendelijke klantenservice

2 de noviembre de 2025

Tevreden

Ik ben erg blij met de bestelde leggings.
Ik had een aantal andere merken geprobeerd, maar deze zakten allemaal af tijdens het hardlopen.
Deze blijven echter heel goed zitten.

Tevens goed geholpen toen er iets mis was gegaan met mijn bestelling.

Dankjewel Roshelle!

16 de octubre de 2025

Goede klantenservice

Goede klantenservice, snelle reactie en levering. Ik vond het klein vallen, dus een maatje groter was beter. Gelukkig was dit geen probleem en zaten er geen kosten aan verbonden. Bij 2 sport leggings ontving ik een short gratis erg blij mee. En belangrijk squat proof.

7 de octubre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prachtige spullen en vriendelijke mensen!

Super mailcontact met Rochelle die in mijn geval zelfs ruim na middernacht nog via e-mail reageerde!
De gratis shorts bij aankoop vanaf 80 euro tóch gekregen ondanks dat ik nèt niet aan t bedrag kwam.
Na contact over retour meteen retourlabel via mail gekregen.
Wat betreft de sportkleding. Erge mooie kleuren en kwaliteits-materialen. Legging en shorts en hoodie zitten heerlijk en zien er mooi uit. Omdat ik n klein buikje heb rolt de rand van mijn legging toch n beetje om maar das niet storend en onder mn shirt ook niet zichtbaar..
Heel blij met zowel de spullen als met t vriendelijke mailcontact. Ik kocht voorheen mijn sportkleding van t merk Esprit (bestaat niet meer) en dit merk is vergelijkbaar dus ik ga zeker vaker bestellen en kan dit iedereen aanraden.

1 de octubre de 2025

Super goede service!!

Niet alleen mooie producten maar ook nog eens een super goede service en persoonlijke benadering. Ik ga hier zeker nog eens bestellen.

19 de septiembre de 2025

Nette afhandeling retour

Na het (vlot) ontvangen van mijn bestelling, bleek dat er een klein gaatje in de legging zat. Ik heb hierop direct contact gezocht via de mail en al vrij snel werd dit probleem op een keurige manier opgelost! De leggings zitten heerlijk en ik ben dus ook heel tevreden over de afhandeling van een ‘probleem’. Ik zal in de toekomst zeker weer een bestelling plaatsen!

2 de septiembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede service en fijne producten!

Bestelling geplaatst, kreeg vrij snel een bevestiging dat deze was aangeboden bij DHL, maar op een of andere manier bleef de bestelling daar "hangen". Contact opgenomen met Mygainz. Probleem werd netjes opgelost door bestelling opnieuw te versturen. Duidelijke communicatie hierover en service is echt top. Broeken zijn van fijne stof!

22 de agosto de 2025

1 woord geweldig

1 woord geweldig. Ik twijfelde heel erg tussen 2 maten, ik kreeg het advies om 2 maten te bestellen en kosteloos de verkeerde maat terug te sturen.
Wat een top service.
De verkeerde maat terug gestuurd. En binnen 1 dag mijn retour al verwerkt.
Nog niet gesproken over de 2 fantastische leggings. Ik ben 1.80 lang, met lange benen en deze legging zit echt tip. Geen hoogwater broek. De korte short is ook echt top.
Ik beveel dit 100 procent aan !

14 de agosto de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super klantvriendelijk én fijne producten

Ik had in eerste instantie een biker short besteld, maar deze zat toch niet helemaal naar wens. Contact gezocht of ik 'm om kon ruilen met een ander model biker short. Geen enkel probleem. Geheel kostenloos en supersnel afgehandeld. Erg vriendelijke dame die me geholpen heeft. Biker short (Nova) is absoluut een aanrader!

6 de agosto de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Omdat het kledingstuk goed zit en de…

Omdat het kledingstuk goed zit en de levering snel was en hopelijk blijft hij ook mooi na enkele keren wassen. Omdat ik hem nog maar een week heb , kan ik daar nog niet over oordelen. Maar ik hoop het wel.

23 de julio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Retourneren zou gratis moeten zijn

Retourneren zou gratis moeten zijn! Ga er nooit. Meer wat bestellen! Dan ben ik er al klaar mee!😡

22 de julio de 2025
Logotipo de Olfe

Respuesta de Olfe

Jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over de retourkosten.

Op onze website, bij de retourpagina, naast de producten en op meerdere plekken op de site staat vermeld dat de retourkosten €3,95 bedragen. Dit is transparant en direct terug te vinden.

Voor de retourzendingen betalen wij zelf €7 aan onze retourpartner. Wij kiezen er bewust voor om hiervan maar €3,95 aan onze klanten door te rekenen, omdat wij het belangrijk vinden dat retourneren laagdrempelig blijft en wij een deel van de kosten voor onze rekening nemen. Dit bedrag ligt vaak zelfs lager dan het gemiddelde wat bij andere bedrijven gerekend wordt.

Verder hebben wij van jou geen enkele mail of vraag ontvangen over de retourkosten. Het verbaast ons dan ook dat er direct een negatieve review wordt geplaatst, zonder dat je ons eerst de kans hebt gegeven om samen naar een oplossing te zoeken. Zo’n onterechte review kan andere klanten in verwarring brengen.

Wij hebben je inmiddels een mail gestuurd met extra informatie en willen graag samen tot een oplossing komen. We zien je reactie graag tegemoet.

Team Mygainz

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Kapotte legging, goed opgelost door My Gainz.

Erg fijne legging met aan beide kanten een zakje.
Helaas was de legging na 1x dragen en 1x wassen aan de voorkant kapot. Hoe dit is gebeurt, geen idee. Direct een bericht gestuurd naar My Gainz. Dezelfde dag nog ontving ik bericht. Ze lieten mij weten dat dit nog niet eerder was voorgekomen. Hierna ontving ik 4 dagen later al een nieuwe legging. Een fijn contact en snelle respons. Uiteraard erg tevreden met hoe ze het hebben opgelost.

7 de julio de 2025

Perfect langer kort hardloopbroekje

Ik heb van de week een bikershort (19inch) voor hardlopen bij jullie besteld. En ben echt super enthousiast! Binnen 24hr was die binnen en zojuist ben ik wezen rennen. Hij zakt niet af, kruipt niet omhoog (waardoor mijn benen niet tegen elkaar schuren), zit comfortabel, van goede stevige kwaliteit en heeft handige zakjes waarin je je sleutel nog kwijt kan als je rent. Kortom, ben heel blij ermee. Voor het eerst een fijn hardloopbroekje gevonden en kan het iedereen aanraden!

10 de julio de 2025
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.