Had a minor issue with a delivery which was delt with by Chris without hesitation. Have bought a few things for our ebikes from them always great service.
Erg slechte organisatie. Fiets werd defect afgeleverd. We moesten zelf maar de fiets uit elkaar slopen en kijken of we dit zelf konden repareren. Anders moesten we 40 euro aan retourkosten betalen. Kl... Ver más
Zoals velen hier zeggen. Omafiets-online.nl, fiets.nl. Allemaal dezelfde winkel. Niet leveren wat beloofd word. Alternatief moeten uitkiezen die later geleverd word. Vervolgens schade en geen fatsoenl... Ver más
Waardeloze klantenservice en totaal geen garantie voor niks. De geleverde fiets was qua kleuren niet wat ik bestelde en beschadigd! Werd afgedaan als nieuwe collectie. Zelf naar Zaandam geweest om t... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
omafiets
Holanda
- omafiets-online.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Alles super tolles Fahrrad
Alles super tolles Fahrrad , schnelle Lieferung ohne Probleme und einfache Kaufabwicklung!!!
Immer wieder gerne
Danke !!!
Duidelijke site
Duidelijke site, snelle levering en mooie fiets (alleen een ander zadel dan op de foto helaas maar daar kan je ook op zitten...). Er zit geen gebruiksaanwijzing bij maar spreekt wel voor zich verder en beetje olie/vet hier en daar.
Super
Snelle bezorging, goede prijs/kwaliteit verhouding
Verkeerde maat fiets besteld, alles netjes opgelost en omgeruild 👍
Niet 1 maar 2 fietsen besteld.
Heb een fiets besteld voor me zoon, na zelf even een proefritje te hebben gedaan, hadden we besloten om er nog 1 te bestellen. Dat hebben we dus gedaan en nu hebben we er 2...
Supper fietsen.
Bedankt.?
Makkelijk bestellen goede klantenservice. En goede prijs kwaliteit verhouding
Makkelijk bestellen had per ongeluk verkeerde frame maat besteld even chatfunctie op de site opgestart en het werd snel geregeld. Zelfs nieuwe orderbevesting met juiste framemaat ontvangen. Fiets werd op tijd door dhl geleverd en het in elkaar zetten was en alles nalopen 3uurtjes werk. Prijs kwaliteit verhouding dik in orde 1 opmerking voorrekje is niet goed geproduceerd vereist wat bij buigen .
Super snelle levering,de volgende dag…
Super snelle levering,de volgende dag al in huis en een super service ..reageren snel op de mail
Fiets is nog niet binnen
Fiets is nog niet binnen. Via bevestiging gaat het alsnog goed. Wij zullen morgen zien of ze daadwerkelijk gaan leveren
Komen garanties niet na
Stond voor 18u besteld morgen in huis. Dat was zeker niet het geval. Moest vervolgens zelf gaan bellen waar de fiets bleef, stond op de site klantenservice vanaf 9u open, op een andere pagina stond 10u en toen ik belde was t 10:30.......
Vervolgens sta je dan n half uur in de wacht en wordt je eruit gekickt omdat het te lang duurt, dus kun je weer opnieuw beginnen.
Vervolgens wordt er gezegd aan de telefoon dat hij niet op voorraad was (wat wel op de site stond). En dus nog binnen moest komen voor ze m zouden verzenden.
Fiets besteld op zaterdag, en kwam uiteindelijk dus pas donderdag.
Neem je het pakket aan zit er een mega groot gat in de doos, geen gebruiksaanwijzing bij de fiets en ben je vervolgens 3u verder.
Raad dit zeker niet aan.
Een nieuwe fiets voor mijn dochter via…
Een nieuwe fiets voor mijn dochter via omafiets online gekocht.zeer tevreden mee.goed kwaliteit voor een goed prijsje en snel geleverd.ik ben er echt erg tevreden mee.
De fiets is na twee weken nog steeds…
De fiets is na twee weken nog steeds niet geleverd aangezien er een probleem met de levering was volgens leverancier bij DHL. Van een bezorg probleem word mijn probleem gemaakt. Indien dit juist was opgelost was indien mogelijk een nieuwe fiets gestuurd en had de verkoper zelf de fiets waar een probleem mee was / is teruggekregen via DHL. Vandaag betaald morgen geleverd gaat dus compleet aan zijn belofte voorbij. Toegezegd na twee weken om nieuwe fiets te krijgen , geen track en tracé bericht . Zeer teleurstellend. Ik kan wel 1 ster geven maar dan komt de review waarschijnlijk niet online en kan niemand lezen hoe het in mijn geval gelopen is.
Fiets was zeer vlot geleverd, maar slechte service
Fiets was zeer vlot geleverd, jammer dat er geen beschrijving bij zit. Tis uiteindelijk toch een bouwpakket.
Helaas was de zadelpijn niet goed, veel te klein. Contact opgenomen met de klantenservice. Deze gaven vrij snel een reactie. MEt de belofte een nieuwe te sturen binnen 3 werkdagen, nu ondertussen 7 dagen verder. Nog steeds niets ontvangen!! Maar weer mailen want vanuit het bedrijf zelf hoor je niets!! Na mij wat boze email is spontaan de zadelpen verstuurd..het zal nog wel even duren voordat deze geleverd wordt. Al met al...zeker geen aanrader wat mij betreft
Spirit luipaard fiets
Onlangs een fiets voor onze dochter besteld helaas werd deze niet de volgende dag geleverd, maar dat ligt waarschijnlijk meer aan de vervoerder.
Verder wordt aangegeven dat de kleur van de fiets donkerder uitvalt echter de kleur is geel ipv beige. Ik had hem terugwillen sturen maar dochterlief die het hele weekend had moeten wachten was er wel blij mee. En dat is toch het belangrijkste....
Zeer tevreden klant!
Onlangs een fiets besteld bij omafiets-online. Ik kreeg een groot bouwpakket binnen en moest de fiets zelf in elkaar zetten. Het was even goed kijken omdat er geen beschrijving bij zit maar uiteindelijk is het gelukt en ben ik zeer tevreden met de fiets. Prijs-kwaliteit verhouding is excellent! Fiets kwam ook de volgende dag al binnen, zeer snelle levering! Al met al zeer tevreden.
Een hele leuke kinderfiets
Een hele leuke kinderfiets. De kleur is in het echt nog mooier. De fiets wordt snel geleverd incl. zijwieltjes. Elders duurder gezien, dus goede aankoop.
Goede en slechte ervaring
Ik geef 3 sterren omdat ik twee verschillende ervaringen heb. Het bestelteam en de klantenservice verdienen 5 sterren omdat zij klantvriendelijk zijn en helpen.
Het servicepunt Zaandam krijgt geen sterren omdat ik daar als invalide en oudere gediscrimineerd word, en heel onbeschoft behandeld ben.
Klacht is al eerder doorgegeven.
Super leuke fiets
Super leuke fiets, mijn dochter stapte meteen op en fietste weg. De volgende dag voor het ontbijt wilde ze al een rondje gaan fietsen.
Dag na bestelling werd de fiets al bezorgd. Super service!
Vandaag besteld morgen keurig netjes…
Vandaag besteld morgen keurig netjes geleverd ik zou iedereen dit geweldige bedrijf aanraden
Oma-fiets voor mijn dochter…
Binnen 2 dagen was de fiets gearriveerd. Voor mij was het eenvoudig om het gedeelte dat nog niet in elkaar gezet was te maken, maar voor iemand die minder handig is, is het misschien verstandig om er een handleiding bij te doen. Voor de rest een zeer mooie fiets voor mijn dochter
Geweldige service geweldig snel…
Geweldige service geweldig snel geleverd en een super fiets! Dochter gelukkig 😁