Ominimo Sverige Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Verkar bra. Smidigt att teckna, har inte varit i kontakt med kundtjänst ännu, men de hade ett svenskt telefonnummer. Vilket för mig är otroligt viktigt då jag loggade in och såg att det inte är så myc... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Nyss bytt till detta försäkringsbolag, har ännu ingen upplevelse gällande försäkringsärende. Dock svårt att komma in på mina sidor, halvt omöjligt. Hittar inte mitt försäkringsbrev som mailats till m... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fick inbrott i bilen med skadegörelse som följd. Lätt att kontakta bolaget och göra en anmälan. Snabbt hanterat utan några problem. Det är ett bolag att lita på. Därav kan jag ge mina bästa... Ver más

1. Aseguradora

Escrito por la empresa

Det finns roligare saker än att tänka på bilförsäkring. Därför försöker vi åtminstone göra den billigare. Genom ett smartare sätt att bedöma risk kan vi erbjuda konkurrenskraftiga premier, samtidigt som du får tryggheten från Zurich Insurance Group – ett av Europas största försäkringsbolag. Välj trafik-, halv- eller helförsäkring och få ett skydd som passar både bilen och vardagen. Och eftersom du redan är på Trustpilot, varför inte berätta vad du tycker om oss? Fem stjärnor uppskattas alltid, men ärlig feedback hjälper oss att bli ännu bättre.

Muy bueno

TrustScore: 4 sobre 5

141 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 80% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todas las opiniones

139 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 2 estrellas sobre 5

En AI kundtjänst

En AI kundtjänst? En lägenhet ska vara företagets säte ???? Aktie kapital på 25 tusen kan inte ge några som helst förtroendet för bolaget m.m.

Hej Mahbod,

Tack för att du delade din feedback. För att förtydliga använder vi för närvarande inte AI för kundservice. Varje kundinteraktion hanteras av våra medarbetare.

Ominimo stöds av stora institutionella investerare, såsom Zurich Insurance Group, och har nått en värdering på över 1,6 miljarder dollar efter vår senaste finansieringsrunda. Vi är ett välkapitaliserat företag i snabb tillväxt, och vi svarar gärna på eventuella specifika frågor du har om vår verksamhet. Hör gärna av dig direkt så att vi kan reda ut detta ordentligt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jätte trevligt personal alexander…

Jätte trevligt personal alexander heagerström

31 de agosto de 2026

Hej, Suleman,

Vi är glada att du fick ett trevligt bemötande av Alexander. Vi skickar vidare din fina feedback till honom.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I dont like that its on English

Vi får se hur dom beter sig om något händer så jag behöver ersättning

Respuesta de Ominimo Sverige

Tack för din recension. Vi förstår att det viktigaste testet kommer om du någonsin behöver anmäla en skada. Vi lovar att göra vårt bästa för att hjälpa dig snabbt och rättvist om den dagen kommer. Hör gärna av dig om du har frågor under tiden.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ärligthet hos personalen

Ärligthet hos personalen

Respuesta de Ominimo Sverige

Tack för din recension. Vi är glada att du upplevde vår personal som ärlig och pålitlig.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Att teckna bilförsäkringen var enkelt

Att teckna bilförsäkringen var enkelt.
Premien var okej.

Men det är ju inte förrän man får en skada som ska hanteras som man vet hur bra eller dåligt ett bolag är.

Hej Jimmi,

Tack för din recension, vi är glada att höra att det var enkelt att teckna försäkringen. Vi håller med dig – det är vid en eventuell skada som vi verkligen får visa vårt värde. Vårt mål är att den processen ska vara smidig och trygg för dig.
Tveka inte att höra av dig om du har några frågor framöver!

Varma hälsningar,

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ominimos system gör att kundtjänst inte…

Ominimos system gör att kundtjänst inte har några som helst befogenheter att ändra. Det gick inte heller prata med ngn överordnad, bara de stackarna i kundtjänst vars händer är bakbundna. Jag kunde försäkra en bil som jag inte ägde och det tog 3 dagar för Omnimo att hitta felet. Under den tiden blev avgiften högre för varje dag på Vägtrafikregistret.

28 de agosto de 2026

Hej Linn,

Vi beklagar verkligen din upplevelse. Detta är inte den servicenivå vi vill erbjuda. Vi vill gärna granska ditt ärende på nytt mer noggrant, och någon från vårt team kommer att kontakta dig inom kort. Tack för ditt tålamod.

Tyvärr seg kundservice

Letade annan försäkring för bilen hos Compricer och kom över Ominimo. Allt frid å fröjd enkelt att teckna och mycket bra pris men, då får jag mail (troligtvis automatiskt) om att det kommer dras pengar om 14 dagar och min försäkring börjar inte föräns nästa år i Juli så jag mailade och frågade om just detta men ej fått svar efter 3 dagar vilket jag tycker är lite väl lång tid när det gäller försäkringar. I skrivande stund har jag ej fått svar än och har sagt upp försäkringen helt.

Personligen tycker jag att man kan ha max 24tim väntetid när det gäller mail.

Blir kundtjänsten bättre kan jag tänka mig komma tillbaka igen.

Opinión espontánea

Respuesta de Ominimo Sverige

Tack för att du tar dig tid att dela med dig av dina tankar. Först och främst vill vi be om ursäkt för dröjsmålet. Vissa dagar är mer intensiva än andra, men vi gör vårt allra bästa för att svara på alla förfrågningar inom 24 timmar.

Mejlet om betalningen du fick var precis som du trodde ett automatiskt utskick, och vi vill väldigt gärna reda ut detta åt dig. Om du känner för det, ring oss gärna på +46 10 337 31 14 så tar vi det direkt över telefon. Vi hoppas verkligen att vi får chansen att höras av och visa att vår kundservice kan mycket bättre.

Bästa hälsningar,

Väldigt billig helförsäkring

Väldigt billig helförsäkring

26 de agosto de 2026

Hej Linda!

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi är glada att du tycker att vår helförsäkring är prisvärd. Välkommen att höra av dig om du har fler frågor.

Toppen

Mycket smidigt sida, samt tillmötesgående, proffsig personal.

27 de agosto de 2026

Hej Roger,

Vi är glada att du tycker att vår webbplats är lättanvänd och att du delade det med oss!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lätt att få kontakt och bra priser.

Lätt att få kontakt och bra priser.

20 de agosto de 2026

Hej Thure!

Tack för din fina recension! Vi är glada att det var lätt att få kontakt med oss och att du är nöjd med priset.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Cheap to buy

19 de agosto de 2026

Respuesta de Ominimo Sverige

We're happy to hear you found the process easy and the price competitive.

Kind regards,
The Ominimo Team

Fin behandling

Mycket fint behandling tack

Hej Ejran,

Tack så mycket för din fina recension. Vi är glada att höra att allt flöt på smidigt hos oss.
Kom ihåg att vi alltid finns här om du behöver något i framtiden!

Easy and good prices

Easy and good prices , use them on my second car now 😁

Hi Bengt!

Thank you for your great review, and welcome back with your second car! We're so glad to have you as a returning customer.

Best regards,
The Ominimo Team

Valorada con 1 estrellas sobre 5

dåligt med kontakt å jätte dålig…

dåligt med kontakt å jätte dålig hemsida att man inte kan logga in å se sina försäkringar!!!

30 de julio de 2026

Hej Ana,

Vi vill be om ursäkt för besväret vi har orsakat dig, detta är absolut inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha.

Vi vill att du ska veta att vi just nu arbetar intensivt med att förbättra vår kundportal, vilket mycket väl kan vara orsaken till problemet du stötte på. Vi tar detta på fullaste allvar och gör allt vi kan för att åtgärda felet så snart som möjligt.

Du är varmt välkommen att ringa vår kundtjänst på +46 10 337 31 14 så hjälper vi dig omgående med information om din försäkring.

Återigen, vi är verkligen ledsna för besväret.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag tycker bra på ekonomin

Jag fick bra information och mycket sparsam

22 de mayo de 2026

Respuesta de Ominimo Sverige

Det är roligt att höra att du upplevde processen som enkel och priset som konkurrenskraftigt.

Det gick mycket snabbare

Det gick mycket snabbare

Hej Ahmad,

Tack för din recension! Kul att höra att allt gick snabbt och smidigt för dig.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Akta er för detta bolag!!

Passa er för dessa!!

När man väl behöver hjälpt eller att prata med de om något viktigt så lägger de på telefonen i örat på en…

Jag har avslutat min försäkring men ändå fortsätter de med att dra pengar från mitt konto…

De är totalt värdelösa…

Opinión espontánea

Hej Adam,

Tack för att du delar detta med oss. Vi vill verkligen titta närmare på situationen och skulle uppskatta möjligheten att reda ut det direkt med dig. Ring oss gärna på +46 10 337 31 14 (mån–fre, 9–17), eller mejla oss på tillganglighet@ominimo.se så att vi kan gå igenom ditt ärende specifikt.

Vi är verkligen ledsna för det du beskriver, det är inte den standard vi vill stå för, och vi vidtar åtgärder för att säkerställa att det inte händer igen.

Säg till om du vill att jag postar detta svar, eller om du vill justera något först.

Ominimo-teamet

8 consejos para escribir buenas reseñas.