Goeie ervaring met complete base…
Ik heb inmiddels meerdere complete base sets en ben daar erg tevreden over. Ook de service en bereikbaarheid is prima als er problemen zijn.

Respuesta de Onairlight
OnAirLight is een initiatief van Digital Media Service, en levert producten voor radio en podcast studio's. De naam zegt het al, wij ontwikkelden een universeel en Plug&Play systeem voor on air indicatie aan je microfoon arm. kijk in onze webshop voor de producten. wij kenmerken ons door kwaliteit en snelle leveringen.
Hofland, 10, 3451VE, Vleuten, Holanda

Respuesta de Onairlight
Goede service en snel reageren op mails
Had een storing in de Onairlight box, deze opgestuurd en de volgende dag al een mail ontvangen.
Met een volledige uitleg en de storing verholpen.
Dat is nog eens service en super klant vriendelijk.
Echt een aanrader Onairlight.nl
Perfecte uitleg en service, deze mensen vragen wat voor mixer je hebt en passen daar de aansluitingen voor aan, en het werkt perfect op mijn Eela sbm90

Respuesta de Onairlight
Snelle levering, prima service en support zelfs in de avond nog reactie op vragen.

Respuesta de Onairlight
De oplossing voor als je een goedkoper alternatief zoekt dan zo’n dure microfoonstatief. Bij problemen met installeren het nummer gebeld op de site en prima geholpen bij de installatie.

Respuesta de Onairlight
Het is één moie on air light. Bij mij past het niet perfect op de microfoonarm, maar de support was groot en er wordt graag geholpen.

Respuesta de Onairlight
Apparaat doet wat het zegt
Prijs is wel wat aan de hoge kant
Aan te bevelen !