Onbezorgd Bezorgd B.V. Opiniones

TrustScore: 3 sobre 5

3,2

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zeeeeeeeer ontevreden met deze dienst, super slecht bereikbaar, leveren niet conform afspraak, nu 6 keer meegemaakt dat het te niet op tijd geleverd word. Reageren ook nooit op email en zijn telefo... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zogezegd niet thuis en daarna telefonisch tijdens openingsuren totaal onbereikbaar. 24 euro betaald voor verzending met spoed en nu is het er niet. Ook niet bij de buren aangebeld of het in de pakketb... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Foutje gemaakt snel opgelost en een zeer passende oplossing geboden om zowelde verkoper als de ontvanger beide kosteloos te stellen van de fout. Kan niet anders zeggen dan dat dit super netjes gerege... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het is een top club. Poosje geworsteld met hoe verstuur ik mijn pakketjes, wat is betrouwbaar, wat is redelijk geprijsd, komt het op tijd.... Deze club staat wat mij betreft eenzaam bovenaan in alle... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de logística
  2. también en la categoría
  3. Depósito
  4. Servicio de envíos

Escrito por la empresa

Logistieke dienstverlening: - Op- en Overslag - Transport over de weg - Logistiek management

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Todas las opiniones

5 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Perfecte en snelle service!

15 de febrero de 2019

Respuesta de Onbezorgd Bezorgd B.V.

Tja, in jullie branche moet dat ook wel he, anders kost het mogelijk klanten. Wij schakelen, jullie verbinden, samen staan we sterk.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We kunnen tot 4 uur aangeven of er…

We kunnen tot 4 uur aangeven of er producten afgehaald moeten worden, ideaal. Goede service, aardige medewerkers, kortom ideaal.

15 de febrero de 2019

Respuesta de Onbezorgd Bezorgd B.V.

Kleine moeite heren. En, mocht het toch nog iets later worden, kun je het altijd nog komen afgooien op depot he.

Super service ....

26 de enero de 2019

Respuesta de Onbezorgd Bezorgd B.V.

Kort maar krachtig, daar houden we van. Dank je wel voor je feedback!

Onbezorgd Bezorgd

Kan niet anders zeggen dan een super service. Komen altijd de afspraken na en staan altijd voor ons klaar. Onbezorgd Bezorgd maakt zijn naam helemaal waar.

25 de enero de 2019

Respuesta de Onbezorgd Bezorgd B.V.

Dank je wel he Patrick, tot snel maar weer zeker?

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede service, aardige gasten, nooit klachten!

22 de enero de 2019

Respuesta de Onbezorgd Bezorgd B.V.

Nou heren, dat is fijn om te horen zeg. Nu is het wel zo: Dat is wederzijds. Altijd gezellig even een (kort) praatje bij het afhalen of leveren, dat breekt de routes weer even he.

Tot snel weer en bedankt voor de feedback!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Prima

Prima alleen track & trace werkte niet

22 de enero de 2019

Respuesta de Onbezorgd Bezorgd B.V.

Fijn om te horen dat onze service, ondanks de opmerking, wel bevalt. Met betrekking tot de Track en Trace: Dit werkte niet omdat er een grotere batch in één keer werd geïmporteerd. Omdat niet duidelijk was of Track en Trace wenselijk was (je krijgt dan van elke zending een aparte mail), hebben we dit uit voorzorg niet gedaan. Maar alle zendingen zijn uiteindelijk wel te traceren hoor.

Maar, wel goed dat je het even aangeeft, dan kunnen we hier bij de volgende opdracht even extra aandacht aan besteden. Minpunten kunnen we iets mee namelijk, die kunnen we verbeteren. Dus vandaar: Extra dank voor de melding, we pakken het op!

Uitstekende service

Uitstekende service. Staat altijd voor je klaar. Gaat op een correcte manier met de zending om. Dit bedrijf zou ik iedereen aanbevelen.

19 de enero de 2019

Respuesta de Onbezorgd Bezorgd B.V.

Jullie bedankt voor het vertrouwen om jullie kwetsbare glas-producten via ons te versturen Serena. We zien de volgende zendingen weer graag tegemoet hoor, aan de nieuwe webshop zal het niet liggen. .

Hele goede service

Hele goede service, klantvriendelijkheid is super goed en verzenden graag met dit bedrijf! Wij raden het zeker aan.

Respuesta de Onbezorgd Bezorgd B.V.

Bedankt voor de review Mathijs. Ik zag onlangs dat ook de ontvangers de service erg waarderen? Bedankt voor het doorsturen. Mooi om te zien dat beide kanten van de verzending tevreden zijn. Uiteindelijk doen we het daarvoor.

Supper geregeld allemaal.

Respuesta de Onbezorgd Bezorgd B.V.

Tja, jij zorgt er voor dat mensen er warmpjes bij kunnen zitten. Dan zijn wij alleen maar blij dat we daarbij kunnen helpen he.

geen minpunten

geen minpunten , ophalen , bezorgen gaat zonder problemen !!

Respuesta de Onbezorgd Bezorgd B.V.

En als er wel problemen zijn, dan lossen we dat gewoon op, toch René? Tot de volgende keer weer en bedankt voor de review.

Heel tevreden...

Respuesta de Onbezorgd Bezorgd B.V.

Kijk, kort maar krachtig. Daar houden wij nou ook van. Bedankt Fred!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ervaring is buitengewoon goed

Ervaring is buitengewoon goed. Jazeker ze zijn er nog : mensen die echt ergens voor gaan en handelen uit optiek van de ondernemer en daarnaast heel erg servicegericht werken! Mijn dank en waardering is groot!

Respuesta de Onbezorgd Bezorgd B.V.

Die ervaring is geheel wederzijds Edwin. Ook als dingen last-minute anders lopen dan gepland, proberen we dit toch zo snel en adequaat mogelijk op te lossen. Fijn om te horen dat dat gewaardeerd wordt.

Goede transporteur.

Goede transporteur met goede communicatie. Doen wat ze zeggen.

Respuesta de Onbezorgd Bezorgd B.V.

Communicatie is het eerste waar samenwerking mee valt of staat, dus dat doen we liever duidelijk en helder. Dat voorkomt vragen achteraf. Bedankt voor deze mooie review Paul.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alle paketten worden netjes op tijd…

Alle paketten worden netjes op tijd opgehaald en bezorgd bij de klant

Respuesta de Onbezorgd Bezorgd B.V.

Dat is fijn om te horen Frits. En voor de toekomst zullen we dat uiteraard ook zo proberen voort te zetten he.

Snel en betrouwbaar!

Respuesta de Onbezorgd Bezorgd B.V.

Bedankt Louis, wat je zaait zul je oogsten, dus dat is indirect ook een compliment aan jouw eigen werk. Dat we nog maar vaak snel en met goed vertrouwen mogen samenwerken.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Persoonlijke en uiterst correcte…

Persoonlijke en uiterst correcte service!

Respuesta de Onbezorgd Bezorgd B.V.

Dank je voor deze korte maar positieve review. En voor de koffie welke altijd klaar staat bij jullie.

8 consejos para escribir buenas reseñas.