Eerste zending verloren gegaan bij de post, maar nadat we eindelijk contact kregen prima opgelost door opnieuw te versturen
La empresa ha respondido
Ik heb de pakking snel ontvangen Ik heb hem nog niet gebruikt Om de error E15 weg tekeningen, moet eerst het water uit de opvangbak verweidert worden Onderkant open gemaak, totaal 1 glas vuil wate... Ver más
La empresa ha respondido
We zijn zeer goed geholpen door Sander. Heldere uitleg en snelle leveringen. En ze zijn telefonische berijkbaar om je probleem te kunnen bespreken en het juiste artikel te bestellen. Vaatwasser lekte... Ver más
La empresa ha respondido
Wij verkopen onderdelen voor huishoudelijke apparaten en zijn met name gespecialiseerd in witgoedonderdelen! Het meest verkochte product de afdichtingsring voor Siemens/Bosch E15 storing. Je kunt deze afdichting met behulp van onze handleiding en video gemakkelijk zelf installeren. Een dure monteur is hiervoor echt niet nodig!
Holanda
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Onderdeel Siemens vaatwasser besteld daar deze de storing E15 aangaf. Lekkage waardoor water op de onderplaat vaatwasser. Zou opgelost kunnen worden dmv een nieuw rubberen ring. Is na het zien van een instructiefilmpje goed zelf te doen.
Echter heeft niet geholpen. Minpuntje is de hoge prijs voor de ring, 4 schroeven en een stukje ijzerdraad.

Respuesta de Onderdelen Ssmc
Keurig ,snel en deskundig geleverd en goede kwaliteit.

Respuesta de Onderdelen Ssmc
Zeer snelle levering en het is gelukt om mijn vaatwasser er mee te repareren. (E15 storing)

Respuesta de Onderdelen Ssmc
Selle levering met goede omschrijving hoe te gebruiken! Redelijk simpel voor iedereen te doen!

Respuesta de Onderdelen Ssmc
Prima, jullie hebben netjes een oplossing voor het probleem kunnen leveren. Wel vond ik verzendinginfo onduidelijk was betreffende levering. Track en trace Maar daar kunnen jullie niets aan doen.

Respuesta de Onderdelen Ssmc
snelle levering, gratis retour en correcte refund bij verkeerd besteld artikel. Prima service.

Respuesta de Onderdelen Ssmc
Precies het juiste onderdeel met een perfect instructie filmpje.
Voor €20 binnen een dag zelf de vaatwasser gerepareerd!

Goede video instructie.
Helaas niet het resultaat waar ik op hoopte. Lekkage kwam toch ergens anders vandaan.
Gr Robin

Respuesta de Onderdelen Ssmc
Alles conform verwachting: snelle levering en goed materiaal

Respuesta de Onderdelen Ssmc
17.30 uur besteld, volgende dag 09.00 uur in huis. Zoals op de website stond omschreven was het onderdeel prima zelf te monteren. Wel handig dat er een video op de site stond, maakt het net wat makkelijker. Top geregeld!

Goed product
Duidelijke website met montage video en op tijd geleverd

Respuesta de Onderdelen Ssmc
Más información sobre otros tipos de reseñas.