Ryddig og bra hjemmeside. Klar og tydelig bestillingsrutine. Godt sporingsopplegg fra besilling til levering. Posten overtok og det gikk veldig bra. Skal studere hjemmesiden meir, for der var det s... Ver más

Consulta las opiniones de los clientes
Gode priser og gode produkter, enkel nettside å navigere er det og. Det gikk veldig kjapt fra bestillingen ble utført til nettbutikken hadde fullført ordren og sendt med posten.
Lett å komme i kontakt med kundeavdelingen på telefon og utfordringen jeg opplevde ved min handel ble løst på en smidig og for meg meget tilfredsstillende måte.
Información sobre la empresa
- Tienda de suministros de oficina
- también en la categoría
- Mayorista de suministros de oficina
Sobre Ondio (tidligere Kontorgiganten)
Escrito por la empresa
Vi leverer alt fra papir, penner og kontorartikler til kaffe, rengjøring, hygiene og andre nødvendige produkter til arbeidsplassen – raskt, enkelt og til konkurransedyktige priser.
→ Stort utvalg – Et bredt sortiment av kjente merkevarer for bedrifter og organisasjoner
→ Effektive innkjøp – En digital plattform som gjør bestilling enkelt, raskt og oversiktlig
→ Konkurransedyktige priser – Klare priser uten unødvendig kompleksitet
Ondio hjelper i dag over 700.000 kunder i Norge og resten av Europa med deres daglige innkjøp av kontorrekvisita og forbruksvarer.
Vi er en del av en europeisk e-handelsgruppe med fokus på datadrevet optimalisering av sortiment, prising og tilgjengelighet.
Kontorgiganten er nå blitt til Ondio.
Samme løsning, samme mennesker og samme service – nå under ett felles navn i Europa.
Información de contacto

Pulsen i arbeidsplassen
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Har ikke fått varen levert i postkassen.
Raskt levering.
Kjapp service fra bestilling en torsdag…
Kjapp service fra bestilling en torsdag kveld til levering mandag. Mamma ønsket faktura blanketter, som er "ute av produksjon", "ute av sortimentet". Det blir fint å se reaksjonen når jeg har funnet blanketter likevel. Takk fra Jan Olav
Både pluss og minus...
Bra varer og kjapp ekspedering på pluss siden. Det som dro ned var pakking og levering. Jeg bestilte 4 papp konvolutter, 2 av hver størrelse, de skilte en cm. De ble bestilt samtidig, ikke hver for seg, men de ble sendt hver for seg. Den ene i en pappkonvolutt, den andre i en enorm eske. Og siden det ikke fantes noe leveringsalternativer, de måtte hentes på hentested og mitt hentested er 6 km unna og jeg har ikke bil. Resultatet ble at jeg satte opp adressen til en venn som kunne hente dem for meg, men pakkene ble ble levert på forskjellige dager så det ble en skikkelig tungvinn leveringsopplevelse. Når ikke konvoluttene er mer forskjellige i størrelsen enn disse var, kunne de vel blitt pakket sammen? Og levering? Hjemlevering er noe de fleste tilbyr nå, så hvorfor ikke dere?
Simple clarification question = wasted time
I called them just to clarify shipping if it was possible to get the shipment delivered the same day. The woman I talked to didn't know how to answer such a simple question, a simple "yes" or "no" would be enough. She then proceeded to waste my time by checking with me 4 times what was I asking about. And to finish it off she told me that she will send my request further and that somebody will reach out to me shortly. it has been almost 4h and nobody has called me yet.
lang ventetid, ble ikke oppringt
lang ventetid, fikk ikke tak noen som kunne svarr, de skulle ringe opp, de ringte aldri, bestilte feil og mått fikse på nytt i butikk selv
Kjapp levering
Fornøyd at jeg fikk almanakken
Fornøyd at jeg fikk almanakken, men hvorfor så diger innpakning?
Bruker mye unødvendig emballasje, men ellers veldig fornøyd 😊
Rask levering, men mye unødvendig emballasje 😊
Fornøyd med varen og kjapp levering.
Helt som foventet
La experiencia Trustpilot