Banner for Ondio (tidligere Kontorgiganten)

Ondio (tidligere Kontorgiganten) Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ryddig og bra hjemmeside. Klar og tydelig bestillingsrutine. Godt sporingsopplegg fra besilling til levering. Posten overtok og det gikk veldig bra. Skal studere hjemmesiden meir, for der var det s... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kjapp service fra bestilling en torsdag kveld til levering mandag. Mamma ønsket faktura blanketter, som er "ute av produksjon", "ute av sortimentet". Det blir fint å se reaksjonen når jeg har funnet b... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gode priser og gode produkter, enkel nettside å navigere er det og. Det gikk veldig kjapt fra bestillingen ble utført til nettbutikken hadde fullført ordren og sendt med posten.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lett å komme i kontakt med kundeavdelingen på telefon og utfordringen jeg opplevde ved min handel ble løst på en smidig og for meg meget tilfredsstillende måte.

Información sobre la empresa

1. Tienda de suministros de oficina
  2. también en la categoría
  3. Mayorista de suministros de oficina

Sobre Ondio (tidligere Kontorgiganten)

Escrito por la empresa

Ondio er en digital leverandør av kontorrekvisita, forbruksvarer og arbeidsplassutstyr til bedrifter, skoler og offentlige virksomheter i Norge.

Vi leverer alt fra papir, penner og kontorartikler til kaffe, rengjøring, hygiene og andre nødvendige produkter til arbeidsplassen – raskt, enkelt og til konkurransedyktige priser.

→ Stort utvalg – Et bredt sortiment av kjente merkevarer for bedrifter og organisasjoner

→ Effektive innkjøp – En digital plattform som gjør bestilling enkelt, raskt og oversiktlig

→ Konkurransedyktige priser – Klare priser uten unødvendig kompleksitet

Ondio hjelper i dag over 700.000 kunder i Norge og resten av Europa med deres daglige innkjøp av kontorrekvisita og forbruksvarer.

Vi er en del av en europeisk e-handelsgruppe med fokus på datadrevet optimalisering av sortiment, prising og tilgjengelighet.

Kontorgiganten er nå blitt til Ondio.
Samme løsning, samme mennesker og samme service – nå under ett felles navn i Europa.

Información de contacto

Promotion box for Ondio (tidligere Kontorgiganten)

Pulsen i arbeidsplassen

Alt det nødvendige – alltid tilgjengelig, alltid i flyt.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

2 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

900 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Umulig å få kontakt med kundeservice

Varene kom etter to dager. Det jeg ikke likte, var at det er umulig å få kontakt med kundeservice. Årsaken til at jeg ringte, var at varene ikke ble levert første dag, da det sto i Posten-appen at adressen var ufullstendig. Jeg ville da ringe kundeservice og høre hva problemet med adressen var (det var ikke mulig å kontakte Posten). Jeg ringte to ganger, og det var ikke mulig å bli satt over til Kundeservice. Jeg måtte legge igjen beskjed, og så skulle kundeservice ringe tilbake. Det har de aldri gjort.

4 de agosto de 2026

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.