Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jättebra service! Kundtjänst svarade snabbt som blixten och hjälpte mig väldigt bra. Kommer börja beställa mina träningskläder härifrån hädanefter ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bästa träningstightsen för mig. Har köpt flera par utav Enigma scrunch tights och använder dem flitigt sedan ca ett halvår tillbaks. Även köpt en sporttop som jag är nöjd med. Ska testa en annan model... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hemsidan är enkel och intuitiv att navigera. Det finns ett bra utbud på fina och funktionella träningskläder - samt ofta bra reor som får en att shoppa lite oftare än vad man annars kanske gjort!... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Urusel kund service. Fick aldrig avisering om mitt paket så det skickades tillbaka. Kontaktade dem och fick bara ett svar att sms avisering skickats ut (teknik är ju som bekant helt ofelbar) och nu sk... Ver más

1. Tienda de vestimenta deportiva

Escrito por la empresa

Onemorerep.se grundades 2012 och är en av Sveriges ledande nätbutiker inom fitness och mode. Vi inspirerar med varumärken från hela världen med bra priser och snabb leverans. Hos oss hittar du allt från stora välkända varumärken till unika varumärken som Alera. Några av våra övriga varumärken är Better Bodies, Hummel, Famme, Gavelo, Nebbia, Embrace Jeans och Rapid Wear. Vi erbjuder ett stort urval av träningstights, leggings, jeans och mycket mer.

3,6

Ha contestado el 50% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

KØB IKKE DER!!!!

KØB IKKE DER!!!!
Jeg modtog trænings bukser med hul i syningen.
Forsøgte at skrive til dem igennem den formular de har på hjemmesiden, som der står man skal når man vil sende noget retur der er i stykker.
De svare at de skal have billeder mm.
Hvilket jeg har sendt til dem 3 gange nu, og har så ikke hørt mere fra dem.
Det er under alt kritik og jeg kan ikke anbefale nogen at handle der, Dårlig service, dårlig hjælp, umulig at komme i kontakt med.
Jeg har stadig et par ubrugelig trænings bukser med hul i.
Det er det man kalder at købe katten i sækken
400 kr lige ud af vinduet.

20 de febrero de 2020

Snabbt & bra!

Enkelt att beställa samt skicka ev. retur, samt riktigt trevlig och hjälpsam kundservice!

17 de diciembre de 2019

Sämsta företaget någonsin.

Sämsta företaget någonsin.

Leveranstid 1-4 dagar (onemorerep) för det första, jag beställde två saker, får ingen spårninglänk, när det väl kommer efter 2 dagar så fastnar den kvar hos onemorerep dom lämnar ej in det till posten så då har det gått 4 dagar sammanlagt innan de lämnar in det, då får jag mail från klarna att de har skickat tillbaka pengar för ena varan och då har inte ens företaget mailat mig och bett om ursäkt eller nått sånt liknande jag mailat då företaget och även letar efter ett telefonnummer vilket dom inte har som är sk*t dåligt ett företag som säljer saker ska ha en kundservice man kan ringa till!!!
De svarar inte ens på mejlet och efter 5e dagen så har den lämnat Umeå, grattis 👏🏼
6e dagen har den bara fastnat kvar i Gävle och där har den varit nu ett tag...

Leveranstid 2-5 dagar (mmsports) fick redan avisering att paketet är i Stockholm bara efter 1 dag! Det kallar jag perfekt och god service. OCH JAG FICK TILLOCHMED PAKETET FÖRE ONEMOREREP TROTS ATT DE HADE OLIKA LEVERANS DAGAR HAHAHAHA WHAT THE F*C K...

Dom som skapade företaget onemorerep, tänk om gör rätt innan ni ens tänker på att öppna ett företag, och att ignorera sina kunder som mailat är så fult.

Kommer aldrig mera handla här usch

29 de noviembre de 2019
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.