Zeer blij met de service en de geleverde poster. Helaas verliep de bezorging niet soepel, maar hier kon de website niets aan doen. De communicatie hierover verliep heel prettig en snel. Al met al echt... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Omdat we geen standaard poster maat nodig hadden konden we op andere websites niet de juiste posters bestellen. Hier was het geen probleem om na overleg via e-mail maatwerk te bestellen tegen een klei... Ver más
La empresa ha respondido
De posters zijn van mooie kwaliteit en levering is erg snel. Ik had 2 geboorte posters apart van elkaar besteld. De afmetingen kwamen niet overheen met elkaar. Ik heb hierover gemaild en dezelfde n... Ver más
La empresa ha respondido
Top, aanrader!!! Er zijn nog weinig bedrijven die een topservice leveren s dit bedrijf! Ik had zelf een fout gemaakt in de bestelling en dit is buitengewoon netjes en ook nog buiten werktijd voor m... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
ONLINE POSTER KOPEN.NL is een trendy webshop met een hoge kwaliteit wanddecoratie, Scandinavische design posters, geboorteposters en outdoor tuinposters.Het gehele assortiment is custom made ontworpen.
Información de contacto
Gravin Juliana van Stolberglaan 31, 2263 AB, Leidschendam (geen bezoekadres), Holanda
- 085 -1300582
- webshop@onlineposterkopen.nl
- onlineposterkopen.nl
Invita a los clientes a opinar
Helaas
Helaas, maar bestelling bleek “uniek” te zijn waardoor hij niet retour kon. Product was ook nog eens niet mooi. Spijt me, maar geen goede waardering.

Poster schoonheidssalon
Mijn adres was niet helemaal goed ingevuld, ik werd persoonlijk gebeld om het te checken en uit te leggen waarom ik de poster nog niet had ontvangen.
Had hem daarna snel en supernetjes in huis. Mooie kwaliteit poster !

hele fijne service!!!
hele fijne service!!!
ik had wat tegenvallers met mijn bestelling maar het is allemaal keurig opgelost

Respuesta de ONLINE POSTER KOPEN
Hele mooie producten en een hele goede…
Hele mooie producten en een hele goede service !!

Respuesta de ONLINE POSTER KOPEN
ik vond de prijs-/kwaliteit verhouding…
ik vond de prijs-/kwaliteit verhouding van de posters niet super. voor een tientje per stuk had ik ze zelf ook kunnen uitprinten

Fijne service geboden
Wij waren minder enthousiast over de poster. De pixels waren onderin minder scherp. Maar we hebben geen contact gezocht met de klantenservice. Nadat poster online contact zocht met ons is het super opgelost en zijn wij blij met de service die poster online ons heeft kunnen geven.

Anders verwacht
Viel me gewoon erg tegen, niet zoals verwacht.
Er is niks fout gegaan, alleen andere verwachting. Niks wat ik de verkoper kan kwalijk nemen.

Respuesta de ONLINE POSTER KOPEN
Goede service. Snelle verzending. Goed verpakt. Prettige communicatie.

Respuesta de ONLINE POSTER KOPEN
Product was beschadigd door de…
Product was beschadigd door de bezorgdienst. Ik kreeg een mail dat er een nieuwe voor me werd opgestuurd uit eigen intiatief.Heel netjes afgehandeld. Daar kan menig bedrijf wat van leren.

Kwalitatief mooie poster!
Mooie poster, goede kwaliteit en snelle levering

Poster op maat!
Een mooie poster op maat kunnen laten afdrukken. Van goede kwaliteit en vriendelijk geholpen. Daarnaast ook een snelle levering en was de poster goed verpakt en geen beschadigingen. Een absolute aanrader.