ONLINEPRINTERS Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Valorada con 1 estrellas sobre 5

De afgesproken leverdatum werd niet gehaald en na diverse telefoongesprekken werd van alles beloofd maar werd niet nagekomen. Op het laatst hadden we een deadline en kon het toch met exprespost worden... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Voor onze projecten komen we het steeds vaker tegen: wekenlang aan het ontwerpen, praten, herzien en bijschaven, nog een keer dezelfde rit terwijl de deadline al in zicht komt. Dan is het van belan... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik bestel al ruim 6 jaar mijn promotiemateriaal bij onlineprinters. Ben altijd erg tevreden. Nu waren er voor het eerst wat problemen bij de levering (wat aan DPD lag). Na belcontact hebben ze de flye... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na mijn klacht heeft de klantenservice het onderzocht en erkent dat het een fout van hun zijde was. Hebben mij gratis een nieuwe batch toegestuurd die snel aankwam en perfect geprint was. Ke... Ver más

Información sobre la empresa

1. Imprenta
  2. Impresora digital
  3. Servicio de impresión digital
  4. Tienda de artículos promocionales
  5. Tienda de grabados y letreros

Escrito por la empresa

De ONLINEPRINTERS-groep is een van de marktleidende onlinedrukkerijen van Europa. Wij produceren voor onze meer dan 1.000.000 klanten in 30 landen van Europa individueel drukwerk in de eigen productiedivisie, van een flyer tot en met een complete beursstand.

Muy bueno

TrustScore: 4 sobre 5

73 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

20 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Mooi drukwerk

Mooi drukwerk, goed verpakt voor verzending, snelle levertijd. Jammer dat op het voorblad lichte sporen te zien zijn van het vermoedelijke? transport systeem. (heel lichte zwarte streepjes)

16 de noviembre de 2022

Respuesta de ONLINEPRINTERS

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij vinden het heel belangrijk dat u (volledig) tevreden bent en daarom zijn wij blij met uw directe feedback. Alleen zo kunnen wij ons verbeteren. Wij hopen dat u tevreden bent met de oplossing die wij u hebben toegestuurd. Hartelijke groeten van Onlineprinters, uw drukexperts met passie

slechte bezorgservice

het pakket is op 9/11 bij jullie vertrokken en zit nu nog steeds in transit

15 de noviembre de 2022

Respuesta de ONLINEPRINTERS

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij vinden het heel belangrijk dat u tevreden bent, en daarom zijn wij blij met uw directe feedback. Helaas kunnen we de betreffende bestelling niet vinden - kunt u ons alstublieft het betreffende bestelnummer sturen naar service@onlineprinters.com met Trustpilot in het onderwerp van de e-mail? Wij laten zo snel mogelijk wat van ons horen om samen een oplossing te vinden. Hartelijke groeten van Onlineprinters, uw drukexperts met passie

Fijne ondersteuning door onlineprinters.nl

Ik ben bijzonder tevreden over de service van Onlineprinters.nl en met name de behulpzaamheid van Allessandro bij het plaatsen van een order. Hij heeft me aan alle kanten vriendelijk en duidelijk te woord gestaan en heeft net die stap meer gedaan om ons te helpen.

9 de noviembre de 2022

Respuesta de ONLINEPRINTERS

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij kijken uit naar uw volgende bestelling en u opnieuw in onze onlineshop te mogen begroeten. Met vriendelijke groeten, uw Onlineprinters

Valorada con 5 estrellas sobre 5

blij met online printers.

Op de website is het makkelijk om je bestelling te plannen en te doen. Stap voor stap word je er doorheen geleid. De uitvoering was helemaal naar tevredenheid. Kortom blij met online printers!

6 de noviembre de 2022

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestelling teruggestuurd wegen weigering ???

Mijn laatste bestelling werd NIET aangeboden, en toch werd de zending terug richting Onlineprinters Duitsland gestuurd, zogezegd omdat ik, ‘de klant de bestelling geweigerd heeft’ Onlineprinters wou geen enkele verantwoordelijkheid aanvaarden, en kon noch zorgen voor een snelle herlevering. Ik heb de bestelling dan bij een concurrerende firma in Nederland geplaatst, en deze werd reeds na 1 dag geleverd. Tegen en totaalkost die slechts 10 euro meer was dan bij Online. Dat is pas service. Ik trek dan ook mijn conclusies .’’

17 de octubre de 2022

Respuesta de ONLINEPRINTERS

Bedankt voor uw feedback. We willen u graag verder helpen. Helaas kunnen we de betreffende bestelling niet vinden - kunt u ons alstublieft het betreffende bestelnummer sturen naar service@onlineprinters.com met TrustPilot in het onderwerp van de e-mail? Wij willen u graag zo snel mogelijk helpen om het probleem op te lossen. Met vriendelijke groet, uw Onlineprinters-team

Always perfect 🤩

16 de septiembre de 2022

Respuesta de ONLINEPRINTERS

Thank you for your feedback. We look forward to your next order. Warm regards, Your Onlineprinters Team

8 consejos para escribir buenas reseñas.