ONYX Cookware Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

3,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kaffemaskinen har siden jeg fikk den ikke gitt tilstrekkelig med kaffe den største lungo funksjonen gir bare en bunnslamp med kaffe i selv en liten kopp og når jeg holder inne for å styre hvor mye kaf... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er så fornøyd! Kjøpte en kaffemaskin med 3 adapter, kom med posten etter få dager, det ene adapteret hadde en feil med pakningen og de sendte ny samme dag! Hadde litt problemer med det nye også,... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Takker for rask levering. Og gode produkter. Har bare gode opplevelser med mine produkter og god service. Med sånt blir man værende på nettsiden deres

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tenkte at dette var for godt til å være sant med hensyn til den lave prisen og kvalitet. Men jeg tok feil. Den er helt fantastisk! På sekunder får jeg ferdig kaffe og også ulike varianter av rett-i-ko... Ver más

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

202 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kaffemaskinen og melkeskummer er helt ubrukelige

Kaffemaskinen er helt ubrukelig. Jeg har kjøpt masse gryter og stekepanner fra Onyx Cookware og alltid vært veldig fornøyd. Bestilte derfor med stor entusiasme kaffemaskin og melkeskummer. Likte at man kunne bruke flere typer kaffe i ulike adaptere. Melkeskummeren fungerte svært dårlig. Kaffemaskinen er helt krise. Har brukt både kaffekapsler og vanlig pulver. Det spruter og drypper. Masse vann samler seg under maskinen og i filteret.Spesielt med kapsler er det helt tilfeldig om det blir vellykket eller ikke. Kan på ingen måte anbefale denne slik den er utformet nå. Synd, for konseptet var attraktivt.

18 de enero de 2026

Hei Marianne,

Jeg beklager virkelig å høre at du opplever problemer med produktene dine!

Vår kundeserviceavdeling har allerede kontaktet deg angående feilene du opplever.
Her vil vi tilby flere løsninger og sørge for at du ikke blir sittende igjen med produkter du ikke kan bruke.
I tillegg har vi også sørget for at du får noe kompensasjon for ulempen dette har medført.

Hvis du ikke har mottatt en e-post fra oss, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss på service@onyxcookware.no
og henvise til denne anmeldelsen.

Vi ser frem til å høre fra deg, slik at vi kan få løst saken!

Kjøpte stekepanne fra Onyx

Kjøpte stekepanne fra Onyx, alt svir seg fast i denne pannen. Returnerer produktet.

18 de enero de 2026

Hei Geir,

Jeg er lei for å lese at du opplever problemer med at maten brenner seg. :(

Vi har noen tips og triks som i mange tilfeller kan hjelpe deg på rett vei til hvordan du får mest mulig ut av pannen din. Du finner våre tips og triks her:

Skulle du fortsatt oppleve problemer med at maten brenner seg, må du ikke nøle med å kontakte vår kundeservice på service@onyxcookware.no
Her vil vårt kundeserviceteam stå klare til å hjelpe deg gjennom hele prosessen.

Men! Hvis du fortsatt ikke er fornøyd med resultatet, eller rett og slett ikke ønsker å beholde varen, så husk at vi tilbyr opptil 100 dagers returrett. Dette gjelder også selv om varen har vært brukt. Da trenger du bare å kontakte vår kundeservice og be om å få returnere varen. :)

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Slipp-lett belegg? Ikke min erfaring…

Har hatt onyx stekepanner i noen år nå. Men har gått mer og mer bort fra å bruke stekepannene. Pannene ser pene og hele ut, men «slipp-lett» belegg…? Det er sterkt overdrevet. Umulig å steke egg uten masse smør i panna. Kylling? Glem det! Det meste setter seg fast i panna. Må gå ganske brutalt til verks for å få rengjort dette etterpå. Men det er kanskje det som trekker mest opp. Utstyret tåler at man bruker litt krefter når man vasker opp. Har for øvrig ikke prøvd å vaske dette i oppvaskmaskinen. Men tviler det blir særlig rent der.

31 de diciembre de 2025

Hei Olav,

Jeg er lei for å lese at du opplever problemer med at maten brenner seg. :(

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har det meste fra Cookware og er veldig…

Har det meste fra Cookware og er veldig fornøyd. Servicen er helt topp og dem svare fort.
Ser mange klager på stekepannen, men tror det er etter første bruk. Fikk med stålull rulle og brukte det etter første bruk. Etter det har stekepannen fungert helt topp. Så 👍opp fra meg.

15 de enero de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Lang levering og defekt produkt

Tok veldig lang tid før jeg fikk pakken, og når den endelig kom var produktet både skittent og skadet. Produktet var deretter utsolgt, og siden jeg ikke orket å vente enda lengre ønsket jeg å returnere varen. Returen var nok det eneste positive med hele handelen dessverre

9 de enero de 2026

Hei Merethe,

Jeg beklager å høre at leveringen av bestillingen din har tatt lang tid, og at du har mottatt en skadet vare!

Det høres dessverre ut som det har oppstått flere feil med forsendelsen din, noe vi gjerne vil undersøke nærmere.
Hvis du har anledning til å hjelpe oss, setter vi stor pris på om du kontakter oss på service@onyxcookware.no
og henviser til denne anmeldelsen.

Deretter vil vi undersøke saken sammen med den aktuelle transportøren for pakken din og sørge for at vi kan forbedre slike hendelser.

Vi setter imidlertid stor pris på at vi enkelt kunne hjelpe deg med å returnere kjøpet!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Taler IKKE metal redskap!…

Vi kjøpte var Onyx stekepann i 2024.nå i starten av 2026 er vi nesten klar å kaste den. Hvorfor? Till tross de sier at det tåler metal redskap, men det er feil. vi har fått mange sår i panna etter bruk an stål steke spade.

13 de enero de 2026

Hei Terence,

Vi er svært lei for å lese at du opplever problemer med stekepannen din!

Vi anbefaler deg å kontakte vår kundeservice på service@onyxcookware.no, hvor vårt kundeserviceteam står klare til å hjelpe deg.

Har du allerede vært i kontakt med vår kundeservice, er du velkommen til å svare på samme e-post og henvise til denne anmeldelsen.

Vi er nok en gang lei for at du har opplevd problemer. Vi vil imidlertid gjøre vårt aller beste for å hjelpe deg med å finne en løsning! 😊

Veldig fornøyd med isbitmaskinen

Veldig fornøyd med isbitmaskinen. Liten og nett. Fint utseende og lite lyd. Kort leveringstid selv om den måtte krysse to landegrenser for å komme til meg. Kjøper gjerne noe fra her igjen

9 de enero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ifølge Posten er den ennå ikke…

Ifølge Posten er den ennå ikke innlevert for sending - ble bestilt 23. desember.
Men idag fikk jeg mekding fea Posten om at pakken er sendt idag!

4 de enero de 2026

Hei Knut,

Vi er veldig lei oss for å lese at du ikke har mottatt pakken din.

Vi anbefaler deg å kontakte vår kundeservice på service@onyxcookware.no
, hvor vårt kundeserviceteam står klare til å undersøke saken nærmere rundt forsendelsen din. Har du allerede vært i kontakt med kundeservice, er du velkommen til å svare på den samme e-posten og henvise til denne anmeldelsen.

Dersom det viser seg at pakken har blitt borte hos postvesenet, vil vi selvfølgelig hjelpe deg med en løsning. Dette gjelder både utsendelse av en ny pakke og muligheten for å kansellere kjøpet.

Vi er nok en gang lei oss for at du har opplevd problemer. Vi vil gjøre vårt aller beste for å hjelpe deg med en løsning! 😊

Utmerket kundeservice

Bestilte kaffemaskin, som viste seg å ha en lekkasje. Sendte inn reklamasjonssak på en lørdag og fikk svar dagen etter (søndag!). Et par dager - og et oppklaringsspørsmål - senere fikk jeg beskjed om at ny maskin var i posten og at jeg bare skulle kassere den gamle. Dette er slik et profesjonelt firma oppfører seg; de tar kundene på alvor og gir rask respons.

16 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Det følger ikke med lokk til dette…

Det følger ikke med lokk til dette produktet.

30 de diciembre de 2025

Hei Karin,

Takk for din tilbakemelding.

Siden vi ikke har informasjon om hvilket produkt du har kjøpt, ber vi deg vennligst kontakte vår kundeservice på service@onyxcookware.no, slik at vi kan undersøke saken nærmere. Dersom det mangler noe i forsendelsen din, må du også gjerne ta kontakt med oss – vi ønsker selvfølgelig ikke at våre kunder ikke mottar det de har bestilt.

Vennlig hilsen

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har enda ikke mottat pakken fra dere.

22 de diciembre de 2025

Hej Knut,

Tak for din anmeldelse.

Vi beklager hvis du ikke har modtaget din ordre fra os.

Højtiden kan desværre medbringe lidt problemer med levering, men jeg vil anbefale at du kontakter vores kundeservice på: service@onyxcookware.no - eller på vores livechat mellem 09 - 15. Så sidder vi klar til at hjælpe :)

Vi ser frem til at høre fra dig.

Venlig hilsen

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.