Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik geef Shiraz Office 5 sterren omdat zij klant gericht bezig zijn , onze eerste meubelen van 2007 zijn nog in uitstekende conditie, dus top kwaliteit. Het klant gericht werken is het sterke punt... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer behulpzaam en geven goed advies. Heb hier voor mijzelf een prima bureaustoel gekocht waar ik heel blij mee ben. Ik ben zeer vriendelijk te woord gestaan waarbij ze gewoon de tijd namen om demonst... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vanaf het moment dat ik de showroom van Shiraz office furniture in ben gestapt ben ik geweldig geholpen. De verkoper denkt erg met je mee, je krijgt een gratis ontwerp en vervolgens ontlasten ze j... Ver más

Información sobre la empresa

1. Proveedor de equipos de oficina

Escrito por la empresa

Wij zijn OOFF, dé kantoorinrichters. Professioneel, no-nonsense en bijzonder betrokken in ons vak. Onze kracht is dat wij waarde toevoegen door goed advies. In een markt die vrij troebel is brengen wij inzicht, door ervaring, kennis en volumes, wat in een kantoor werkt en wat niet. Dit varieert van (ergonomisch) product advies, indelingsadvies tot kleur en materiaal advies. Met onze eigen montage en service dienst- ook wanneer de garantie is verstreken- zijn wij niet alleen voor nu de beste leverancier, maar ook voor de toekomst. Met alleen een plattegrond of een compleet uitgewerkt ontwerp helpen wij uw wensen te vertalen naar de juiste product en materiaalkeuze en realiseren dat vervolgens. Hiermee ziet uw kantoor er niet alleen prikkelend uit, maar werkt het ook echt. Wij verzorgen de volgende diensten: - Verkoop kantoormeubilair & zorgmeubilair | Productadvies van wereldklasse - Kantoorinrichtingen | Wij vertalen uw plattegronden naar functionele inrichtingen. - Projectinrichtingen | Wij ontnemen de complexiteit tussen ontwerp en uitvoering. Services op locatie: - Proefplaatsingen voor bureaustoelen - Werkplekonderzoeken - Proefplaatsingen wachtkamerinrichtingen - Inmeet service voor het herinrichten van kantoren - Indelingsadvies & kleuradvies op locatie - Akoestiek metingen Services in de showroom: - Totaal assortiment - Systeem verschillen en kwaliteit - Productadvies in elke productcategorie - Ook alles voor de afbouw van kantoor, van deuren tot vloeren en plafonds

5,0

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Tevreden!

Wij zijn bij Shiraz heel hartelijk te woord gestaan en professioneel geholpen. De 3D tekeningen die gemaakt werden geven een realistisch beeld weer. De bezorging die volgde is deskundig en met zeer goede service uitgevoerd.

Ik kan dit bedrijf dan ook zeker aanbevelen. Fijne mensen om zaken mee te doen.

6 de diciembre de 2018

Bedankt!

Goede service, staan altijd voor je klaar en hebben met ons meegedacht bij de inrichting van onze nieuwe kantoorpand. Dit dmv 3d tekeningen en ook al hadden wij heel laat besteld ze wisten 3 dagen voor onze deadline alles op tijd en netjes aan te leveren.

28 de noviembre de 2018

Echt een aanrader

Wij zijn heel tevreden over Shiraz.
De gekochte spullen voldoen altijd aan de eisen die wij er aan stellen.
Ook de hogere segmet meubels zijn kwalitatief goed.
De plaatsing gebeurt altijd zorgvuldig
Voor mij een heel goede prijs/kwalitet verhouding
Een aanrader als je meubels zoekt

16 de julio de 2018
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goede service. Er was een probleem met de levering van de kast, maar dit is netjes en snel opgelost!

13 de julio de 2018
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ook als particulier zeer de moeite waard & meer dan alleen kantoorinrichting

In 2000 hebben wij als particulier onze werkkamer aan huis laten inrichten. Als docent is het voor mij fijn ook thuis een kantoortje te hebben waar ik aan het werk kan. Er werd toen actief meegedacht, waardoor een werkkamer ontstond waar ik heerlijk aan het werk kon, maar waar we ook volop ons papierwerk konden stallen zonder dat het een rommelhok werd. Na 18 jaar hebben we dit jaar opnieuw onze kantoorinrichting bij Shiraz gekocht. Onze oude kantoorinrichting zag er nog steeds goed uit en werkte nog perfect mede door de stevige robuuste uitvoering in metaal. Door de verhuizing wilde wij echter graag een nieuwe werkkamer inrichten die wederom perfect bij onze wensen zou aansluiten. We zijn wederom uitstekend geslaagd .. en niet alleen voor de werkkamer. Onze eethoek siert 6 prachtige strakke kunststof stoelen en in het woongedeelte van onze beneden verdieping doet een strakke, op maat gemaakte, industriële stellingkast zijn werk als boekenkast. Al met al zeker een bezoekje waard als u houdt van een inrichting op maat.

12 de julio de 2018
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Shiraz is een fijn bedrijf

Shiraz is een fijn bedrijf bij ons in de buurt - geven goede service - leveren snel - goede prijs kwaliteit verhouding - kunnen op producten op maat leveren.

3 de julio de 2018
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een goed en professioneel bedrijf

Een goed en professioneel bedrijf! Het personeel die de balie hebben geplaatst zijn ook zeer professionele mensen en even vriendelijk en behulpzaam!
helemaal top, een echte aanrader als je voor goede kwaliteit kiest

25 de junio de 2018
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Azam is enthousiast, deskundig en klantvriendelijk.

Ik vond de inhoud en de wijze waarop ik advies kreeg over een goede werkplek, bureaustoel en sta/zit bureau, prima. Werd ook goed op de hoogte gebracht van de prijzen en de aanbiedingen die voor mij interessant waren. Ook netjes geholpen bij het inladen van de stoel door de medewerkers.

9 de junio de 2018

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.