Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer behulpzaam en geven goed advies. Heb hier voor mijzelf een prima bureaustoel gekocht waar ik heel blij mee ben. Ik ben zeer vriendelijk te woord gestaan waarbij ze gewoon de tijd namen om demonst... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vanaf het moment dat ik de showroom van Shiraz office furniture in ben gestapt ben ik geweldig geholpen. De verkoper denkt erg met je mee, je krijgt een gratis ontwerp en vervolgens ontlasten ze j... Ver más

Información sobre la empresa

1. Proveedor de equipos de oficina

Escrito por la empresa

Wij zijn OOFF, dé kantoorinrichters. Professioneel, no-nonsense en bijzonder betrokken in ons vak. Onze kracht is dat wij waarde toevoegen door goed advies. In een markt die vrij troebel is brengen wij inzicht, door ervaring, kennis en volumes, wat in een kantoor werkt en wat niet. Dit varieert van (ergonomisch) product advies, indelingsadvies tot kleur en materiaal advies. Met onze eigen montage en service dienst- ook wanneer de garantie is verstreken- zijn wij niet alleen voor nu de beste leverancier, maar ook voor de toekomst. Met alleen een plattegrond of een compleet uitgewerkt ontwerp helpen wij uw wensen te vertalen naar de juiste product en materiaalkeuze en realiseren dat vervolgens. Hiermee ziet uw kantoor er niet alleen prikkelend uit, maar werkt het ook echt. Wij verzorgen de volgende diensten: - Verkoop kantoormeubilair & zorgmeubilair | Productadvies van wereldklasse - Kantoorinrichtingen | Wij vertalen uw plattegronden naar functionele inrichtingen. - Projectinrichtingen | Wij ontnemen de complexiteit tussen ontwerp en uitvoering. Services op locatie: - Proefplaatsingen voor bureaustoelen - Werkplekonderzoeken - Proefplaatsingen wachtkamerinrichtingen - Inmeet service voor het herinrichten van kantoren - Indelingsadvies & kleuradvies op locatie - Akoestiek metingen Services in de showroom: - Totaal assortiment - Systeem verschillen en kwaliteit - Productadvies in elke productcategorie - Ook alles voor de afbouw van kantoor, van deuren tot vloeren en plafonds

5,0

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Keurige service

Keurige service. Aardige heren en sneller geleverd dan dat op de website stond! Ook het telefonisch afspreken voor de levering en de montage ging goed. Top bedrijf!

28 de noviembre de 2019
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bij toeval kwam ik terecht bij Shiraz…

Bij toeval kwam ik terecht bij Shiraz in Dordrecht omdat ik op zoek was naar stellingkasten voor het archief/berging. Zij hebben een ruime showroom en mooi assortiment, modern in combinatie met kwaliteit. Bij het in elkaar zetten van de stellingkasten bleken de plankdragers de verkeerde maat te hebben. Nadat ik had gebeld werd ik binnen 10 minuten teruggebeld en nog een 2 uur later stond er een monteur voor de deur om de plankdragers om te wisselen, terwijl een afstand van ruim 100 km toch niet direct om de hoek is. Erg service gericht, vriendelijke team met kennis van zaken. Nu ook een nieuw werkplek besteld. Complimenten. Frans Gzella, La Scoperta

Belangrijkste klant

Bij Shiraz krijg je het gevoel de allerbelangrijkste klant van hun te zijn. De manier waarop gezocht wordt naar de beste oplossing binnen het budget is geweldig.
De service gaat ook in de nazorg verder. Een hele prettige ervaring.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik geef Shiraz Office 5 sterren omdat…

Ik geef Shiraz Office 5 sterren omdat zij klant gericht bezig zijn , onze eerste meubelen van 2007 zijn nog in uitstekende conditie, dus top kwaliteit. Het klant gericht werken is het sterke punt, het is prettig om samen te werken met Shiraz. Ook na leveringen van het verkochte merk is geen probleem.

Recent electrisch bedienbare bureau's gekocht voor onze tekenaars , deze werken nu met nog meer plezier aan hun opdrachten.
Nog veel goede zaken toegewenst

Paul Roodenburg eigenaar econtras® isolatie

Uitstekend!

Snelle levering, telefonische goed bereikbaar. Monteurs waren keurig op tijd. Een vergadertafel was helaas niet bij aflevering juist afgemonteerd. Dit werd binnen enkele dagen weer netjes opgelost. Zou hier zeker opnieuw bestellen.

21 de noviembre de 2019
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooie en kwalitatief goede meubelen

Mooie en kwalitatief goede meubelen. Dat laatste is ook belangrijk voor de doelgroep (ernstig verstandelijk beperkten) die er gebruik van maken.
Bestelproces was helder, levering binnen de afgesproken termijn en in goed overleg. Bij het plaatsen van de meubels was men ook niet te beroerd om in overleg net wat extra's te doen.

15 de noviembre de 2019
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Levering kantine meubilair sportvereniging

In verband met de vakantieperiode in Italië is een gedeelte niet op de gewenste datum binnengekomen. Echter in zijn totaliteit zijn we best tevreden over Shiraz, ook in acht nemende dat we op korte termijn besteld hadden. Vragen worden direct beantwoord en je voelt dat men met je mee wil denken. Aflevering was keurig met bijzonder vriendelijk personeel. Wij zouden in de toekomst zeker weer met Shiraz contact opnemen voor een volgende bestelling.

15 de noviembre de 2019
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestellen bij Shiraz gaat altijd heel…

Bestellen bij Shiraz gaat altijd heel vlot. Je besteld het de ene dag, de volgende dag wordt het al geleverd. Het wordt ter plekke in elkaar gezet en als iets niet klopt, komen ze een andere keer terug om dat op te lossen. Wij hebben al een aantal keren kantoormeubilair besteld en blijven dat zeker doen!

26 de septiembre de 2019

Super tevreden :)

Na de aankoop van ons kantoormeubilair was ik op zoek naar een goed bureaustoel. Altijd lichamelijke klachten aan bekken en onderrug. Je word goed geholpen in de showroom met goed advies. Nu de stoel ontvangen in de gewenste kleur en ben helemaal tevreden. Even wennen aan een nieuwe stoel en andere houding, maar tot nu zeker geen klachten en betere houding.

18 de septiembre de 2019

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.