La empresa ha respondido
Nergens lekkerder granola. Zeker prijzig maar is het waard. Cadeautje voor mezelf. Zo smakelijk en knapperig. Heerlijk echt waar.
Lekkere keto granola, Wat vertraging met bezorging, maar daar kan OOT niks aan doen. Wel veel verschil in houdbaarhied, de ene zak maar tot eind augustus en de andere tot eind januari
Smakelijke combinaties en heel vers. Pas twee smaken granola gegeten, maar verheug me nu al op de andere 2 en alles wat me nog aankijkt op de website. Ben benieuwd wat mijn uiteindelijke favorieten w... Ver más
Escrito por la empresa
Héél weinig suikers
Altijd minder dan 10% (en alleen natuurlijke) suikers.Biologisch & glutenvrij
Geen pesticiden en toegevoegde geur-, kleur- en smaakstoffen.Direct van de bakkerij op je deurmat
Vóór 17:00 uur besteld, de volgende dag bij je thuisbezorgd.Altijd gezond ontbijt in huis
Los bestellen óf een flexibel lidmaatschap met geplande bezorgingen (dan bespaar je maar liefst 14% op je bestelling).Rhijnspoorplein 10, 1018 TX, Amsterdam, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
2 producten geproefd, maar alle 2 teveel kaneel.
Echt niet lekker.
Er is geen pakketje met Oot bezorgd. Ik wacht al bijna een week
Ik had wel vaker iets genomen maar viel steeds tegen
Was benieuwd hoe dit proefde
Was goed voedzaam niet zoet en heerlijk
Goede kwaliteit en tijdige levering. Mogelijkheid tot uitstel van levering kan ik zeer waarderen
Gezonde ruime keuzes voor je ontbijt
Glutenvrij zeer smaakvol en ook de persoonlijke aandacht is heel fijn
Zeker een aanrader.

Respuesta de Oot
Het enige probleem met Oot is dat hoe meer je koopt, des te eerder het op is…Favoriet: Lemon Poppy!
Het product is oké. Echter hoe het in de verkoop gezet wordt niet.
Ik bestel 4 zakjes met korting. Tijdens het afrekenen zie ik pas dat ik voor die korting lid moet worden. Wat inhoudt dat ik iedere maand iets moet afnemen/kopen. Wordt ik geen lid krijg ik geen korting.
Ik vind en vond dit wel erg vreemd.
Ik ben geen lid geworden want ik hou niet van verplichtingen zoals deze.
Dus ik heb het nu toch gekocht, maar zonder de eerst aangeboden korting.

Respuesta de Oot
Heeeel lekkere granola! Je proeft echt het verschil ten opzichte van andere merken. Ik eet al jaren standaard granola als ontbijt en ben sinds kort helemaal overgestapt op OOT! Heel lekkere smaakjes en mega krokant!

Respuesta de Oot
Ik ben erg enthousiast over oot granola. Ga er de komende maanden weer van genieten.

Respuesta de Oot
Echt heel goed, veel keuze op de website; niet te duur en de volgende dag al in huis!

Respuesta de Oot
Heel tevreden over het product, en ook veel keuze nu, ik bestel dit echt al jaren. Wat ik jammer vind is dat ze allerlei promoties hebben voor nieuwe klanten maar voor jarenlange trouwe klanten helemaal niets. Een keer een gratis product of proefpakketje voor trouwe bestellingen zou heel netjes zijn.

Respuesta de Oot
Elke ochtend weer een feestje om te eten.
Heerlijke knapperige granola’s. Lekkere smaken.

Respuesta de Oot
Más información sobre otros tipos de reseñas.