Heeeel lekkere granola! Je proeft echt het verschil ten opzichte van andere merken. Ik eet al jaren standaard granola als ontbijt en ben sinds kort helemaal overgestapt op OOT! Heel lekkere smaakjes e... Ver más

La empresa ha respondido
Nergens lekkerder granola. Zeker prijzig maar is het waard. Cadeautje voor mezelf. Zo smakelijk en knapperig. Heerlijk echt waar.
Lekkere keto granola, Wat vertraging met bezorging, maar daar kan OOT niks aan doen. Wel veel verschil in houdbaarhied, de ene zak maar tot eind augustus en de andere tot eind januari
Smakelijke combinaties en heel vers. Pas twee smaken granola gegeten, maar verheug me nu al op de andere 2 en alles wat me nog aankijkt op de website. Ben benieuwd wat mijn uiteindelijke favorieten w... Ver más
Escrito por la empresa
Héél weinig suikers
Altijd minder dan 10% (en alleen natuurlijke) suikers.Biologisch & glutenvrij
Geen pesticiden en toegevoegde geur-, kleur- en smaakstoffen.Direct van de bakkerij op je deurmat
Vóór 17:00 uur besteld, de volgende dag bij je thuisbezorgd.Altijd gezond ontbijt in huis
Los bestellen óf een flexibel lidmaatschap met geplande bezorgingen (dan bespaar je maar liefst 14% op je bestelling).Rhijnspoorplein 10, 1018 TX, Amsterdam, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 96% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Gemakkelijk te bestellen. Snelle levering. Heerlijke smaken. Het thuisfront wil liever mijn eigengemaakte granola....wellicht gaan zij overstag nadat wij de laatste smaak uit het proefpakket hebben geprobeerd ;)

Respuesta de Oot
We gebruiken al zeker 2 jaar Granola van Oot. Beste granola ooit. Verse noten en granen. En ik heb jarenlang echt alles geprobeerd op gebied van muesli, granola. Echt heerlijk over de yoghurt en tot de lunch heb je nergens behoefte aan. We ontvangen ook altijd een mail wanneer de volgende bestelling bezorgd wordt.

Respuesta de Oot
Het is slim verpakt en verstuurd. Lekkere granola. Alleen de verpakking lijkt recyclebaar, maar is het niet met de plastic coating aan de binnenkant. Jammer.
Het is gewoon echt lekker! En snel geleverd. Nu hoeft een abonnement voor mij niet per se, maar het is ook zo veranderd. En ik denk dat ik hoe dan ook toch nog wel een keer wil bestellen, want ik heb nog niet alle smaken geprobeerd ;)

Respuesta de Oot
Snelle bezorging. Mooi verzorgd pakket. Eerste pakje geprobeerd, heerlijk.

Respuesta de Oot
Het is niet meer de kwaliteit die gewend was. De noten smaken muf en de granola is veel de klein lijkt bijna poeder.
Abonnement gelijk weer gestopt.

Respuesta de Oot
Ik ken Oot van bij de lancering. Heerlijke granola. Ik was er even mee gestopt omdat enkel aan huis levering kon. Nu wordt het snel en feilloos op een afhaalpunt bezorgd. Direct weer geabonneerd.

Respuesta de Oot
Heerlijk vers, krokant en zo n lekkere smaken en volop noten waar vermeld.

Respuesta de Oot
Ik had een starterspakket met 4 verschillende granola's besteld. Ik heb er nu 1 geprobeerd (Veggilaine's Rocky Road) en die is erg lekker. Ben benieuwd naar de andere 3 smaken. Omdat ik ze nog niet allemaal geproefd heb geen 5 sterren, maar 4.

Respuesta de Oot
Al lid vanaf het eerste begin: leuk jong bedrijf met mooie producten, veel variatie, goede klantenservice.

Respuesta de Oot
Superlekker! En fijn om op deze manier wat smaakjes te proberen.
Ik ga bestellen 🤩

Respuesta de Oot
De bestelling was op mijn vraag eerder be,orgd daar was ik erg blij mee want ik zat zonder

Respuesta de Oot
Más información sobre otros tipos de reseñas.