Optimum Keto Opiniones 1004

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Geweldige producten. Collageen gebruik ik dagelijks, alles wat ik gebruik staat 's morgens op de aanrecht. Als eerste de Collageen!! Zeer goed op te lossen, in water of kwark. Had erg veel pijn v... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Als mijn keto collageen bijna op is vul ik mijn voorraad bij , dat is de beste review dat je kunt geven , want je gaat niks terug aanvullen waarvan je niet tevreden bent . Ik voel vooral verschil in... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meerdere keren besteld, en altijd snel geleverd, netjes met een kaartje erbij. Wel 1 aantekening dit keer. In beide potten moest ik zoeken naar het maatschepje, en zat helemaal onderaan op de bode... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de vitaminas y suplementos

Escrito por la empresa

Hoogwaardige en wetenschappelijk bewezen voedingsssupplementen die helpen om het beste uit jezelf te halen.

Snelle levering!

Op werkdagen voor 17.00 besteld? Zelfde dag verzonden!

Als je op werkdagen jouw bestelling voor 17:00 plaatst, dan verlaat jouw pakketje dezelfde dag nog het magazijn en wordt het - meestal - de volgende dag bezorgd door PostNL.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Hi Rafal!

Thank you for your review. Great to hear that you enjoy the taste and that it helps you stay well hydrated. That’s exactly what our Electrolytes are meant for 🙂

Have a nice day!

Healthy greetings from Helmond!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ben heel blij met jullie product heb…

Ben heel blij met jullie product heb goede resultaten mijn haar valt niet meer uit.mijn nagels breken niet zo gauw af en ik zie ook verandering aan mijn huid een zo lief dat je bij je bestelling altijd een hand geschreven kaartje bij zit dat zie je tegenwoordig niet meer Chapou ga zo door .groetjes van loes

Hoi Loes,

Dankjewel voor je lieve en uitgebreide review.

Wat mooi om te horen dat je zulke goede resultaten merkt met je haar, nagels en huid. Dat zijn echt fijne veranderingen.

Leuk ook dat je het persoonlijke gebaar waardeert. We schrijven de kaartjes met liefde en plezier 🙂💞

Groetjes terug en dankjewel voor je vertrouwen.

Fijne dag!

Op aanbieding gewezen

Fijn dat je er tijdens je bestelling op wordt gewezen dat het product in de aanbieding is. Ik had dat nl. nog niet gezien. Dit getuigt van eerlijkheid en integriteit.

Respuesta de Optimum Keto

Bedankt voor de 5 sterren Liesbeth!

Veel plezier met de Electrolytes :-)

Geen gedoe

Geen gedoe, helder en snelle levering.

Respuesta de Optimum Keto

Bedankt Lydia voor de 5 sterren!

Fijn dat de levering vlot is verlopen.

Prettige dag nog!

Product is goed

Product is goed. Ik merkte het eerste aan mijn nagels. Die werden steviger.

Hoi Sandra,

Bedankt voor de 5 sterren. Fijn dat Optimum Collageen zo goed bevalt 🙂

Snelle ontvangst met briefje

Snelle ontvangst met briefje. Het collageen product gebruik ik te kort om het te kunnen beoordelen qua effect. Het gebruik bevalt prima, lost goed op in de koffie welke goed blijft smaken.

Respuesta de Optimum Keto

Bedankt voor je de 5 sterren!

Fijn dat alles snel is aangekomen en dat het gebruik je goed bevalt. Mooi dat het goed oplost in de koffie en de smaak behouden blijft, dat maakt het een stuk makkelijker om dagelijks je dosering Optimum Collageen te blijven nemen 🙂

Logisch dat je nog even moet afwachten wat het effect is.

We zijn enieuwd wat je de komende tijd gaat merken.

Fijne dag nog!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Denk dat ik al 1 jaar gebruik maak van…

Denk dat ik al 1 jaar gebruik maak van Dennis zijn producten ,persoonlijk denk ik dat ik anders veel meer last van mijn artrose zou hebben,gebruik ook de krillolie en de D3&K2.
En de MCT powder gebruik ik met de dagen dat ik werk..Ben 70jaar en geen sportfiguur maar blijf het wel gebruiken.

Hoi Annelies,

Dankjewel voor je mooie en eerlijke review.

Wat goed om te lezen dat je al zo’n tijd gebruik maakt van de producten en dat je het gevoel hebt dat het je helpt, zeker met je artrose. Dat zijn waardevolle signalen.

Fijn ook dat je de verschillende supplementen zoals de MCT's zo bewust inzet op momenten die voor jou werken. Dat maakt het verschil.

Dankjewel voor je vertrouwen 🙂

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik bestel nu al geruime tijd collageen…

Ik bestel nu al geruime tijd collageen bij jullie,Ik merk zichtbaar verschil in mijn gewrichten en spieren.Het product is goed oplosbaar en je kan het ook door je pannenkoeken etc doen,zonder dat je het proeft.Ik vind het heel fijn en zeker niet onbelangrijk dat je persoonlijk contact kan hebben en er altijd terug gereageerd wordt en je problemen (bv door bezorging) netjes opgelost worden.Dan nog altijd die leuke handgeschreven kaartjes die je bij elke bestelling krijgt.Kortom,een goed bedrijf waar je waar voor je geld krijgt.Bedankt Dennis en Karla.Groetjes van Jeanine

Respuesta de Optimum Keto

Bedankt voor deze mooie review Jeanine!

Fijn dat je onze service waardeert en dat onze collageen een verschil maakt in je gewrichten en spieren. Top!

Nog een prettige dag verder!

Een prima boost !

Ik heb mijn tweede bestelling even snel mogen ontvangen als mijn eerste.
Na mijn eerste proef periode was ik zo enthousiast dat ik door wilde gaan.
Ik voel mij beter en heb het gevoel dat het mij een extra boost geeft

Respuesta de Optimum Keto

Dankjewel voor je fijne review.

Leuk om te lezen dat je tweede bestelling net zo snel binnen was en dat je na je eerste periode zo enthousiast bent doorgegaan met Optimum Collageen

Dat zegt eigenlijk al genoeg 🙂

Mooi dat je je beter voelt en echt een extra boost ervaart 👍🏻

Bedankt voor het delen en nog een fijne dag Carin.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben tevreden over het product

Ik ben tevreden over het product! Het wordt rap verstuurd.
Mvg

Respuesta de Optimum Keto

Bedankt dat je de tijd en moeite hebt genomen om ons te belonen met 5 sterren, Jacqueline 🙂

Fijn dat je zo tevreden bent.

Nog een fijne dag vandaag!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goed

Prettig bedrijf, duidelijke communicatie, keurige levering(en)!

Respuesta de Optimum Keto

Bedankt voor je review Carin.

Fijn dat alles naar wens is 🙂

Nog een fijne dag verder!

Snel geleverd

Snel geleverd, duidelijk uitleg.

Respuesta de Optimum Keto

Bedankt voor de 5 sterren Marjan!

Fijn dat de bestelling snel is geleverd :-)

Nog een fijne avond!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering van een prima product

Snelle levering van een prima product. Had al eerder dit gekocht en iets anders tussendoor geprobeerd, maar dit is de beste.

Hoi Anja,

Bedankt voor je review. En super om te horen dat je Optimum Collageen als beste keuze ziet :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik voel mij reuze goed bij deze…

Ik voel mij reuze goed bij deze supplementen wat ik slik.

Respuesta de Optimum Keto

Bedankt dat je de tijd en moeite hebt genomen om ons te belonen met 5 sterren Elly!

Nog een fijne avond 🙂

Snelle bezorging

Snelle bezorging! Goed product.

Respuesta de Optimum Keto

Bedankt voor de 5 sterren Elisabeth.

Fijn dat de bezorging vlot is verlopen en dat je happy bent met Optimum Collageen 🙂

Nog een fijne avond!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik gebruik het nog niet zo heel lang

Ik gebruik het nog niet zo heel lang, dus ik kan er weinig over zeggen maar het bestellen was heel snel en het bezorgen ook,
Dus nu een maandje afwachten of het ook goed is voor m’n nagels en m’n haren, et cetera, et cetera

Beste Ine,

Dankjewel voor je review. Fijn om te horen dat het bestellen en de levering zo snel zijn verlopen. Dat is altijd een goede start.

Helemaal begrijpelijk dat je nog even wilt afwachten wat het voor je gaat doen. Benieuwd wat je de komende weken gaat merken voor je nagels en haar.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Als ik had geweten dat die bussen maar…

Als ik had geweten dat die bussen maar halfvol waren had ik het niet gekocht, en ik ben pas met de tweede dag bezig dus kan nog niks verder zeggen.

Hoi Sonja,

Dank je wel voor je review.

De potten zijn voor ongeveer driekwart afgevuld met exact 300 gram poeder, goed voor 30 doseringen zoals vermeld op de website.

Of die 300 gram nu in een kleinere of in een iets ruimere pot zit, de hoeveelheid blijft natuurlijk precies hetzelfde 🙂

Ik heb je hier ook een mail gestuurd met deze uitleg en daarin voorgesteld om de pot eventueel even na te wegen.

De pot zou in totaal rond de 390 gram moeten wegen, zodat je zeker weet dat de inhoud klopt.

Daar heb ik helaas nog geen reactie op ontvangen.

Mocht je dit alsnog willen controleren of als je nog vragen hebt, laat het gerust weten.

Het staat je natuurlijk ook vrij om de pot die je nog niet hebt geopend terug te sturen als je niet tevreden bent over het formaat van de pot.

Dan krijg je gewoon je volledige aankoopbedrag terug. Ik wil dat je 100% tevreden bent.

Nog een fijn weekend Sonja!

👏👏voor Dennis & Carla

Ik voel vooral verschil in mijn gewrichten ( ben 63 ) voordat ik keto collageen nam was ik ‘s morgens stijf ,en nu niet meer , dus ik zorg dat mijn voorraad aangevuld blijft . 😘😘

Beste Marina,

Dankjewel voor je mooie review. Daar heb je helemaal gelijk in, opnieuw bestellen is eigenlijk de beste bevestiging die je kunt geven 🙂

Fijn om te horen dat je verschil merkt in je gewrichten en dat je ’s ochtends minder stijf bent. Dat maakt echt een groot verschil in je dag.

Dankjewel voor je vertrouwen en dat je je ervaring deelt 🙂

Fijne dag vandaag!

Dennis

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.