Optimum Keto Opiniones 1004

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Geweldige producten. Collageen gebruik ik dagelijks, alles wat ik gebruik staat 's morgens op de aanrecht. Als eerste de Collageen!! Zeer goed op te lossen, in water of kwark. Had erg veel pijn v... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Als mijn keto collageen bijna op is vul ik mijn voorraad bij , dat is de beste review dat je kunt geven , want je gaat niks terug aanvullen waarvan je niet tevreden bent . Ik voel vooral verschil in... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik bestel nu al geruime tijd collageen bij jullie,Ik merk zichtbaar verschil in mijn gewrichten en spieren.Het product is goed oplosbaar en je kan het ook door je pannenkoeken etc doen,zonder dat je h... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meerdere keren besteld, en altijd snel geleverd, netjes met een kaartje erbij. Wel 1 aantekening dit keer. In beide potten moest ik zoeken naar het maatschepje, en zat helemaal onderaan op de bode... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de vitaminas y suplementos

Escrito por la empresa

Hoogwaardige en wetenschappelijk bewezen voedingsssupplementen die helpen om het beste uit jezelf te halen.

Snelle levering!

Op werkdagen voor 17.00 besteld? Zelfde dag verzonden!

Als je op werkdagen jouw bestelling voor 17:00 plaatst, dan verlaat jouw pakketje dezelfde dag nog het magazijn en wordt het - meestal - de volgende dag bezorgd door PostNL.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Snel en super vriendelijk

Snel en super vriendelijk, product net binnen en gelijk gestart

9 de marzo de 2026

Hoi Irene,

Fijn om te horen dat de bezorging goed is gegaan en dat je direct aan de slag bent gegaan met Optimum Collageen.

We zijn vanzelfsprekend heel benieuwd naar jouw resultaten!

Ik wens je een fijn weekend!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering, fijn product, lost snel op, je proeft het niet in de koffie en het helpt mijn gewrichten en huid gezondheid.

Bedankt voor de 5 sterren Christiane 🙂

Fijn dat Optimum Collageen zo goed bevalt!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben erg tevreden de bestelling wordt…

Ik ben erg tevreden de bestelling wordt vlug geleverd met altijd een persoonlijk kaartje da bij

3 de marzo de 2026

Beste Gerda,

Bedankt dat je tijd en moeite hebt genomen om ons te belonen met.5 sterren 🤩

Fijn dat alles naar wens is 👍🏻👍🏻

Nog een fijne avond!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hele snelle,door kaartje ,persoonlijke levering.Dit is mijn derde keer dat ik besteld heb. Eerlijk gezegd merk ik er nog niet veel van,maar wil het wel een kans geven.

Respuesta de Optimum Keto

Dankjewel voor de 5 sterren Winy!

Fijn dat de levering snel is gegaan :-)

Goed product

Goed product. Sinds ik het gebruik doen mijn knieën minder pijn. Snelle levering.

5 de marzo de 2026

Respuesta de Optimum Keto

Dankjewel voor de 5 sterren David.

Super om te horen dat je minder last hebt van je knie.

Dat is precies waar Optimum Collageen voor is ontwikkeld 🙂

Fijne avond!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering met persoonlijk gericht…

Snelle levering met persoonlijk gericht kaartje erbij. Sympathiek!

Respuesta de Optimum Keto

Bedankt voor de 5 sterren Anne.

Mooi dat de levering snel was en dat je ons kaartje kunt waarderen 🙂

Fijne avond nog!

Mijn gewrichtjes

Voel mijn goed ,mijn gewrichten zijn soepeler,geen pijn door artrose in de knieien, waardoor
Ik geen inspuitingen meer moet krijgen
Het doet wat het beloofd,dat zijn eerlijke producten waar ik heel blij van word❤️

Wat mooi om te lezen ❤️

Dat je je goed voelt en je gewrichten soepeler zijn, dat maakt echt verschil in je dagelijks leven. Zeker als je daardoor geen inspuitingen meer nodig hebt, dat is bijzonder.

Fijn dat het voor jou zo werkt en dat je er zo blij van wordt, Vera!

Bedankt voor het delen!!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Collageen

Snelle reactie en fijn voordeel.

Fijn dat ons contact je goed is bevallen Ria 🙂

Bedankt dat je tijd en moeite hebt genomen om een review te schrijven.

Leuk persoonlijk contact

Leuk persoonlijk contact. Perfecte levering indien er iets mist wordt het meteen verstuurd!

25 de febrero de 2026

Respuesta de Optimum Keto

Dankjewel voor je 5 sterren Saskia!

Fijn dat alles naar wens is 🙂

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb weer 6 potten gekocht!!

Ik heb nu weer 6 potten gekocht.
4 potten heb ik eerder aangekocht.
Dat zegt genoeg dat ik het product meer dan goed vindt. Sinds gebruik hoor ik veel wat heb jij een mooi gaaf gezicht.
Daarnaast heb ik minder last van kramp in mijn benen. Daarnaast heb ik minder last van kramp in mijn benen. En telkens besef ik: hé, daar heb ik ook geen last meer van. :-)
Het contact met Optimum Keto is snel en goed geregeld. De bestelling wordt de volgende dag al geleverd.

Beste Grace,

Wat een TOP review 😀

Dit is er wel eentje die alles zegt. Eerst 4 potten en nu weer 6… dat is het mooiste compliment dat je kunt geven.

Leuk om te lezen dat je zoveel positieve reacties krijgt op je huid.

En dat je daarnaast merkt dat de kramp in je benen minder is geworden zonder dat je daar eerst bij stilstond, dat zijn mooie dingen!

Fijn ook dat het contact en de levering zo soepel verlopen.

Dankjewel voor je vertrouwen Grace :-)

Prima product

Prima product , en heel fijn dat de prijs nu lager was dmv abonnement en korting

25 de febrero de 2026

Respuesta de Optimum Keto

Bedankt voor de 5 sterren Marjan!

Fijn dat je zo tevreden bent 🙂

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dit was mijn derde bestelling en sinds…

Dit was mijn derde bestelling en sinds ik Optimum keto gebruik voel ik me echt soupeler en heb ik een langer uithoudingsvermogen...daarvoor een dikke dank uwel..groetjes linda...ps ik word 72jaar en doe nog alles zelf

27 de febrero de 2026

Hoi Linda,

Wat mooi om te lezen, dankjewel daarvoor. Dat je je soepeler voelt en meer uithoudingsvermogen hebt, ook op latere leeftijd, is echt iets om blij mee te zijn.

En dat je nog alles zelf doet op je 72e… dat zegt eigenlijk alles 😊

Fijn dat je al voor de derde keer hebt besteld en dat het je zo goed bevalt.

Bedankt voor het delen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snel geleverd en de vitamines zijn…

Snel geleverd en de vitamines zijn makkelijk te slikken. Handig dat k2 en d3 bij elkaar worden geleverd, nu magnesium nog erbij.

27 de febrero de 2026

Respuesta de Optimum Keto

Bedankt voor de 5 sterren Susan!

Fijn dat de Vitamine D3&K2 je goed bevalt 😀

Goed en eerlijk product

Snelle levering, volgende dag in huis met een persoonlijk geschreven kaartje van de leverancier.
Gebruik dit nu een jaar, zichtbaar en voelbaar verschil t.o.v. andere collageen producten..

Beste Gerrit,

Bedankt voor deze mooie review!

Leuk om te lezen dat je het al een jaar gebruikt en echt verschil merkt ten opzichte van andere collageenproducten. Dat zegt veel.

Fijn ook dat de snelle levering je bevalt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik gebruik optimum keto nu al een jaar

Ik gebruik optimum keto nu al een jaar. Ik voel me er lichamelijk goed bij. De snelle bezorging is ook een grote plus punt,

Hoi Melita,

Bedankt voor de 5 sterren. Fijn dat je al een jaar met tevredenheid gebruik maakt van Optimum Collageen 🙂

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goed product met duidelijke ingrediënten lijst

Goed product met duidelijke ingrediënten lijst.
Met verschillende collageen types en vitamine C.
Gebruik het als aanvulling voor mijn huid en gewrichten.

Respuesta de Optimum Keto

Dankjewel voor je review Karin!

Fijn om te lezen dat je de ingrediënten en de samenstelling van Optimum Collageen op waarde schat en bewust kiest voor de combinatie van verschillende collageentypes en vitamine C.

Top dat je het gebruikt als ondersteuning voor je huid en gewrichten. Met die gedachte is Optimum Collageen ook ontwikkeld 🙂

Dennis

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.