Na een lange zoektocht en afstemming met mijn arts, toch terecht gekomen bij Optimum voor diverse producten. Een daarvan is de Collageenpoeder, na een zware operatie en veel medicatie is mijn huid, ha... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Na het gebruik van de producten, merk ik het verschil aan mijn lichaam meer bepaald mijn botten, spieren, haar en nagels. Ik kan het iedereen aanraden die klachten heeft aan pijnlijke botten om het op... Ver más
Goede service Altijd meedenken naar een oplossing bij problemen Pakketten altijd op tijd. Goed verpakt en een persoonlijke boodschap erbij Goed product voor een redelijke prijs Bestel zeer zeke... Ver más
Het bestellen was makkelijk door de duidelijke uitleg van het product want zoiets zocht ik. Ik ben nog maar een paar dagen begonnen de poeder zelf lost makkelijk op en geen nare smaak en hoop op... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Hoogwaardige en wetenschappelijk bewezen voedingsssupplementen die helpen om het beste uit jezelf te halen.
Snelle levering!
Op werkdagen voor 17.00 besteld? Zelfde dag verzonden!
Información de contacto
Postbus 6048, 5700ES, Helmond , Holanda
- 085-8001987
- klantenservice@optimumketo.nl
- optimumketo.nl
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Snel en netjes bezorgd en de collageen
Snel en netjes bezorgd en de collageen, daar kan ik nog geen echte reactie op geven ivm n kleine 3 weken in gebruik nemen. Tot nu toe n fijn product
Goede en snelle service
Goede en snelle service, leuk persoonlijk bericht erbij en fijne producten. Gebruik ze al een tijdje.
Goede producten en persoonlijke…
Goede producten en persoonlijke aandacht en service!
Prima product
Prima product, en door het abonnement grijp ik nooit mis. Keurig tevoren een berichtje van verlenging en t pakje komt altijd met een persoonlijk bericht.
Mijn haar is voller
Mijn haar is voller, mijn nagels Ijn sterker en mijn man zijn huid vertoont minder vlekken.

Dankbare klant
Er ging vanalles mis door iets wat ik deed. Ik vond het erg fijn dat jullie de moeite namen om mijn stommiteit recht te trekken.
Fijne en persoonlijke service. Dank

Mooie producten
Mooie producten, goede service , snelle reactie op e-mail. Problemen door post nl , fijn opgelost door optimum keto

Betrouwbare site
Betrouwbare site. Goede produkten/service. Snelle verzending. Hier een tevreden klant.

Respuesta de Optimum Keto
Snelle levering. Correcte service bij misverstand bestelling. Kwaliteitsvolle producten👍

Heel tevreden.
Heel tevreden.
Nadat ik het product besteld heb, had ik een paar vragen. Deze werden eerlijk en uitgebreid beantwoord.
Het product zelf kan ik nog niet beoordelen gelet op de korte tijdspanne.

Gemakkelijk te bestellen
Gemakkelijk te bestellen, leuke actie's en snelle levering, ik kon het product al via mijn vrouw, ga het nu ook gebruiken.

Respuesta de Optimum Keto
Na goed geholpen te zijn door Dennis
Na goed geholpen te zijn door Dennis, begonnen met de collageen. Op vrijdag bestelt , zaterdag al geleverd! Helemaal top… ik ben nu een week bezig en het zit al in mijn ochtendroutine. Voor resultaat is het nog te vroeg maar dat zal best goed komen.

Snel besteld
Makkelijk besteld en snel en goed geleverd. Met een persoonlijk briefje erbij.

Bestelling was snel binnen
Bestelling was snel binnen. Ik ben gelijk begonnen. Ruikt in het begin wat vreemd, maar dat proef je niet. Hopelijk zie ik er binnenkort weer stralend uit, heb ik minder last van m'n gewrichten. En gaat m'n haar er weer beter uitzien . BEDANKT .

Vlotte levering
Vlotte levering, met een persoonlijk briefje! Ik vind het niet goedkoop maar heb wel het idee dat het me helpt dus na de 1e bestelling weer opnieuw besteld.
Het product lost goed op en heeft geen smaak, ik drink het elke dag in m’n kopje koffie.

Respuesta de Optimum Keto
Ik heb andere collageen ook gebruikt en…
Ik heb andere collageen ook gebruikt en daarvoor van jullie nu weer keto en ik voel meer energie bij keto dan bij de andere.