Bijzonder slechte ervaring met orangebag. Sturen mij een beschadigd artikel ( brandvlekken in stof van een designer top) foto gestuurd ter beoordeling en het enige antwoord is een retourcode met de... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Uitgekozen kledingstukken worden snel verzonden : keurig en mooi ingepakt met persoonlijke boodschap . Sowieso mooie kleding ! En retour (omdat het bv toch mn kleur niet is ) Is heel makkelijk (doos... Ver más
La empresa ha respondido
Ik ben een nieuwe klant en heb een dure jas van Woolrich gekocht. Helaas ontdekte ik een defect (niet groot, maar wel belangrijk gezien de prijs van het merk). Na veel moeite en talloze e-mails hebb... Ver más
La empresa ha respondido
ich habe zum ersten Mal auf Ihrer Website bestellt. Leider kam meine Bestellung beschädigt an – das Oberteil hatte ein Loch. Die Lieferung erfolgte nach Deutschland. Ich wollte den Artikel zurück... Ver más
Información sobre la empresa
Información de contacto
Eisenhowerweg 1, 5466AB, Veghel, Holanda
- 0413294111
- info@orangebag.nl
- orangebag.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Top service
Top service, mooie site, snelle bezorging.
Ik ben heel blij met jullie.
Geeft een goed gevoel.ik hoop dat, dat
wederzijds is.
Als ik een aankoop ontvang, pas ik het direct. Niet goed???.....dan gaat het dezelfde dag retour. Opdat jullie het weer kunnen verkopen.
Roelien Helling-Witvoet.
Orangebag doet het altijd heel goed
Orangebag doet het altijd heel goed. Op tijd verzenden, ruilen is ook super makkelijk en het assortiment heel mooi en uitgebreid.
Zeer snelle verzending
Zeer snelle verzending!
Ben heel blij met mijn laarzen.
Zeer tevreden over mijn bestelling met…
Zeer tevreden over mijn bestelling met een persoonlijk kaartje. Heb de Humanoid Sjaal en sweater gekocht. Zeer tevreden mee. Sjaal zou rood zijn maar is meer richting bruin wat in mijn geval precies goed uitpakte.
Leuke kleding en goede service
Leuke kleding en goede service. Perfecte combinatie.
Mooie producten
Mooie producten, snelle levering. Uiterst verzorgd ingepakt lijkt wel cadeautje.
En een persoonlijk berichtje op een kaart. 👌🏻😃
ging allemaal netjes
ging allemaal netjes, mooi ingepakt, terugbetalen geen probleem
Een hele mooie site
Zeer tevreden en een snelle levering👍🏽Altijd een aardig schrijven op de bestelling, gezellig
Groetjes hennie
Altijd goede producten en service
Altijd goede producten en service. Ik vind Orangebag.nl het beste webwinkel van Nederland!
Overzichtelijk side
Overzichtelijk side, mooie merken, snelle levering, artikelen sjiek verpakt in een mooie doos, persoonlijk tintje (handgeschreven kaartje), eenvoudige retourmelding en snelle afhandeling.
Ben altijd super tevreden wanneer ik…
Ben altijd super tevreden wanneer ik iets bestel. Over de bestelling, aflevering en snelheid van geld terugstorten indien nodig.
Leuke en mooie collectie!!
Leuke en mooie collectie.
Snelle en nette levering. Keurige afhandeling van de retouren.
Een van de fijnste webshops die ik ken
Een van de fijnste webshops die ik ken, mooie collectie. Nette en snelle levering, fijn klantcontact en altijd een leuke handgeschreven kaart bij de bestelling.
Ik heb weer twee toffe items gescoord…
Ik heb weer twee toffe items gescoord en blij met de razendsnelle levering. Dat persoonlijke kaartje erbij is toch weer zo leuk.
Totaal geen service
Totaal geen service ! Heb dit zelden meegemaakt, meteen afgescheept met een korte mail. Heel slecht ! Heb er een echt zilveren ringetje gekocht die dus blijkbaar na 10 maanden kapot hoort te gaan volgens Orangebag. Zelf draag ik de exact de zelfde ring van Lott die ik bij de Bijenkorf heb gekocht al jaren zonder problemen. Maar gaat mij om de manier van service, niets meer of minder. En die is gewoon slecht. @ orangebag: lastig hè feedback krijgen, de reactie op mijn review zegt genoeg !

Respuesta de orangebag.nl