Reageren nergens op. En kan naar mijn geld fluiten. Bestelling gedaan maar geannuleerd omdat het zo lang duurde en er geen reactie kwam op mijn mail. Pakket toch laat ontvangen 3 artikelen retour ges... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Algemeen goed. Ik heb vaker bestellingen gedaan en alles is keurig en netjes geleverd. Helaas is mijn laatste bestelling een beetje uit de hand gelopen en enorm vertraagd. Desondanks nadat ik contact... Ver más
Nadat ik een minder vriendelijke review had geschreven nu een rectificatie . Ongeveer 2 weken geleden heb ik een bestelling geplaatst en betaald bij organia. Na een bevestiging volgde complete radios... Ver más
Hele mooie produkten! Goede service. E'en produkt bleek niet aanwezig; mail over ontvangen en binnen no time geld terug op rekening. Snelle levering, ondanks waarschuwing dat het lang kon duren. Heel... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Oriëntaalse Webshop met een ruime keus Geurproducten zoals, Geurolie, parfum, wierook, geurblokken en meer. Je kunt hier ook terecht voor Marokkaanse Henna, ghassoul en Argan olie. Voortdurend vullen we onze webshop aan met nieuwe biologische producten.
Información de contacto
JG van der Stoopweg, 22, 2396BH, Koudekerk aan den Rijn, Holanda
- hemaninld@gmail.com
- organia.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Goede service, werd erg goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling.
Super tevreden!
Het was de eerste keer dat ik iets besteld had en de reviews waren heel erg gevarieerd, toch had ik er veel vertrouwen in. Ik had op 17/6 een bestelling geplaats. Ik kreeg gelijk een bevestiging. Op 22/6 stuurde ik een mail om te vragen naar de Track and Trace. De volgende dag kreeg ik meteen een bericht dat het pakket verzonden was en die zelfde dag kreeg een bericht dat die morgen aankomt. En ik kreeg hem ook die dag tussen de aangegeven tijd. En dat alles binnen een week, ook al hebben ze het druk. Ik ben heel erg tevreden en raad het zeker aan om hier iets te bestellen.
Voor de tweede keer een bestelling…
Voor de tweede keer een bestelling gedaan. Na een week nog niets ontvangen.
Berichtje gestuurd via de website. Snel antwoord. Ze zouden het die dag opsturen. Toch de volgende dag niets ontvangen.
Ging weer een weekend overheen. Wederom berichtje via website gestuurd. Vriendelijk bericht terug met dit keer de track en trace erbij. Vandaag bestelling ontvangen.
Deze winkel vergt wel wat geduld. Maar heb toch positieve ervaringen. Reageren netjes en nu twee bestellingen ontvangen.
bestelling niet aangekomen na een week
Bij Organia bestelde ik op 12/6 een aantal pakjes hennapoeder. Op 18/6 zijn ze nog niet aangekomen. Hoe kan dit?
Neem olie besteld
Neem olie besteld. Betaling geaccepteerd. Nu 3 dagen verder niets meer gehoord via mail over dat het onderweg is of iets dergelijks. Bericht met order nr achtergelaten..geen reactie. Als je op je webshop schrijft. Voor 15.00 besteld morge in huis. En iemand besteld later op die dag en het is 3 dagen later nog niet eens bij het bedrijf die de bezorging gaat doen gescand of iets dergelijks vind ik dat lang duren . Had het inmiddels al wel thuis verwacht
Pakketje duurde lang en jullie hebben…
Pakketje duurde lang en jullie hebben jullie adres er niet op en niet genoeg post zegels dus moet ik ineens 9,60 betalen niet zo netjes dit
Geen terugbetaling gekregen
Ik heb laatst artikelen geretourneerd, maar ik heb nog steeds mijn terugbetaling niet ontvangen terwijl ik ongeveer 3 weken geleden de artikelen geretourneerd had. Hierna contacteerde ik Organia via Messenger, waarna ik na een paar dagen antwoord kreeg waarin stond dat ik mijn terugbetaling in 1 dag krijg. We zijn al een week verder en ik heb mijn terugbetaling nog steeds niet. Ik kan niemand contacteren, ze reageren niet. Ik wacht al 3 weken. Erg onaangenaam en ongepast. Ik zal hier verder op ingaan.
Bestelling niet ontvangen…
Vorige week heb ik een bestelling geplaatst. Volgens de mails die k heb gekregen zou ik mijn pakketje de volgende dag mogen ontvangen, nu bijna een week later en nog steeds niks! Geen track en tracé nummer, geen reactie op mijn berichten.
Helemaal teleurgesteld 😞
Ik weet niet eens of ik überhaupt nog wat ga krijgen. Ik kan ze verder ook niet bereiken.. erg jammer!
Finally my order arrived..thank you
Winkel met een beetje geduld
Eergisteren schreef ik een zwakke evaluatie vanwege het uitblijven van een reactie en het niet ontvangen van mijn bestelling, en ik had een e-mail gestuurd met het verzoek om de track&trace code
Meteen nadat ik klaar was met het schrijven van de recensie ontving ik de track&trace code en de volgende dag ontving ik mijn bestelling.
Ik denk dat het iets te maken heeft met het verzendproces, dat niet duidelijk of vaag is, om nog maar te zwijgen van het gebrek aan direct telefonisch contact, waardoor de klant zich niet meer op zijn gemak voelt bij de site
Bedankt voor de snelle reactie op mijn bericht
Ik raad aan om een telefoonnummer te plaatsen om de site geloofwaardig te maken
Ik raad aan om erin te winkelen, maar met een beetje geduld:
Hoogst ontevreden en teleurgesteld!
Hoogst ontevreden en teleurgesteld!
Op 28/04/2022 deed ik een bestelling twv 92€.
Op 1 mei kreeg ik een no reply bericht dat de bestelling verzonden was en dat ik die kon volgen via track and trace... helaas geen track and trace nummer ontvangen.
Halverwege mei stuurde ik een email met de vraag waar mijn bestelling bleef en of ze me de track and trace code wilden doorsturen. Geen antwoord.
Enkele dagen later stuurde ik een chatbericht met dezelfde vraag. Geen antwoord.
4 dagen geleden heb ik opnieuw gechat. Geen antwoord.
Als ik op hun site mijn bestelnummer intik, blijkt deze ongeldig te zijn.
Indien mijn bestelling alsnog aankomt, ben ik bereid mijn review te herzien.
Levering bestelling niet compleet!!
Ik krijg nog steeds een deel van mijn bestelling van deze oplichters reageren nergens op.
Deze webwinkel moet zsm sluiten je wordt opgelicht.
Koop niets hier mensen. Want je krijgt maar een deel van je bestelling en ze zijn nergens te bereiken.
Mention the products that you are not…
Mention the products that you are not able to deliver.waste of time for consumer to not receive what the have paid for and afterwards chasing you to get their money back. Unprofessional
Alles prima geregeld
golden sand parfume roller best of all
Sorry tot nu 10 dagen ik heb mijn…
Sorry tot nu 10 dagen ik heb mijn pakket nog niet ontvangen
Excellente bezorging en op tijd
Excellente bezorging en op tijd. Moge God jullie belonen...
Ik had eerder een review gegeven.
Ik had eerder een review gegeven.
Prima keurig en snel geleverd.
Scam
I placed an order of 75€ and didn't get it. No shipping info, no tracking, no answer on Whatsapp or Facebook. I will complain to the police. I want my money back.