Ik heb een fout gemaakt in mijn adresgegevens waardoor mijn pakket werd teruggezonden. Ik heb geappt, er werd direct geantwoord en ik werd goed op de hoogte gehouden. Mijn pakket is snel alsnog geleve... Ver más
La empresa ha respondido
Bestelling gedaan voor deodorant, was een leuke aanbieding en had gelijk een voorraad besteld. Bestelling was snel verzonden, echter was deze niet compleet binnengekomen, en kon nergens wat vinden ov... Ver más
La empresa ha respondido
It has been nearly 3 months since I had placed my order. After initial contact regarding my order that wasn't in stock, the silence is very loud unfortunately. 3 months down the line my order was no... Ver más
La empresa ha respondido
Voor mij de beste deodorant die er is van lekker hier besteld. Het verzendproces lukte niet na een berichtje kreeg ik gelijk antwoord en kon ik binnen 15min bestellen. Fijne service en van de site wor... Ver más
La empresa ha respondido
Welkom bij Organic People, jouw maatje in eigenzinnig en natuurlijk winkelen sinds februari 2020. Wij maken het makkelijk – en leuk – om bewuste keuzes te maken met onze BOLD producten: 🧘♂️ Bewust 🏡 Lokaal 😍 Onweerstaanbaar 🌍 én Duurzaam Of je nu op zoek bent naar natuurlijke verzorging, ecologische schoonmaak of duurzame dagelijkse essentials, ons zorgvuldig samengestelde assortiment helpt je om met kleine stappen een groot verschil te maken – voor jezelf én voor de wereld om ons heen. Shop jij al BOLD?
Wieringerwaardstraat 363, 1024HM, Amsterdam, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Bestelling was snel binnen
Er was iets fout gegaan met de bestelling en werd snel en prima opgelost

Respuesta de Organic People
Er was iets mis gegaan met bestellen en kreeg direct antwoord op mail en via whatsapp fijn contact gehad. Snelle levering.

Respuesta de Organic People
Een goed product! De bestelling ging gemakkelijk en de levering was snel. Prima!

Respuesta de Organic People
Fijne duidelijk website en snelle levering van kwalitatief product. Ben er blij mee.

Respuesta de Organic People
Ik heb vanaf 26 May 2025 besteld maar helaas me bestellingen is nog niet binnen gekomen, Post NL is druk dus me pakket is nog niet gesorteerd. Jammer!
Dus ik kan het niet de kwaliteit van het product beoordelen.

Respuesta de Organic People
Snel geleverde deo “Lekker”die erg fijn is . Had eerst kleine potjes die je uit moest smeren met je vinger . Dit is een stick. Heel fijn erg tevreden mee

Respuesta de Organic People
Quick delivery, great product! We bought eco laundry sheets. They are wonderful.

Respuesta de Organic People
Alles is vlot afgehandeld.
Het deodorant van "lekker" bevalt er goed.

Respuesta de Organic People
I didn't received full order and after contacting didn't hear anything from company.

Respuesta de Organic People
Twee weken geleden een bestelling geplaatst. Een mailtje ontvangen dat ze met de bestelling bezig gingen en vervolgens niks van weet gehoord. Heb ze een email gestuurd, een berichtje op Facebook en ik heb ze gebeld maar niemand is thuis. Nu een sms en een appje gestuurd. Ben benieuwd of ik nu wel wat hoor en of ik überhaupt mijn bestelling ooit nog krijg.

Respuesta de Organic People
Hele persoonlijke benadering en goed op de hoogte gehouden.

Respuesta de Organic People
Goede prijs, snelle levering en fijn dat alle producten millieubewust zijn

Respuesta de Organic People
De glazen werden snel geleverd en goed verpakt geleverd. Het is een mooie set glazen. Ligt goed in de hand.

Respuesta de Organic People
Er was een product niet leverbaar en ik ben direct via de mail benaderd met een alternatief. Dat product was erg snel in huis, dat was fijn.

Respuesta de Organic People
Prijs is goed echter geen bericht wanneer verzonden,geen bericht van bezorger en geen bericht waar afgeleverd, bleek na enkele dagen bij de buren te zijn.

Respuesta de Organic People
Ik kreeg na mijn bestelling geen bevestigingsmail zoals ik gewend ben. Maar ze gaven wel gelijk reactie op mijn mail of alles goed was gegaan, dus dat is netjes.
Verder erg tevreden met mijn product, kwam snel en in goede orde binnen.

Respuesta de Organic People
4 weken na bestelling niets ontvangen. Meermalen gebeld. Telefoon wordt niet opgenomen. Voicemails wordt niet op teruggebeld. Tekstberichten komt geen respons op. Mail komt geen respons op.