Pas på der løber falske mails rundt fra Ørsted . Ørsted DIN FAKTURA ER ONLINE Hej , Vi informerer dig skriftligt om, at den sidste afvikling af din faktura for April 2021 blev beta... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg har de sidste måneder haft mail korrespondence med Ørsted. Hvert spørgsmål jeg har haft, er blevet venligt og præcist besvaret. Sidste ? skrev jeg i aftes. Det kom der svar på her til morgen.... Ver más
La empresa ha respondido
For dårligt at Ørsted ikke har en app, hvor man kan følge timeprisen for el (som f.eks. Andel har det) - hvordan skal man vide, hvornår strømmen er billigst, når det eneste, I kan oplyse, er en forsi... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg har haft kontakt med Anders A i Ørsteds kundeservice. Han reagerede på en mail jeg havde skrevet vedrørende ændring til aps. Jeg fik en opringning ca 2 timer efter jeg havde sendt mailen og blev s... Ver más
Escrito por la empresa
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Hurtig og kompetent tilbagemelding på e-mail-henvendelse om skifte til andet cvr-nummer af aftaler

Respuesta de Ørsted
sød betjening- medarbejderen forstod straks hvad jeg mente

Respuesta de Ørsted
Hurtig svartid på telefonen, klart svar og efterfølgende hurtig levering af materiale

Respuesta de Ørsted
Vi har altid fået god service af Ørsted. Altid meget hjælpsomme.

Respuesta de Ørsted
Meget tilfreds med den pågældende medarbejder. Løste problemet straks og kompetent.
Men en ventetid på over 7 minutter som nr. 1 i køen fra start til slut var utilfredsstillende.

Respuesta de Ørsted
Fastholder rykkere, de selv har påsat, fordi deres system ikke kunne trække pengene på det samme kort, som hele tiden har været tilknyttet

Respuesta de Ørsted
Meget dårlig service og nærmest på grænsen til en truende adfærd. Et godt råd, gå en lang omvej fra dette skandaløse firma.

Respuesta de Ørsted
Ørsted er helt væk, når det omhandler service.
Hvis man ringer til, så er det ikke muligt at blive videresendt til den afdeling ens spørgsmål omhandler.
Det virker hellere ikke til, at Ørsted har styr på tingene, for de lovede, at det ikke ville blive nødvendigt med ny kapital, men det blev det alligevel.

Respuesta de Ørsted
kort ventetid og imødekommende hjælp og betjening!

Hjælpsom kundeservice-
Hurtig ehandling af mit spørgsmål og inden for 1 time en fil med de ønskede 5 års hændelser - Jeg kipper med flaget.

Respuesta de Ørsted
Charlotte D. was incredibly helpful and quickly resolved my question with clarity and efficiency. I truly appreciated her support!

Respuesta de Ørsted
Jeg besøger dem aldrig igen. Virklig dørlig kundeservice ringet til dem her i går hvor de bad mig skrive en mail om mit spg så forstår jeg ikke hvorfor de har et nummer da jeg så skrev til dem hville de ikke svare på mine spg besøgerr dem aldrig mere!!!!

Respuesta de Ørsted
Ørsteds digitale kundeoplevelse er helt håbløs. Det er umuligt at gennemskue betalinger og fakturaer. Der følger ingen betalingsoplysninger med fakturarerne. Og når jeg bliver bedt om at betale et udestående via Mit Ørsted, findes denne mulighed slet ikke i mit tilfælde.

Respuesta de Ørsted
Más información sobre otros tipos de reseñas.