Inte värt ens en enda stjärna. Beställ inte härifrån. Det är någon mellanhands affär, de hämtar dålig kvalitet från något U-land. Paketet kommer om nästan flera veckor.
Köpte en massagepistol och den fungerar inte som den ska och slår av vid 40% och går ca 10-15 min innan den blir svart ! Tog kontakt med bolaget och berättade och det svarade att mina 30 dagar gått oc... Ver más
Köpte automatiskt tandborste som inte funkar över huvudtaget, plastig och dålig kina kopia. Detta är scam. Skumt också att deras kontaktnummer är anmält av flera personer som säger att det är bedrägar... Ver más
En stjärna är 5 för mycket. Paket kommer från Kina efter flera veckor. Trasig innehåll i en bubbelplastpåse. Hoppas att jag kan slippa betalning. Tur att jag valde Klarna men varför väljer Klarna att... Ver más
No consta que solicite reseñas
VARNING ! WEBOCADO o ORTOREX
VARNING !
Ni handlar på egen risk om ni handlar av WEBOCADO eller ORTOREX dom har egna regler och EJ enligt lag och regler som gäller alla i Sverige i alla fall och lämnar ingen Garanti fast står lagen.
Så blir något fel är näst intill omöjligt att få dem förstå
Beställde ett ”ryggskydd”
Beställde ett ”ryggskydd”, som kostade 399kr!! Vi visste inte om vi skulle skratta eller gråta när sonen provade. Totalt värdelöst. Ville reklamera och de erbjöd oss 40% rabatt istället. Fick snabbt tillbaka 159kr o står nu här med ett värdelöst ryggskydd. Hittade ett riktigt ryggskydd i neopren på apotea, 174kr
Handla inte av detta polsk/kinesiska företag!
Plastiga sulor
Skorna hade plastiga sulor och det var fel storlek packad i påsen. Skrev denna recension på deras hemsida men den finns inte där.
DETTA KOMMER ALDRIG ATT VISAS PÅ DERAS HEMSIDA FÖR DEN ÄR FEJK
Betygen de visar på sin egen hemsida verkar vara fejk. Det finns inte ett enda negativt inlägg och sådana företag existerar inte. Det är ett fiffel-och-bågställe. Du lägger en order för feta pengar och tror att det ska komma om några dagar (de skriver något om att "ordern behandlas inom 2-3 dagar"). Läser du sen vidare står det att "om det inte finns i vårt lager beställer vi från Kina". Med andra ord: KÖP FRÅN TEMU/ALI EXPRESS DIREKT för det är vad fanskapen gör - och stoppar vinsten i fickan. Det skulle inte förvåna mig om det är kineser som gjort sidan för att få den att se svensk och seriös ut.
Att folk inte bara kan ha en onlinebusiness utan att vara totala oseriösa kräk numera. Synd att de flesta aldrig kommer att leta på RIKTIGA Trustpilot, utan de kommer att tro att fejk-pilot som de slängt upp på sidan, är äkta. Rent fiffel. Undvik.
Lämnar ingen garanti
Lämnar ingen garanti, trasig vara ersätts ej. Varning för detta polska företag. Kommer att anmäla dem.
De ger ingen garanti på enheterna
De ger ingen garanti på enheterna! Jag köpte Darsnoval som jag knappt använde och som dog efter 5 månader. De sa till mig att de inte ger några garantier och inte kan hjälpa på något sätt. Undvik!
Jag köpte vinterskor för 549kr som hade…
Jag köpte vinterskor för 549kr som hade bara bra recensioner på ortorex hemsida. När dem kom så var det rena plastskorna, dem var målade på sulan och färgen hade gått av på ett ställe. Sulan under är ingen sula som greppar i snön. Det är det tunnaste materialet framtill på skon. Dem är till och med kalla i bilen men man kan ha dem
I plusgrader i allafall. Alla recensioner jag läst är inte sant, känner mig jättelurad! Skulle läst här på Trustpilot först!
Otorex.se??
Otorex.se??! Nej, det existerar inte utan varan sänds från Ali express.
Går man in på Ali express kostar varan betydligt mindre. Där betalar du 67 kronor istället för 199 som jag betalat. Alltså kommer jag att få något jag inte ens kommer att använda. Grundlurad är väl rätta ordet.
Jag rekommenderar starkt att inte…
Jag rekommenderar starkt att inte handla från detta företag. Beskrivningen av produkten stämmer inte alls.och lång leverans tid.
Jättedåligt! Köp Ej! Kanske även scam.
Köp Ej!!! Varan skickades från aliexpress med fel nummer och fel mejladress. Hur ska man då bli kontaktat att varan hade kommit. Står i postnord appen att varan hade kommit men står ej vart det är. Ska man bara chansa med varenda postombud eller?!! Skrev kundtjänsten som svarade dagen varan returneras! Jag hade inte chans att få den. Sen skrev de att de ska undersöka... pahh... efter en månad slutar de även svarar efter jag bad om reklamation!
Vilseledande marknadsföring # köp ej
Vilseledande marknadsföring # köp ej
Nedan, konversation med kundtjänst ortorexi
-- ” jag beställde från ortorex, men klarna konto debiterades av WEBOCADO och fick spårningsnummer/ information av aliexpress.
--” har läst era retur policy och har upptäckt att ni har retur adress till Polen. Returen kostar 400kr, motsvarar ungefär vad ett par skor kostar, Har ni en retur adress i Sverige? eftersom ni marknadsför er med SE domän, Vilket antyder att ni har butik i Sverige, Då borde returadressen också vara i Sverige, Det är detta jag menar med att det är bedrägeri, Det är vilseledande marknadsföring.”
3X Förstoringsglas för läsning med…
3X Förstoringsglas för läsning med LED-ljus – jag betalade 499 kronor och fick vad som måste vara den absolut sämsta kvaliteten man kan tänka sig. Produkten är gjord av tunn plast, inklusive linsen, och ljusknappen glappade så att den var oanvändbar.
Det som gör mig extra förbryllad är att samtliga recensioner deras hemsida är överväldigande positiva, till skillnad från min upplevelse. Till exempel: "Fantastisk klarhet! LED-lamporna gör all skillnad. Perfekt för att läsa i svagt ljus." – Jag har svårt att tro att någon som faktiskt har testat skulle kunna tycka så.
Inte värd en ända stjärna Ett BLUFF företag
Inte värd en enda stjärna.
Vilket bluff företag.
Köpte värmesulor som slutade fungera efter 2 laddningar.
Men att få några nya kan jag glömma.
Dom bara tjatar om att det gått över 30 dagar.
HOPPAS ATT FÖRETAGET GÅR I KONKURS.
Bluff rakt igenom. Borde förbjudas
Skickar fel storlek och vägrar återbetala. Dom ber om bilder på mått på innersula osv men ingen åtgärd. Utger sig för att ett svenskt företag men är kinesiskt. Veckorna går och ingen respons, ingen återbetalning. Får jag inte pengarna åter under helgen nu kommer jag polisanmäla samt anmäla till ARN.
Lång leveranstid fel storlek
Lång leveranstid, dålig kvalitet. Det värsta var att dom skickat mig kinesiska storlek 46 vilket motsvarar storlek 43 i EU och hävdar att det är mitt fel att jag beställt storlek 46 i kinesiska mått, det finns inget val på deras hemsida att beställa i EU eller Kinamått. En uppmaning är att köp skorna direkt från Kina på typ Temu så får ni rätt saker till rätt pris.
En stor bluff
En stor bluff, de utgör sig för att sälja ortopediska produkter. Mina skor var ett stort skämt...absolut gjorda i någon billig kinafabrik. Att returnera kostar mer än varan och ska skickas till Polen. Riktigt lurad och 350 kr fattigare.
Jag har blivit lurad
Jag har blivit lurad, eftersom priset på varan
var förhållendevis högt, och webbsidan liknande en del andra jag hade besökt. Dessutom har de Klarna.
Skumt att de låtsas att sälja ergonomiska produkter!
Varan hat kommit från Kina via ett polskt företag "Webocado". Det saknas etiketter eller andra aviseringar om material, användning, tvätt osv. Det är uppenbart att varan har kommit från någon källare i Kina. Bluff
Inget med om ev. retur.
Fake! Scam! Careful!
I really should have checked this site before ordering from them. I ordered some bras and delivery time was OK. However, I just managed to open and immediately saw that they are going to be too small for me so I didn't even try them on. Now they are denying me return for hygienic reasons, even though it is not written anywhere next to bras, would have understood for panties though. They are denying me return even though nothing was even tried on.
Blev tvungen att betala ett par skor…
Blev tvungen att betala ett par skor jag aldrig fått. Dom lovade att hjälpa mig eftersom jag hade kontaktat PostNord oxå. Men nej 😤. Vill ni ha hem det ni beställer så rekommenderar jag INTE Ortorex.
detta är bluff
köpa ingeting dar jag hade betalar för luftfuktar fiick ingenting bara forlurade pengar
Más información sobre otros tipos de reseñas.