Valorada con 1 estrellas sobre 5

Inte värt ens en enda stjärna. Beställ inte härifrån. Det är någon mellanhands affär, de hämtar dålig kvalitet från något U-land. Paketet kommer om nästan flera veckor.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Köpte en massagepistol och den fungerar inte som den ska och slår av vid 40% och går ca 10-15 min innan den blir svart ! Tog kontakt med bolaget och berättade och det svarade att mina 30 dagar gått oc... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Köpte automatiskt tandborste som inte funkar över huvudtaget, plastig och dålig kina kopia. Detta är scam. Skumt också att deras kontaktnummer är anmält av flera personer som säger att det är bedrägar... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

En stjärna är 5 för mycket. Paket kommer från Kina efter flera veckor. Trasig innehåll i en bubbelplastpåse. Hoppas att jag kan slippa betalning. Tur att jag valde Klarna men varför väljer Klarna att... Ver más

1,2

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

1,2

Todas las opiniones

46 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Kudde

Jag rekommenderar inte att köpa varor där. Jag förväntade mig att få en kudde från Polen, men istället fick jag en kudde från Aliexpress. Och betala för mycket två gånger. Sedan misstänker jag att produkterna på Ortorex.se alla är kinesiska.

30 de enero de 2025

Varning

Varning – Undvik detta företag!

Jag rekommenderar starkt att inte handla från detta företag. Beskrivningen av produkten stämmer inte alls med verkligheten. Skorna som levererades var av usel kvalitet, hade en fruktansvärd lukt och såg helt annorlunda ut än på bilderna. Kundservicen var dessutom oprofessionell och hjälpte inte till med problemet. En riktigt dålig upplevelse!

2 de enero de 2025

Vandringskängorna sprack

Vandringskängorna sprack efter tre månader. Försent att klaga eftersom 30 dagar hade gått. De ska väl ändå hålla åtminstone en vinter? Jag borde ha fått pengarna tillbaka och kängorna tillbaka till fabriken. Helt klart ett tillverkningsfel.

26 de enero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fejk sida som säljer varor från Kina

Jag har blivit lurad, eftersom priset på varan inte var överdrivet låg, och webbsidan liknande en del andra jag hade besökt. Dessutom har de Klarna.
Skumt att de låtsas att sälja ergonomiska produkter!

Varan hat kommit från Kina via ett polskt företag "Webocado". Endast en "Ortorex" logotyp står på kartongen, men det saknas etiketter eller andra aviseringar om material, användning, tvätt osv. Det är uppenbart att varan har kommit från någon källare i Kina.

23 de enero de 2025

Besviken

Mem åh ja önskade jg hade läst här först. Beställde fotskena men trodde det var en svensk sida men har nu väntat 10 dagar o får meddelande att paketet ännu inte har lämnat kina. Så dåligt att man inte får info om den superkånga leveranstiden. Jag behövde min forskena för redan en vecka sen

23 de enero de 2025

Aliexpress med dyrare pris

Dom sätter prispåslag från Aliexpress på runt 40% sedan får man ett paket från Aliexpress. Bluff anser jag. Avskyr Ali,Temu Shein och så har vi nu tyvärr sidor som bara frontar med annat namn . Dåligt från alla inblandade.

31 de diciembre de 2024

Besviken

Besviken. Beställde 7 januari och fortfarande inte fått sakerna. Trodde det var ett seriöst företag men borde läst här först!!

21 de enero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Inte seriöst företag, handla inte av dem

Utger sig för att vara ett seriöst företag men överlever nog på att sälja varor för svenska priser och till mycket lågt kinesiskt kvalité.
Använder sig av falska och/eller censurerade omdömmen på hemsidan för att lura folk till att handla hos dem.
Och använder sig av "rabbaterade" höga priser för att få köparen att gå på deras marknadsföring.

Köpte en produkt (utan att ha hunnit läsa omdömmen på trustpilot) som de kallar för hållningskorrigerare som de utgav för att vara av sitt eget märke. Utseendet på produkten motsvarade det som var på bilden, men alla omdömmen hade 4-5 stjärnor med bilder, dessutom var det rea bara december ut (verkade lovande så jag gick på det). Direkt efter köpet skickade de att man skulle fylla i produktomdömme för att få 30% rabatt vid nästa köp lika så 1 vecka efter det (känns desperat från företagets hemsida att ge så höga rabatter med en gång).
Produkten levererades 3 veckor senare av alibaba express i en grå plastpåse utan något stötskydd trots att produkten innehåller elektronik. Fakturan kom från Webocado (trodde att jag hade handlat från ortorex?)

Produkten fungerar bara delvis och trots att de marknadsför den som en produkt som man kan bära under kläder skär remmarna in i huden. På hemsidan skulle hållningen korrigeras utan ansträngning och produkten skulle kunna sitta på hela dagen. Jag fick personligen ont i bröstryggen av att ha den på längre än 20 min (kan bero på muskelansträngningen men då stämmer inte marknadsföringen på hemsidan). Produkten är inte heller CE-märkt och ingenstans på vare sig produkten eller förpackningen anges det att ortorex har något med det att göra.
Vidare skrev jag flera omdömmen via deras mejlutskick och även på hemsidan om produkten, men antingen censurerar de sina omdömmen och väljer vara de som gynnar dem själva eller så skriver de egna höga omdömmen för att lura folk att handla en produkt som inte lever upp till deras utlovade kvalitet. Ser nu också att rean som skulle ha tagit slut i december uppges finnas nu igen, men "endast till 29.e januari".

Sammanfattningsvis: Handla inte hos Orthorex om ni inte vill bli besvikna för att ha betalat flera hundralappar för en rabbaterad bristfällig produkt.

2 de enero de 2025

Bedrägeri

Jag beställde en massage grej från dom 449kr
Som skulle vara med rödljus behandling. Fick paketet hem idag Massagestaven är utan rödljus och paketet kom från Aliexpress. Samma grej kostar 282kr hos aliexpress själv!

Som tur valde jag klarna för betalningen och betala inte fakturan!

11 de enero de 2025

Fup og svindel

Fup
Har bestilt sko på Polsk webshop i str. 41. Fik kort efter bestilling tracking fra Kina. Sko ankommet fra Kina via Sverige i str. 39 - ubrugeligt.
Firmaet har ingen kontakt muligheder.
Hold dig væk.

19 de diciembre de 2024

Skräp Kina dropshipping

Insåg i efterhand att denna sida skickar produkter ifrån Kina, håller oftast låg kvalitet och håller inte alla krav som EU har.
Läste sedan om hur man gör för att returnera produkten och häva köpet. I mitt fall så hade det tyvärr blivit dyrare att returnera varan än att behålla. Trisst!

Önskar att jag hade läst på lite om sidan innan jag beställde. Beställde dessutom en sak som skulle vara en present, lång leveranstis..

17 de diciembre de 2024

Worst company

Oooo I wish I could give it a zero star rating. Very disappointed. Still waiting for my order. They send the package all the way from china and they say it is in Sweden.

16 de noviembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Felaktig returadress - Varning!

Vi har upptäckt att Ortorex felaktigt använder vår hemadress som returadress för sina kunder. Detta har resulterat i att vi mottagit flera paket avsedda för retur till företaget. Trots att vi kontaktat företaget för att rätta till detta har problemet inte lösts. Jag rekommenderar starkt att andra är uppmärksamma på denna felaktiga hantering och kontrollerar returadressen noggrant.
Gör polisanmälan om du misstänker att du har blivit lurad

27 de diciembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

The product that I received was a substitute for the one pictured on their site

The site leads you to believe it is in Sweden which it is not. The pictures of the leg pillow that I ordered had a label on it stating it was a Beautrip leg pillow. When it arrived from China it was a pillow with no brand at all on the pillow or the packaging. It was not the Beautrip pillow that I ordered. After I had already ordered it, I read reviews saying it is expensive and difficult to return products. I will just consider it a lesson learned. Check Trustpilot before buying from unfamiliar sites

19 de diciembre de 2024

Varning för blufföretag!

Varning för blufföretag!
Köpte irrigator för att rengöra barnens öron från vax. Totalt meningslös produkt som inte hjälper. Inte ens blött efter bad vax som sitter på utsidan lossnar under det svaga vattentrycket.
När jag kontaktar kundtjänsten får jag bara AI genererade svar om att de tittar på lösningen. Jag har fått ungefär 10 sådana svar nu. Bedrageri!

5 de diciembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ortorex.se is an absolute scam

Ortorex.se is an absolute scam! They trick you into thinking you're ordering from a Swedish warehouse, only to inform you after the fact that your item is coming from China. Their excuse? "Unfortunately, your order isn’t available in the warehouse." You’re then left waiting weeks for something you could’ve bought on Temu for a fraction of the cost. Save yourself the headache and avoid this site at all costs. Any basic Chinese website offers better service, better prices, and the same low-quality garbage they’re peddling. Ortorex.se is a disgraceful, deceptive operation that doesn’t deserve a single ore of your hard-earned money. Stay away!

4 de diciembre de 2024

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.