Inte värt ens en enda stjärna. Beställ inte härifrån. Det är någon mellanhands affär, de hämtar dålig kvalitet från något U-land. Paketet kommer om nästan flera veckor.
Köpte en massagepistol och den fungerar inte som den ska och slår av vid 40% och går ca 10-15 min innan den blir svart ! Tog kontakt med bolaget och berättade och det svarade att mina 30 dagar gått oc... Ver más
Köpte automatiskt tandborste som inte funkar över huvudtaget, plastig och dålig kina kopia. Detta är scam. Skumt också att deras kontaktnummer är anmält av flera personer som säger att det är bedrägar... Ver más
En stjärna är 5 för mycket. Paket kommer från Kina efter flera veckor. Trasig innehåll i en bubbelplastpåse. Hoppas att jag kan slippa betalning. Tur att jag valde Klarna men varför väljer Klarna att... Ver más
No consta que solicite reseñas
Ortorex ej märkt eller godkänd medicinsk utrustning
Ortorex tar betalt för ej godkänd medicinsk utrustning.
Gör sig oåtkomliga vid reklamationer och använder AI som försvårar för er kunder. Handla inte hos Ortorex.
Ortorex hävdar obevisat de prisbelönats, för sina produkter. Allt igenom falskt...
This is an AliExpress product eShop
This is an AliExpress product eShop. I don't mind buying AliExpress, if I know I am buying AliExpress. But I paid far too much for a fake product. My bad for not checking Trustpilot first.
The quality is poor, the delivery time is longer than expected, the packaging is just unacceptable.
Its a scam ..
Its a scam ... its take forever to get item deliverd . Waiting for month now.
Enligt deras sida så har de prisbelönt…
Enligt deras sida så har de prisbelönt kundtjänst och order ska gå att annullera inom 24 timmar. Men efter 3 mejl så har jag ännu inte fått bekräftat att så är fallet. Antar att de kommer dra ut på svaret så 24 timmar har gått.
Fick inte produkt.
-->BEDRAGARE-->ORTOREX
-->BEDRAGARE-->ORTOREX
mitt andra ömde dessa veckor. Köp aldrig från detta företag. Efter 15 mail och returkostand på 350 kr så finns ingen som tar emot retur leverans.
Företaget gör allt för att komplicera och fördröjer svar bara att inte ta emot retur. Detta företag kommer jag att anmälla till konsumentverket och alla andra. Alla ni som köpt från detta företag låt oss anmäla detta företag så att den förbjuds i Sverige, helst i Europa.
Man borde även polisanmälla företag ORTOREX då det luras, Vilseleder, och gör allt för att bedra kunder.
Bluff! Köp ej!
Jag köpte arbetskorna 740kr som var jätte dåliga och ansökte retur. De erbjudande till mig rabatt 40% att hålla de och sen 60% men de var helt värdelös och jag ville inte hålla de. Jag föredrog betala retur 320kr till Pollen istället av betala skorna 300kr efter rabatten. De godkände min retur efter en månad. Postnord bekräftade till mig att paketet var i ombud i Pollen en vecka efter jag skickade den.
Älskar massage apparaten jag köpte
Älskar massage apparaten jag köpte! Smidigt kontakt med företaget via mejl. Produkten levererades inom 10 dagar.
Får väl skratta åt att jag inte kollade…
Får väl skratta åt att jag inte kollade upp detta företag trots märkliga formuleringar på webben. Fick hem ett par vinterskor som var så felsydda att foten inte gick i. Lättare att bestiga K2 än att reklamera dessutom,
Skumt bolag
Skumt bolag. De annullerade min order, när de såg att jag använt Klarna som betalnings alternativ. Ingen förklaring, men jag är glad att det inte blev någon affär. Välj inte att handla från detta bolag.
Här beställer man vad man tror är äkta…
Här beställer man vad man tror är äkta vara. Hem kommer plastkort från Kina. Ingen följesedel, så nu måste jag ta reda på hur reklamerar.
Lovordar säkra arbetsskor
Lovordar säkra arbetsskor, halksäkra..sen kommer skorna efter en månad, i en plastpåse. Ingen ce märkning eller nåt. Så känner mig lurad. Konsumentverket nästa.
Är ännu mer irriterad efter att jag…
fick mina brusreducerande öronproppar en månad försent. Känner mig lurad av företagets hemsida, namnet "Ortorex" är missvisande. Jag trodde verkligen att ni var seriösa. Glömde helt bort att läsa andras omdömen här på "Trustpilot". Det står på hemsidan att kunder gett er 5 stjärnor vilket enbart är reklam. Jag gick på bluffen men kommer aldrig mer beställa från er. Jag vill varna andra så att de inte gör ett ännu större misstag. Jag kom ändå billigt undan. Vill absolut inte ha dessa öronproppar då de inte alls är brusreducerande. Ni lärde mig att man måste vara försiktig när man beställer på nätet.
Väldigt glad kund
Jag letade efter en maggördel för att stärka kroppen på innebandymatcherna. Hittade en bild från Ortorex med vad som såg ut att vara det jag letade efter.
Jag beställde snabbt, men fick sedan kalla fötter när jag förstod att ratingen var allt annat än bra för Ortorex och dessutom inte finns i Sverige.
Döm om min förvåning när jag 10 dagar senare fick mitt paket och där låg en mycket bra produkt. Långt bättre än prisnivån. Hade utan vidare kunnat betala 50 % mer för den.
Beställ INTE från de tjuvarna!
Beställ INTE från de tjuvarna!
Lurar med snabb leverans som nu efter några mejl visade sig 9-21 dagar!
De har ingen lager i Sverige ! Allt skickas från Kina.
Funderar över att anmäla Ortorex bluff företag till Konsumentverket.
Jag vill ha mina pengar tillbaka och bryr mig inte längre när deras paket kommer. Och om det kommer blir det säkert i dålig kvalitet från Allieexpress eller Temu. Det räcker nu !
Läs omdöme innan ni köper något. Deras omdöme på hemsidan är säkert betalt samarbete.
Leveranstid
Det enda negativa var den långa leveranstiden.Nästan 3 veckor. Snabbt svar från deras support vid meilkontakt. Beställningen överensstämde med annonsen. I det stora hela mycket nöjd :)
Det är bara fusk
Det är bara fusk, beställ inget från de. Var inte nöjd med varorna, dåligt kvalitet. Jätte strul med retur och det kostar jätte mycket när du returnerar med säker post och utan det får man ingen återbetalning. Skickade tillbaka som vanlig post och betalade 200kr plus 700 för varorna och det har gått 3 månader som jag har skrivit till de många gånger utan att få något tillbaka. Oseriösa och bluff
Det har blivit fel på adressen och jag…
Det har blivit fel på adressen och jag har spårat paketet det finns på posten men jag kan inte ändra adressen det kan endast Ortorex det har jag bett dom om hjälp med men utan framgång. Har haft mailkontakt med dem flera gånger får samma svar om och om igen att jag ska kontakta posten fast jag skrivit flera gånger att jag redan kontaktat dem och förklarat hur de ska gå till väga. Dålig service
Falsk marknadsföring
Blev otroligt besviken när leveransen skickades och jag såg att avsändaren står som "AliExpress"
Beställde endast ett billigt silikon skydd som jag inte anser värt att försöka krångla om. Stog 3 dagars leveranstid, är inne på dag 14 nu. UNDVIK
Más información sobre otros tipos de reseñas.