Yritys on todella luotettavan oloinen! Tuotteet tuli helposti postilaatikkoon, ja oon nyt päässyt testaamaan bambutyynyliinaa useamman yön aikana, ja huomannut ettei hiukset oo yhtään niin pörröiset t... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Vietän opiskellessa paljon aikaa koneen äärellä päivittäin. Huomasin silmieni kuivuvan ja kipeytyvän nopeasti sekä usein päänsäryn alkavan parin tunnin opiskelun jälkeen. Oscar Bluen laseilla näitä on... Ver más
Lasit olivat pakattu hyvin ja tuli todella hyvä mieli kun sai suklaapatukan mukana sekä hyvät kesän toivotukset! Lasit ovat myös todella hyvät ja toimivat ovat vähentäneet selkeästi silmien kuivumista... Ver más
Mukavat ja tyylikkäät lasit, jotka helpottavat jokapäiväistä työntekoa ja opiskelua. Olen kärsinyt itse silmien krampeista, päänsärystä ja silmien särystä sinivalon takia jo lapsesta saakka. Nämä l... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Suositut sinivalolasit ja unimaski. Nuku paremmin. Kokeile riskittömästi. Suomalainen yritys. Lähetämme tilauksesi Lappeenrannasta. Tarjoamme 50 päivän tyytyväisyystakuun. Vain tyylikkäimmät mallit. Opiskelijoiden perustama.
Información de contacto
Vanha Hämeentie 42, 20540, Turku, Finlandia
- office@oscarblue.fi
- oscarblue.fi
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Hyvät lasit.
Ne ovat auttanee kun koulussa tarvitsee katsoa ruutua todella paljon.
Lasit todella auttoi ruudusta…
Lasit todella auttoi ruudusta väsyneisiin silmiin. Ainut harmi oli että sanka meni poikki, mutta varmasti tilaan uudet kun saan aikaiseksi
Hyvä tuote!
Valikoima laseille oli tarpeeksi laaja, että joutui tekemään valintoja. Tuote oli hyvälaatuinen ja on kestänyt monen vuoden pidon.
Lasien toimivuuus
Lasien toimivuuus
Sain paremmin nukuttua ja silmäni eivät tuntuneet niin kuivilta
Lasit toimivat hyvin ja ovat samalla…
Lasit toimivat hyvin ja ovat samalla tyylikkäät
Todella laadukas tuote ja nopea toimitus
Todella laadukas tuote ja nopea toimitus
Sinivalolasit
Minulla on migreeni, ja sinivalolasit ovat auttaneet hyvin kohtauksien tullessa, kun silmät aristavat kaikkea, sekä illalla kun on puhelimella olen tykännyt laseista koska puhelimesta tuleva kirkas valo vie minulla unen pois.
Laseista rutiini
Lasit ensinnäkin näyttävät hyvältä. Olen urheilijana huomannut suuren parannuksen unenlaatuuni lasien ansiosta. Käytän laseja joka päivä ja niistä on tullut siten osa rutiinejani.
Sinivalolasit ovat auttaneet…
Sinivalolasit ovat auttaneet keskittymisessä ja auttavat nukahtamaan, kun pidän niitä illalla pääsää
Materiaalin vaihdos?
Lasit ovat muuten mahtavat ja hyödyn niistä paljon näyttöpäätetyöskentelyssä, mutta muoviset kehykset ovat alkaneet hieman halkeilemaan 6kk käytön jälkeen.
Parhaat
Lasit on juuri sitä mitä toivoinkin, estää päänsäryn pelatessa tai töitä tehdessä koneella eikä silmät väsy tai ärsyynny. 10/10!
Suosittelen!
Suosittelen! Riskitön kokeilujakso. Sivustolla kattavasti tietoa eri tuotteista. Nopea toimitus. Laadukkaat
Unimaski oli pettymys
Unimaski oli suuri pettymys. Pimentää kyllä todella hyvin ja on mukava jos nukut selällään. Nukun itse kyljellään ja vaikka sivuilla luki että sopii kyljellään nukkumiseen on se todella epämukava, liikkuu niin että valo pääsee sisään ja kaikista pahin on kun painaa liikkuessaan myös silmää. Olen koittanut sekä tiukentaa että löysentää kiristystä. Kuitenkin plussat pimeydestä ja mukavuudesta jos on selällään.

Respuesta de Oscar Blue
En huomannut sinivalolasien käytöllä…
En huomannut sinivalolasien käytöllä oloani tai silmiäni parantavaa vaikutusta, vaan sain niiden käytöstä silmä- ja päänsärkyä.
Yritys antaa realistisen kuvan tuotteistaan.
En ole vielä tilannut laseja mutta kovassa harkinnassa ovat. Koulun takia tietokoneella tulee vietettyä paljon aikaa ja tämän takia pääni on usein todella kipeä. Yritys antaa tuotteista realistisen ja luotettavan mielikuvan. Mielestäni yritys vaikuttaa todella luotettavalta. Yritys myös päivittää sosiaaliseen mediaan todella hyvin sisältöä.
Mahtavat
Tilaamani lasit tuli nopeasti ja nyt yli viikon käytön jälkeen olen huomannut selvän parannuksen unenlaadussa. Kiitos
Suosittelen!
Vietän paljon aikaa ruudun äärellä niin työ- kuin vapaa-ajallakin. Jo ensimmäisen päivän käytön jälkeen huomasin, ettei silmät kuivu samalla tavalla. Myöskään päänsärkyä ei esiintynyt enää. Suosittelen kaikille!
Hyvät on!
Hienosti pakattu, lasit ovat tyylikkäät ja miellyttävät päällä. Lasien sinivalon filtteri voisi kuitenkin olla hieman voimakkaampi. Tämä olisi varmaan pitänyt tajuta itsekin, mutta jos käytän kuulokkeita esim pelatessa lasit eivät tunnukaan enää yhtä mukavilta.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.