Super fin oplevelse, hurtig levering. dog bliver jeg aldrig fan af hjemme levering. simpelthen for mange tyverier af pakker på denne måde. pakkeshop ALTID ;)
La empresa ha respondido
jeg har i mange år været kunde i Skjold Burne og Oskar Davidsen og fået leveret lækre vine til en særdeles favorabel pris. S. Allingham
La empresa ha respondido
Vinen blev leveret 2 dage efter bestilling Men tåbeligt at man kan skrive hvor fragtmanden må stille kasserne, når de alligevel stiller det hele ved kantstenen, hvor alle kan se dem og tage dem. D... Ver más
La empresa ha respondido
De havde lige præcis den vin jeg havde fået på en restaurant og som ikke kunne købes i butikker. Og mens jeg nu var i gang kunne jeg jo lige bestille mine yndlings bobler også. Hurtig levering.
La empresa ha respondido
I mere end 135 år har Oskar Davidsen & Co. været leverandør af vin og spiritus til nogle af landets bedste restauranter og hoteller, men nu åbner vi endelig dørene for private kunder, som kan få adgang til det samme eksklusive udvalg, der tidligere kun var forbeholdt professionelle. Uanset om du søger en klassisk vin til middagsbordet eller en unik specialitet til en særlig anledning, finder du kvalitetsprodukter hos Oskar Davidsen & Co. Hos os handler det ikke kun om at finde den rigtige flaske – det handler også om at forstå og værdsætte vinens verden. Derfor er alle vores konsulenter uddannede sommelierer, klar til at dele deres viden og passion med dig. Uanset om du er nybegynder eller entusiast, står vi klar til at hjælpe dig med at lære mere og guide dig igennem vinens mange facetter. Hos Oskar Davidsen & Co. gør vi det til en oplevelse at vælge vin, så du altid kan føle dig godt klædt på til at træffe det perfekte valg. Med vores online vinhandel er det lettere end nogensinde at udforske vores eksklusive udvalg hjemmefra. Her finder du ikke kun kvalitetsprodukter, men også attraktive vintilbud, der gør det muligt at finde din næste favoritvin til en konkurrencedygtig pris. Vi kombinerer tradition og ekspertise med moderne bekvemmelighed, så du både kan handle nemt og få glæde af vores mange års erfaring i vinens verden.
Ringager 6, 2605, Brøndby, Dinamarca
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jeg købte noget vin som blev leveret præcis på rette tid og sted. Alt er gået godt og nu glæder jeg mig til at smage vinen.

Respuesta de Oskar Davidsen
Skøn cognac, interessant smagekasse rødvin og ikke mindst rigtig god service i forbindelse med en leveringsudfordring, jeg vist selv havde skabt midt i den hårde vinterfrost

Respuesta de Oskar Davidsen
Super fin oplevelse, hurtig levering.
dog bliver jeg aldrig fan af hjemme levering.
simpelthen for mange tyverier af pakker på denne måde. pakkeshop ALTID ;)

Respuesta de Oskar Davidsen
Fin levering bragt til døren. Lidt mindre tape omkring kasserne ville være at foretrække

Respuesta de Oskar Davidsen
God spansk vin - til den rigtige pris. Hurtig og smidig levering.

Respuesta de Oskar Davidsen
Hurtig ekspedering af ordre. Sød og venligt personale ved afhentning.

Respuesta de Oskar Davidsen
Godt sortiment, hurtig og præcis levering, velemballeret.

Respuesta de Oskar Davidsen
Hurtig levering, og god pris (for hvad jeg håber er kvalitets vin).

Respuesta de Oskar Davidsen
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.