Valorada con 4 estrellas sobre 5

Na retour sturen van sokken die mij niet pasten kreeg ik snel een retour label en bericht dat mijn retour was ontvangen Netjes afgehandeld geen extra verzendkosten Ben Bieree er na

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering, duidelijke communicatie via de mail en ook een uitleg erbij hoe de sokken aangedaan moesten worden. Ik had een vraag gesteld mbt welke maat ik moest bestellen en kreeg dezelfde dag no... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

3 paar besteld, 2+1 voor de prijs waar je bij sommige andere merken 1 paar hebt. Gekocht op basis van Trustpilot ervaringen en mijn eerste ervaringen zijn goed. 1x hardgelopen en veel minder spanning... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa y equipos para actividades al aire libre

Escrito por la empresa

OSOCK bouwt aan de toekomst van sport uitrusting van hoge kwaliteit. Ontworpen om jouw prestaties te verbeteren en herstel te versnellen. Met Italiaans vakmanschap en geavanceerde compressietechnologie biedt OSOCK uitrusting met de perfecte balans tussen ondersteuning en draagcomfort. Of je nu je eerste 5 km loopt, een marathon traint of gewoon lange werkdagen maakt, OSOCK helpt je verder.

4,4

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

4,4

Todas las opiniones

41 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Fijne sokken

Fijne sokken. In het begin even moeilijk aan te doen, maar na paar keer ging het al een stuk beter.
Ik kan ze nu niet meer missen. Mijn benen voelen niet zo zwaar meer na een dag staan/werken.

27 de noviembre de 2024

Beste Lidia,

Bedankt voor je positieve review. We zijn erg blij om te horen dat onze compressiesokken de juiste ondersteuning bieden.

We hopen je snel terug te zien!

Zitten goed

Zitten goed, zijn wel heel strak. Ik heb wat moeite om ze simpel aan te trekken maar als ze zitten dan is het goed. Dus positief .

4 de noviembre de 2024

Beste Oebele,

Bedankt voor je reactie.

Het kan zijn dat je ze wat lastiger aan krijgt. Dit komt door de medische compressie die ze geven. Je kan ons altijd mailen voor een uitleg video hoe je ze het makkelijkst aan kan doen.

Wel zijn wij blij te horen dat ze positief bevallen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik was aanvankelijk wat sceptisch, maar hé, wat een TOP product.

Ik was aanvankelijk wat sceptisch. Ik gebruik al jaren compressiekousen van andere "bekende" merken. Niet steeds met evenveel tevredenheid en toch steeds duur. Osock toch maar eens proberen, dacht ik uiteindelijk. Wat een TOP product!! Perfecte fit, blijven compressiekracht behouden, ook na veel wassen. Dus snel nog een paar bijgekocht. :-)

7 de noviembre de 2024

Beste Olivier,

Bedankt voor je reactie.

Wat goed om te horen dat wij voldoen aan je verwachtingen. We zijn blij te horen dat ze bevallen en je nu ook gebruik kan maken van de voordelen van compressiesokken.

Fijne sokken

Fijne sokken, geen last van mijn kuiten na afloop van een flinke lange wandeling

10 de noviembre de 2024

Hey Monique,

Bedankt voor je reactie.

Goed om te horen dat je er blij mee bent.

Super sokken

Super sokken, goede werking, heel er blij mee!

7 de noviembre de 2024

Hey Koert,

Top kwaliteit!

Ik heb onlangs de sokken van Osock geprobeerd en ik ben onder de indruk. Top kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Echt een aanrader!

31 de octubre de 2024

Hey Fay,

Tevreden

Zeer goede prijs, snelle verzending/levering en product ziet er kwalitatief uit (moet wel nog wat langer testen om daar zeker van te zijn)

30 de octubre de 2024

Hey Matteo,

Echt je geld waard!

Nooit echt een fan geweest van compressie sokken. Tot ik deze aantrok. Ze zijn licht in gewicht zitten mega comfortabel en geven zeker niet het gevoel als of ze je benen afknellen.
Momenteel in het bezit van 1 paar maar er zal snel een 2e paar volgen want wil alleen nog maar deze sokken aan ;)

26 de octubre de 2024

Hey Soraya,

Superfijne kousen

Superfijne kousen! Hele mooie kleur ook! Goede ondersteuning met hardlopen

24 de octubre de 2024

Hey Odette,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering , kwaliteits produkt .

18 de octubre de 2024

Hey Theodoor,

Very nice

My legs feel better after running. I can’t run without them anymore

1 de octubre de 2024

Hey,

Thanks for your positive reply!

Hope to see you back at our webshop.

Regards, Team Osock

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goede sokken en snel geleverd echter te…

Goede sokken en snel geleverd echter te strak voor bredere voeten

27 de septiembre de 2024

Beste Anita,

Fijn om te horen dat de sokken snel geleverd zijn en dat je tevreden bent over de kwaliteit. Dat de compressiesokken wat strakker zitten zal geen probleem zijn. Mocht je hier verder nog vragen over hebben, kun je ons altijd mailen

Geweldige sokken!

Geweldige sokken! Goed geholpen bij het uitkiezen van de juiste maat. Snel geleverd.

7 de octubre de 2024

Beste Mark,

Bedankt voor je positieve review. Fijn om te horen dat je blij bent met de sokken en goed geholpen bent. We wensen je veel plezier ervan en zien je graag terug.

Met vriendelijke Groet,

De sokken zitten perfect

2 de octubre de 2024

Beste René,

Bedankt voor de positieve review en goed om te horen dat de sokken goed aansluiten.

Veel plezier ermee en we zien u graag terug.

30 de septiembre de 2024

Hey Ans,

Bedankt voor je positieve review. Goed om te horen dat de compressiesokken snel geleverd waren. Veel sport plezier ermee!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Doet waarvoor ik ze aangeschaft heb

Goede kwaliteit sokken, ik had voorheen tijdens het hardlopen vaak last van mijn scheenbenen na het lopen. Sinds dat ik de o socks gebruik heb ik er totaal geen last meer van. Voor mij doet het wat het moet doen, dus zeker een aanrader!

2 de octubre de 2024

Hey Cas,

Bedankt voor je positieve review. Goed om te horen dat onze compressiesokken je goed ondersteunen. We hopen je snel terug te zien!

Osock Support

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle verzending en makkelijk proces

Snelle verzending en makkelijk proces. Sokken zit erg goed, mooi gesloten en geven een gelijkwaardige druk!

25 de septiembre de 2024

Hey Eslie,

Bedankt voor je positieve review.

We zijn blij om te horen dat ze goed aansluiten en je de compressie goed ervaart.

Veel sport plezier ermee!

Osock

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vandaag binnen gekregen zitten goed en…

Vandaag binnen gekregen zitten goed en je merk gelijk verschil top sokken

24 de septiembre de 2024

Beste Danny,

Bedankt voor je positieve review.

Goed om te horen dat onze compressiesokken een sterke ondersteuning bieden voor jouw hardloopsessies en dat ze snel geleverd waren.

We zien je graag terug.

Team Osock

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.