Valorada con 5 estrellas sobre 5

Eerste keer dat ik via OSW een motor te koop aanbood en alles verliep echt super vlot. Na enkele bijkomende vragen telefonisch werd er een koper gevonden. Instructies zijn heel duidelijk en heb die oo... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

tip top verlopen. Ik kreeg direct een correct bod. Was voor een auto die hooguit nog wat waard was voor schroot en wat wisselstukken. In mijn zoektocht naar een ophaaldienst, had ik ook +- 10 andere... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goed omdat er meermaals telefonisch contact met me opgenomen werd en men aan de telefoon heel vriendelijk was. Ook goed omdat de takelwagen tussen de afgesproken uren aankwam en alle papieren vlot in... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het was eenvoudig om het voertuig te koop aan te bieden op het internet met foto's en beschrijving. We werden persoonlijk gecontacteerd door OSW wanneer er een koper was en alles werd netjes opgevolgd... Ver más

Información sobre la empresa

1. Agente de automóviles

Escrito por la empresa

OSW biedt u diverse mogelijkheden om uw voertuig online eenvoudig, veilig en snel te verkopen. Via het OSW-platform meldt u uw voertuig eenvoudig en vrijblijvend aan en kunt u de reacties en biedingen zélf opvolgen.

4,7

Ha contestado el 66% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Correcte afhandeling

Correcte afhandeling. De afspraken werden correct nagekomen..
Wel spijtig dat ze om 5u30 al de wagen kwamen halen.. Dat was even vroeg opstaan

4 de abril de 2025

Betrouwbaar

Osw zat er bovenop. Heeft heel goed de vinger aan de pols blijven houden totdat verkoop rond was.

14 de marzo de 2025

vlotte en correcte regeling

na verkoop van mijn wrak, werd alles vlot geregeld en
dat ik blij was met de goede afloop ! Zeer content dat ik het via OSW heb gedaan! Een aanrader, zeker en vast! ;-)

11 de marzo de 2025

Respuesta de OSW B.V.

Wat fijn om te horen Geert! Mooi dat alles vlot en correct werd geregeld en dat u tevreden bent met de afloop.

We begrijpen dat het verkopen van een wrak soms gedoe kan zijn, dus des te beter dat het via OSW zo soepel verliep. Bedankt voor uw vertrouwen én uw enthousiaste aanbeveling!

Wat een service!

Ten eerste was het heel eenvoudig om je auto aan te melden. Eens aangemeld was er al na enkele uren een bod. Na goedkeuring van het bod, volgenden heel snel de gegevens van de koper en reeds na één dag, kregen we telefoon van OSW met de vraag of de koper reeds contact had genomen of dat we graag wilden dat zij ons in contact zouden brengen met de koper. Binnen een halve week was de auto opgehaald. Dat noem ik nog eens een service!

12 de marzo de 2025

Respuesta de OSW B.V.

Wat een mooie ervaring, Huguette! Fijn dat alles zo snel en vlot geregeld werd, van aanmelding tot ophaling.

We vinden het belangrijk om actief mee te denken, dus goed om te horen dat u onze service als zo behulpzaam heeft ervaren. Bedankt voor uw vertrouwen en enthousiaste review!

Team OSW 🚗

Alles volgens afspraak afgehandeld

Alles volgens afspraak afgehandeld
En op afgesproken tijd en uur voertuig afgehaald ,papieren en onderhoudhistorie overhandigd En betaling correct betaald Dus een dikke 10 op 10

28 de febrero de 2025

Respuesta de OSW B.V.

Bedankt voor uw mooie review Hans! Fijn dat alles precies volgens afspraak is verlopen en dat de ophaling, betaling en papierwerk vlot geregeld waren. Een dikke 10 op 10 krijgen is altijd geweldig om te horen! Veel dank voor uw vertrouwen.

Team OSW 🚗👍

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Geen slechte ervaring met OSW zelf, maar er is veel ruimte voor verbetering.

Bedrijf neemt snel contact en doet moeite om een aanvaardbare prijs te bekomen. Ondanks dat ze zelf geen motoren inkopen start men tijdens de telefonische kennismaking direct met afbieden. Nadat de markt bevraagd is en er een bindend bod komt krijg je normaal de kans om zelf te beslissen als je dit al dan niet aanvaard, mijn account manager Sam heeft zonder mijn toestemming het bod aanvaard. Nadat ik hem hierop aangesproken heb heeft hij dit ongedaan gemaakt. De houding van deze account manager kan qua klantvriendelijkheid zeker verbeterd worden…

Wat betreft de opkoper waarmee OSW me in contact heeft gebracht: De persoon die voor de opkoper de motorfiets kwam ophalen nam direct een agressieve en dominante houding aan , bij ophaling van de motorfiets was ieder leugen goed om toch maar nog van de prijs af te doen, hij vond dat ik maar akkoord moest gaan met een lagere prijs en dat ik geen recht had om van de aankoop af te zien ondanks dat bij een wijziging van het bod dit altijd kan volgens de algemene voorwaarden. Na uiteindelijk veel verbaal geduw en getrek heb ik ingestemd met 50euro minder dan het oorspronkelijke bod. Ondanks dat volgens de opkoper mijn banden versleten waren, mijn abs-pomp een revisie nodig had en mijn motor geoxideerd was… Blijkbaar zijn die problemen dan voor 50euro ineens allemaal hersteld…….

11 de marzo de 2025

Dag Thomas,

Vervelend dat u geen fijne ervaring heeft gehad bij ons.
Wij herkennen ons niet in deze feedback. Graag komen we met u in contact.
Zou u ons willen bellen op 030 760 1016?

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Persoon die motor kwam halen was heel…

Persoon die motor kwam halen was heel vriendelijk en hield zich aan de afgesproken deal en prijs . Probeerde ook niet af te pingelen

10 de marzo de 2025

Respuesta de OSW B.V.

Fijn om te horen dat alles netjes volgens afspraak is verlopen! Transparantie en eerlijkheid vinden we belangrijk, dus goed dat de koper zich daar ook aan hield. Bedankt voor uw vertrouwen en mooie review!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bedankt voor de zeer vlotte verkoop!

Bedankt voor de zeer vlotte verkoop!
Alles verliep correct en een vriendelijke ervaren koper.
Geen discussie en direct de afgesproken prijs betaald.
Doe zo verder :)

Ik zeg het voort...

Respuesta de OSW B.V.

Wat een fijne reactie Sander! Geweldig dat alles zo soepel ging en dat je tevreden bent met de koper en onze service. Super om te horen dat je het verder vertelt, daar worden wij blij van!

Hartelijk dank voor het vertrouwen.

Ophalen wagen ongeval

goede afspraken, vriendelijk aan de telefoon en een correcte prijs gekregen. Ook het ophalen van de wagen verliep bijzonder goed en vriendelijk. Goed aan de afspraak gehouden. Ik wil deze firma OSW zeker aanraden.

Respuesta de OSW B.V.

Wat fijn om te horen dat alles zo goed en correct is verlopen Jacobus & Georgina! Duidelijke afspraken, een eerlijke prijs en een vriendelijke service, dat is precies waar we voor staan.

Bedankt voor uw vertrouwen en uw mooie aanbeveling!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer vlotte en correcte afhandeling

Respuesta de OSW B.V.

Goed om te horen dat alles zo vlot en correct is verlopen Timothy! We vinden het belangrijk dat klanten zorgeloos hun voertuig kunnen verkopen, dus fijn dat u dit zo heeft ervaren. Bedankt voor uw review!

voor herhaling vatbaar,top

na dat ik al de info en foto,s op op de site had gezet werd ik op de hoogte gehouden door OSW na een 3 tal weken werd ik opgebeld en werd er een prijs afgesproken.
na contact met de koper heeft deze men wagen betaald en afgehaald ,vrij gemakkelijk zou het aanraden

3 de marzo de 2025

Respuesta de OSW B.V.

Wat een fijne ervaring Frank! Goed om te horen dat u tijdens het hele proces op de hoogte werd gehouden en dat alles vlot en gemakkelijk is verlopen. Mooi dat u tevreden bent met de verkoop en bedankt voor uw aanbeveling!

Team OSW

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.