Eerste keer dat ik via OSW een motor te koop aanbood en alles verliep echt super vlot. Na enkele bijkomende vragen telefonisch werd er een koper gevonden. Instructies zijn heel duidelijk en heb die oo... Ver más
tip top verlopen. Ik kreeg direct een correct bod. Was voor een auto die hooguit nog wat waard was voor schroot en wat wisselstukken. In mijn zoektocht naar een ophaaldienst, had ik ook +- 10 andere... Ver más
Goed omdat er meermaals telefonisch contact met me opgenomen werd en men aan de telefoon heel vriendelijk was. Ook goed omdat de takelwagen tussen de afgesproken uren aankwam en alle papieren vlot in... Ver más
Het was eenvoudig om het voertuig te koop aan te bieden op het internet met foto's en beschrijving. We werden persoonlijk gecontacteerd door OSW wanneer er een koper was en alles werd netjes opgevolgd... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
OSW biedt u diverse mogelijkheden om uw voertuig online eenvoudig, veilig en snel te verkopen. Via het OSW-platform meldt u uw voertuig eenvoudig en vrijblijvend aan en kunt u de reacties en biedingen zélf opvolgen.
Nevelgaarde 8, 3436 ZZ, Nieuwegein, Holanda
- 03 / 80.81.631
- info@osw.be
- osw.be
Ha contestado el 66% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana

Aan te bevelen verkoopsite
Zeer goede communicatie en service. Correct bod. Vlotte afhandeling van de verkoop. Zeker aan te bevelen.

Respuesta de OSW B.V.
Alles werd keurig volgens afspraak…
Alles werd keurig volgens afspraak uitgevoerd.
Heel snelle reactie/

Respuesta de OSW B.V.
Vlotte en snelle verkoop zonder…
Vlotte en snelle verkoop zonder discussie.

Respuesta de OSW B.V.
Handen achter je hoofd en relaxen
Het bedrijf neemt alle initiatief en regelt alles voor je. Vriendelijk personeel zorgt uiteindelijk voor een soepele overdracht. Al in al, zeker aangeraden.

Respuesta de OSW B.V.
Snelle reactie ,eerlijke prijs…
Snelle reactie ,eerlijke prijs ,probleemloze en snelle verdere afhandeling

Respuesta de OSW B.V.
Ik beveel OSW echt aan als je je auto wilt verkopen.
Ik ben zeer tevreden met de fijne en corecte bemiddeling en verkoop van mijn Ford Fiesta .

Verkoop autp
Ik moest de auto van mijn mama verkopen, omdat hij niet meer door de keuring is geraakt, en het voor ons niet meer de moeite was om te repareren. Ik kreeg direct antwoord, ze zijn de auto komen halen en alles is goed en correct verlopen. Zeer vriendelijk en behulpzaam. Ik ben zeer blij dat ik dit via hun heb kunnen doen omdat ik er toch wel wat stress voor had . Bedankt voor jullie correctheid en goede service.

Respuesta de OSW B.V.
Correcte en behulpzame chauffeur en…
Correcte en behulpzame chauffeur en snel afgehandeld bedankt

Respuesta de OSW B.V.
De energie en opvolging die dit bedrijf…
De energie en opvolging die dit bedrijf hanteert is uitzonderlijk. Je zou haast denken dat het niet echt is….doe zo verder zou ik zeggen!

Respuesta de OSW B.V.
Een vlugge,betrouwbare en correcte…
Een vlugge,betrouwbare en correcte afhandeling. Een firma om iedereen aan te bevelen die een auto wenst te verkopen.👍👍👍

Correct zoals beloofd
Vlotte prijszetting, correcte prijs, vriendelijk, goeie uitleg. Alles verliep zoals afgesproken. Betaling op een veilige correcte manier. Uiterst tevreden.

snelle en correcte service
snelle en correcte service; heel behulpzaam bij vragen

Vlot verloop
Vlot verloop, de website gaf wel eerst aan dat de info van de wagen niet was doorgezet, maar het OSW team heeft zelf contact opgenomen en vandaar af is alles vlot verlopen

Veel te laag bod
Veel te laag bod
Maar moest weg door plaats gebrek
Eerste afspraak niet nagekomen

Vlugge en correcte afhandeling
Vlugge en correcte afhandeling: na de aanvaarding van het bod werd een datum voor afhaling van het voertuig bepaald die tot op het uur werd nagekomen waarna onmiddellijk betaling volgde. Ten zeerste aan te raden!

Supertevreden
Zeer vriendelijk persoon. Hoewel ik soms wantrouwig ben tegenover zulke bedrijven, is het tegendeel bewezen. Ik kreeg heel snel een bod met het bedrag dat ik vooropgesteld had. Dezelfde dag werd een voorschot betaald en de volgende dag werd mijn auto opgehaald en correct betaald. Supertevreden!

Respuesta de OSW B.V.
Más información sobre otros tipos de reseñas.