Deres varer/ udvalg er bare exceptionelt lækker/ kvaliteten 👌 Jeg er ny kunde,/ i den modne alder/ syntes særligt godt om, når mor/ datter præsenterer moden. Jeg er meget optaget/ interesseret... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg var i første omgang tilfreds med denne cashmere-trøje – pasformen er fin, og den føles blød og behagelig. Desværre viste kvaliteten sig hurtigt at være for dårlig. Efter kort tids brug begyndte tr... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg har fulgt O'TAY lige siden Løvens hule, hvor jeg blev meget betaget af den smukke og feminine linie. Jeg har nu i december for første gang bestilt og modtaget en smuk og dejlig Abbelone sweater.... Ver más
La empresa ha respondido
Årh, hvis man blot kunne sende 10 stjerne afsted.. Min kæreste er snart træt af at høre på mig, for jeg snakker ikke om andet end deres strik. Jeg har købt herfra et par gange, og kan kun anbefale der... Ver más
Feminint online univers med fokus på Affordable Luxury.
Vestergade 73 1 th, 5000, Odense, Dinamarca
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Den skønneste brushed cashmere cardigan modtaget til samlingen

Respuesta de O’TAY
Hurtig forsendelse, samt lækker kvalitet og fantastisk pasform.

Hurtig betjening
Hurtig levering
Flot pakket ind
Utrolig lækker strik.

Respuesta de O’TAY
Så lækker kvalitet til virkelig fin pris. Altid lækkert pakket ind og en fryd at modtage.

Respuesta de O’TAY
Jeg har udelukkende haft gode oplevelser med at handle hos O’TAY. Virkelige lækre produkter og hurtig levering.

Respuesta de O’TAY
Elsker Otay - fordi det er rene vare. uld, bomuld, silke og cashmere. Ingen akryl osv.🥰

Respuesta de O’TAY
Modtog mit seneste køb en smuk “Lace” sweater.
Farven og stylen var SÅ smuk, og som forventet.
Kæmpe anbefaling af dette firma, smukke varer, og hurtig afsendelse af vare.

Respuesta de O’TAY
God kundeservice ved henvendelse - varerne er af lækker kvalitet. Bedste anbefaling hvis man ønsker kvalitets strik.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Respuesta de O’TAY
Jeg plejer at være tilfreds med at handle hos O'Tay. Den 11.9. modtog -og returnerede jeg en bestilt vare. Varen er afleveret hos O'Tay den
12.9.
O'Tay har endnu ikke refunderet mit køb - 12 dage efter de har modtaget varen retur. Det kan de gøre bedre.

Respuesta de O’TAY
Farven og kvaliteten af den trøje, jeg købte og ikke mindst den flotte og lækre indpakning.

Respuesta de O’TAY
Super service og hurtig levering

Respuesta de O’TAY
Elsker alle de ting jeg har købt fra O’tay. Så lækker kvalitet og flotte unikke styles.
Kan bestemt anbefales 🌸

Respuesta de O’TAY
Meget lækker tøj. Så dejlig blødt. Hurtig og nem levering.

Respuesta de O’TAY
Lækre varer, fin indpakning og hurtig levering. Jeg har købt mange varer og det gør man kun hvis man er tilfreds med kvalitet og varernes design🌸

Respuesta de O’TAY
Endnu en skøn strik modtaget.
Min første brushed cashmere og jeg elsker den 🤩❤️

Respuesta de O’TAY
Kort sagt så knus elsker jeg virkelig Otay! Især der 100% cashmere strik 💗 Tidløst og elegant 🌟

Respuesta de O’TAY
Jeg har stadig ikke modtaget min ordre (173 OT OTDK49610). Jeg har kontaktet virksomheden flere gange uden at få svar. Meget skuffende kundeservice – håber at få en hurtig løsning

Respuesta de O’TAY
Más información sobre otros tipos de reseñas.