Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Deres varer/ udvalg er bare exceptionelt lækker/ kvaliteten 👌 Jeg er ny kunde,/ i den modne alder/ syntes særligt godt om, når mor/ datter præsenterer moden. Jeg er meget optaget/ interesseret... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jeg var i første omgang tilfreds med denne cashmere-trøje – pasformen er fin, og den føles blød og behagelig. Desværre viste kvaliteten sig hurtigt at være for dårlig. Efter kort tids brug begyndte tr... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har fulgt O'TAY lige siden Løvens hule, hvor jeg blev meget betaget af den smukke og feminine linie. Jeg har nu i december for første gang bestilt og modtaget en smuk og dejlig Abbelone sweater.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Årh, hvis man blot kunne sende 10 stjerne afsted.. Min kæreste er snart træt af at høre på mig, for jeg snakker ikke om andet end deres strik. Jeg har købt herfra et par gange, og kan kun anbefale der... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa para mujeres

Escrito por la empresa

Feminint online univers med fokus på Affordable Luxury.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Lækkert strik

Lækkert strik, god kvalitet, hurtig forsendelse.

1 de agosto de 2025

Hej Malene,
Tak for din søde anmeldelse, det betyder meget for os. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse! ❤️

Endnu en lækker ordre fra OTAY ♥️

Endnu en lækker ordre fra OTAY ♥️
OTAY skuffer aldrig. Købte deres lækre hørbukser og et par cardigans. Alt sammen i den lækreste kvalitet og pasform. Mit tøj fra OTAY bliver alt brugt maaaange sæsoner og er det jeg bruger igen og igen..

1 de agosto de 2025

Hej Lene,
Tusind tak for din meget søde anmeldelse. Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med både kvalitet og pasform på dine styles. Det betyder meget for os at vide, at vores styles bliver brugt sæson efter sæson ❤️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fik hjælp af Cecilie over telefon

Fik hjælp af Cecilie over telefon , da jeg havde problemer med betalingen.

Hej Jette,
Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at Cecilie kunne hjælpe dig godt videre over telefonen. Vi håber, du bliver glad for dit køb ❤️

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Blandet

Super hurtig levering:-)

Gode varer.

Meget langsommelig tilbagebetaling minimum en mdr. Går længe før modtagelse af retur er bekræftet modtaget og meget meget lang tid før tilbagebetaling. Det forekommer hver gang

2 de julio de 2025

Hej Mai,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for din positive feedback vedrørende vores levering og produkter.

Jeg er ked af at læse din oplevelse af vores returbehandling, da det ikke er sådan de håndteres. Når du sender en vare retur, modtages den på vores lager i Herning. De giver os besked, når de har gennemgået den og sikret at indholdet stemmer. Herfra kan der gå op til 8 hverdage, før din returnering er behandlet.

På baggrund af din anmeldelse, blev jeg nysgerrig på din historik. Jeg har derfor tjekket i vores system, og kan se på dine seneste 3 returneringer, at de er blevet refunderet til dig inden for 14 dage efter, du havde bestilt ordren.

Vi kan derfor ikke genkende billedet af, at tilbagebetalingen tager minimum en måned. Skulle du alligevel opleve det, kan det skyldes dine bankforhold.

Du kan evt. prøve at sammenligne dit kontoudtog med vores mails (der bekræfter at refunderingen er lavet). Det kan muligvis give dig klarhed omkring din banks behandlingstid.

Du ønskes en dejlig dag!

De bedste hilsner,
Cecilie

Altid godt

Hurtig levering og virkelig gode produkter altid

7 de julio de 2025

Hej Sidse,
Tak for din søde anmeldelse. Vi er så glade for at du oplever både hurtig levering og gode produkter - det betyder meget for os ❤️

Fin hjemmeside

Fin hjemmeside. Hurtig levering. Meget flot bluse i lækker cashmere

Hej Birte,
Tusind tak for din søde anmeldelse. Vi er glade for at læse, at du har haft en god oplevelse hos os, og at du er blevet glad for din bluse i cashmere ❤️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Som altid hurtig levering og skønneste…

Som altid hurtig levering og skønneste strik modtaget. Elsker min nye Abbelone i den smukkeste gule farve 💛

3 de julio de 2025

Hej Heidi,
Tak for din meget søde anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre, at du elsker din nye Abbelone. Vi er glade for at leveringen har været en god oplevelse ❤️

God oplevelse

Har flere trøjer fra O’TAY de er virkelige gode.
Det er nemt at bestille og kommer hurtigt efter bestillingen.
Er flot pakket ind.

Jeg vil helt sikkert bestille her igen.

8 de julio de 2025

Hej Annegrethe,
Tusind tak for din søde anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både bestilling og levering. Vi glæder os til, at du kommer igen ❤️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Langt under 24 timer efter bestilling, kunne jeg afhente varen - en lækker brun tanktop, som jeg glæder mig til at få i brug.
Jeg er umiddelbart meget begejstret, og overvejer bestemt at købe noget mere på et tidspunkt

Hej Helle,
Tusind tak for din fine anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med vores levering, og at du er glad for dit køb. Vi glæder os til, at du kommer igen ❤️

Nem bestilling, lækkert produkt

Nem bestilling, hurtig levering og super lækkert produkt

19 de junio de 2025

Hej Camilla,
Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med bestilling og levering, og at du er blevet glad for dit køb ❤️

Fantastisk hjemmeside og kvalitetsvare

Fantastisk hjemmeside og kvalitetsvare. Elsker jeres styles og kvalitet.

3 de junio de 2025

Hej Betina,
Tusind tak for din søde anmeldelse, det betyder meget for os. Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for vores webshop, styles og kvalitet ❤️

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Størelsen var meget lille efter at jeg…

Størelsen var meget lille efter at jeg købt 2 førskellige trøjer førr og køpte nu en størelse større før at få mer vidd men den var enormt lille i størelsen så ær ikke tilfreds med det

16 de junio de 2025

Hej Åsa,

Tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på både ris og ros, så vi på den måde kan blive bedre.

Alle vores styles bliver designet med forskellig pasform. Derfor er vores bedste råd, at gøre brug af vores størrelsesguide på hjemmesiden. Derudover er det også muligt at kontakte os, hvor vi altid gerne vil hjælpe dig med vejledning ❤️

Rigtig god dag!

Med venlig hilsen,
Emilie

Trøjen som ønsket

Meget fin forsendelse, emballagen intakt.
Trøjen som ønsket!

17 de junio de 2025

Hej Helle,
Tusind tak for din søde anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er glad for dit køb, og at trøjen er som ønsket - det betyder meget for os ❤️

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.