Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ingen som tar ansvar for noe som helst. Følger ikke opp kundeklager, sender urettmessige krav og svarer ikke opp henvendelser. Det er umulig å få snakke med et menneske. Den desidert verste kundeo... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vi kjøpte ut anlegget vi leaset i juni . Glemte å slette avtalegiro, og de trakk oss for leasing i juli . Har gjentatte ganger kontaktet dem for å få tilbakeført det vi har betalt for mye . Måtte førs... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Vi fikk ikke installert den "off-grid" løsningen som vi hadde bestilt. Etter flere digitale henvendelser tok det en hel uke før jeg fikk noen bekreftelse på at dette var blitt oppfattet hos dere. Dere... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hei,Fikk omsider hjelp av en utrolig hyggelig kar -Edgar-selv om vi ikke kom helt i mål i dag krysser jeg fingrene at vi får set til snart.Han er hjelpsom, løsningsorientert, utrolig høflig har tålmod... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Empresa de energía solar

Escrito por la empresa

Vi leverer solceller og gjør det enkelt for alle å kjøpe grønn energi med billig og kortreist strøm....

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 21% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

2,0

Todas las opiniones

32 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

UTROLIG DÅRLIG KUNDEBEHANDLING

Skrev kontrakt i jannuar 22. ordrnr: Fikk etter 1-2 mnd beskjed om at prisen hadde gått opp siden avtalen, men at de som ville godta prisøkningen skulle bli prioritert.
Så og si umulig å få kontakt med de og mail blir ikke svart på. Nå kontakter jeg forbrukerrådet og sier opp kontrakte med de. Fått et mye bedre tilbud hos Mastertaket AS.

Oppdatering 18.10.2023
Fikk sms om at OTOVO spør om mere opplysninger ellers blir denne tilbakemeldingen slettet. Så de legger jeg ut litt info om på avtalen vi hadde.
KONTRAKTSDATO
2022-01-13
KUNDENUMMER

Ellers har jeg fått montert annlegg på 20KW (48 panel fra Sparelys.no), som jeg har montert selv og arbeid utført av lokal elektrikkerfirma. total pris på 264000.- og fikk 47500 tilbake i støtte. OTOVO skulle ha 231901.- for 8,8kw 22 panel.

14 de febrero de 2023

Super schnelle Abwicklung

Super schnelle Abwicklung!
Als ich allgemeine Fragen zu PV Anlagen hatte wurde ich freundlich und kompetent beraten.

7 de febrero de 2023

Respuesta de Otovo Norge

Hey there Max! And thank you for the 5 stars!🌟 Thrilled to hear that you got the help you needed and that you are satisfied with our service. Best regards // Marte, Otovo

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sehr Netter und Kompetenter Kontakt .

Sehr Netter und Kompetenter Kontakt .
Leider ist es meinerseits ( schlechte schufa ) nicht zu einem Vertragsabschluss gekommen.
Allerdings wurde ich über sämtliche Schritte immer Informiert
Danke und macht weiter so

1 de febrero de 2023

Respuesta de Otovo Norge

Hi Carsten! So sad to hear that you were not able to proceed with a contract, however you are always welcome back as a future customer😁 Thank you for the support! Best wishes // Marte, Otovo

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Otovo tar ikke ansvar hvis noe går galt

Otovo benytter seg av useriøse underleverandører. Vi fikk ufaglærte i sikringsskapet og sitter med et anlegg uten dokumentasjon og et avvik som ingen kan lukke. Ingen hjelp å få fra Otovo. Nå må vi gå til rettsak.

Oppdatering 21.10.23: Selv om NorgesNett til slutt hjalp oss og saken løste seg, advarer jeg på det sterkeste mot Otovo. I dag oppdaget jeg også at de fjerner anmeldelser de ikke liker ved å flagge dem som useriøse! Makan til frekkhet!

13 de octubre de 2022

Enkel leasing av solceller

Enkel leasing av solceller. Gleder meg på sommer og sol😀☀️

23 de enero de 2023

Respuesta de Otovo Norge

Tusen takk for 5 stjerner kjære kunde! Håper du hadde en herlig sommer med mange solrike dager☀️ Ikke nøl med å ta kontakt om du skulle lure på noe eller om du har andre tilbakemeldinger. Med vennlig hilsen // Marte, Otovo

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Anbefales på det varmeste!

Veldig god informasjon, hyggelige mennesker, rask montering og topp service. Anbefales på det varmeste.
Berit

27 de octubre de 2022

Hei Berit! Takk for den fine tilbakemeldingen
og for at du har valgt oss som din
solcelleleverandør, det setter vi stor pris på.
Ønsker deg en riktig fin dag videre! Hilsen Mons i Otovo :)

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Vi er meget godt fornøyd

vi er meget godt fornøyd. Det tok 8mndr fra vi skrev kontrakt til vi fikk en plan for montering. dette er forståelig, men kan forbedres. De som monterte gjorde dette på en utrolig skånsom og effektiv måte for oss beboere. ryddet opp etter seg og anlegget var i drift etter 10 dager. Appen for informasjon av produsert strøm fungerer fint. Strømregningen forteller om man har solgt. Kontakten med OTOVO i etterkant har vært god å ha.

24 de noviembre de 2022

Hei Nils! Så hyggelig å høre at du er
fornøyd med ditt solcelleanlegg, og med selve jobben som ble gjort. Vi setter stor pris på å høre dette fra deg 🤗
Hilsen Mons i Otovo

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Godt fornøyd solcellekunde

Meget hyggelige, interesserte og kompetente fagfolk i Otovo. Fint sluttresultat, lite minus fordi vi kunne plassert noen flere paneler på garasje-taket. God oppfølging både før og etter innstallasjonen.

28 de diciembre de 2022

Hei Tom!
Takk for den fine tilbakemeldingen, vi
setter stor pris på det 😄 Jeg ser at du allerede er i kontakt med en prosjektleder hos oss vedrørende paneler på garasje-taket, og gleder oss til å komme tilbake til deg for å installere disse!
En solrik hilsen fra Mons i Otovo

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Good service and excellent…

Good service and excellent produktsiden.. 👌

27 de diciembre de 2022

Hei Kenneth!
Takk for den hyggelige tilbakemeldingen og for at du bidrar til mer fornybar energiproduksjon ☀️
Hilsen Johan i Otovo :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Montering av solcelleanlegg har gått…

Montering av solcelleanlegg har gått som planlagt! De som stod for monteringen har gjort en meget god jobb!
Informasjonen og planleggingen av anlegget har også vært en meget god og enkel prosess! Bare positive erfaringer så langt.

Hei Bent!
Takk for den fine tilbakemeldingen og ditt
bidrag til mer fornybar energiproduksjon!
Hilsen Mons i Otovo

So easy to do.

Every aspect of the process, from first contact to finish, has worked great. Very easy accessible communication and support along the way.

Respuesta de Otovo Norge

Hey there Øivind! Thank you so much for the 5 stars, nothing pleases us more than a happy customer😄 Warm regards // Marte, Otovo

Useriøst firma

Oppdatering 10.01.23:
Otovo har nå rapportert anmeldelsen min av dem og flagget meg som ikke reel kunde!! De gjør tydeligvis alt for å slippe dårlige anmeldelser. Litt spesielt at de etter jeg skrev anmeldelsen, plutselig tok kontakt med meg for å komme med tilbud på solceller. Spesielt når de sier jeg ikke er en reel kunde som har vært i kontakt med dem??? Hvordan kan de da ha både mail og mobilnr mitt??

Har vært i kontakt med disse angående å få installert solceller hjemme, fikk raskt mail om at de skulle ta kontakt snart, men hadde noe ventetid på grunn av stor pågang. Nå har det gått over 6 mnd siden jeg kontaktet dem, fortsatt ikke hørt fra dem. Bra det finnes aktører med bedre service, som faktisk vil ha kunder!!!!

Hei Snorre!
Først og fremst beklager vi så mye at du har opplevd denne store ventetiden. Etterspørselen etters solceller har vært stor, og vi ga derfor ut en ventetid i en periode.

Vi har bedt trustpilot om mer informasjon for å kontakte deg med et tilbud. Jeg ser at du har fortalt våre salgskonsulenter at du ikke lenger ønsker et tilbud fra oss, men dersom du ombestemmer deg så tar vi gjerne kontakt igjen 😊

Hilsen Johan i Otovo ☀️

Søppel firma

Søppel firma, ble fortalt at det var bare å signere så skulle alt gå bra, fikk ikke lånet igjennom men må betale 6000 i bruddgebyr + inkasso for noen rasshål. Er sånn de tjener penger

4 de diciembre de 2022

Hei Rani,
Takk for tilbakemeldingen.
Vi opererer med 14 dagers åpent kjøp, og det er dessverre slik at man må betale bruddgebyr dersom man velger å kansellere kontrakt etter denne tiden.
Om det er noe vi kan hjelpe med videre så er det bare til å ta kontakt med oss på sol@otovo.no når som helst :)

Ønsker deg en fin dag videre!

Hilsen Johan i Otovo :)

ELENDIG!

ELENDIG!! Ble lurt av selger med å signere en avtale uten at jeg skulle betale noe før anlegget ble montert (om 12 mnd...). Hadde vært åpen med kundebehandler at jeg ville undersøke flere tilbud før jeg signerte.(ja, jeg burde lest det med liten skrift, men hadde dessverre tillitt til selger). Fikk beskjed om at jeg bare måtte signere for så å si opp..
15 dager etter signering sier jeg opp avtalen fordi jeg fikk tilbud fra andre leverandører på kortere leveringstid og HALVE prisen! Så får jeg et bruddgebyr på 6000,- fordi det hadde stått med liten skrift i det jeg faktisk signerte på at det bare var åpent kjøp i 14 dager....

Fikk en beklagelsesmail fra Otovo at det kunne oppleves misvisende det de kommuniserte via mail. Så de skulle endre sine maler!! Men jeg måtte se å betale mine 6000kr..

SJEKK UT ANDRE TILBUD:
HALV PRIS, HALV LEVERINGSTID OG SERIØSE KUNDEBEHANDLERE!!

3 de noviembre de 2022

Hei Marita,
Takk for tilbakemeldingen din!
Det er virkelig trist å se at du ikke har synes at opplevelsen med oss har vært noe bra. Bruddgebyret mottar du kun hvis det har gått over 14 dager. Dette er gjerne tiden det tar for oss å begynne prosjekteringen av solcelleinstallasjonen. Vi streber etter å ha installatører med konkurransedyktige priser på vår plattform, som også har et kvalitetsstempel vi kan gå gode for. Jeg håper dog at du er fornøyd med solcelleanlegget ditt, og er fornøyd med ditt valg av installatør.
Ønsker deg en god dag videre og takker for
din interesse i solenergi.
Hilsen Mons i Otovo.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jeg har signert avtale og så ble det stille.

Jeg har signert avtale, men så ble det helt stille. Jeg får ikke tak i noen som skal jobbe med prosjektet. Vi har ventet lenge uten noe form for kommunikasjon. Ingen tidspunkt for oppstart eller informasjon etter kontrakten var signert. Veldig proff selger og alt gikk på skinner til kontrakten var signert. Jeg begynner å få en dårlig følelse etter å ha lest tilsvarende opplevelser her inne.

21 de septiembre de 2022

Hei Erlend!
Takk for at du legger igjen en ærlig tilbakemelding. Vi beklager at det har vært stille fra oss. Jeg har sett på loggen din i prosjektet, og ser at det har vært mye aktivitet i kulissene mellom prosjektleder og installatør. Jeg ser også at prosjektleder har tatt kontakt med deg nylig, så jeg håper den dårlige følelsen har lettet litt.

Om det er noe vi kan hjelpe deg med er det bare til å ta kontakt med oss via sol@otovo.no eller via vår chat, så skal vi alltid hjelpe deg så godt vi kan.

Ønsker deg en fin dag videre og tusen takk for at du har stolt på Otovo som din solcelleleverandør! Vi gleder oss til å snart starte opp hos deg :)

Hilsen Johan i Otovo

Raskt og bra levert.

20 de septiembre de 2021

Respuesta de Otovo Norge

Hei Nils Arne! Gledelig å lese at du er fornøyd med leveransen av ditt anlegg😄 Vi håper du er like forndøyd enda, ikke nøl med å ta kontakt om du skulle ha noen spørsmål. Solrik hilsen // Marte, Otovo

Valorada con 5 estrellas sobre 5

När vi under vårvintern började fundera…

När vi under vårvintern började fundera på att skaffa solceller, hittade vi företaget Otovo på nätet. Vi tog kontakt och snabbt fick vi ett par förslag på lämplig utformning av anläggning inklusive priser. Under 2022 har leveranser i hela världen varit försvårade, något som Otovo inte kunde lastas för, men vi blev uppdaterade hela tiden. Under sommaren kom så solpanelerna tillsammans med ett gäng montörer, som imponerade! Dom jobbade noggrant, men ändå snabbt och samarbetet dom emellan var häftigt att se. Monteringen var klar på ett par dagar och efter kommunens godkännande gläds vi nu varje dag över egen produktion av el.
Vi är mycket nöjda med Otovo och kan varmt rekommendera företaget.
Karlskoga den 31 augusti 2022
Gunilla och Christer Lundberg

31 de agosto de 2022

Respuesta de Otovo Norge

Hei Gunilla og Christer! Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen og de fine ordene! Det setter vi så innmari pris på 🥰 Ønsker dere mange solrike høstdager i vente ☀️
// Marte, Otovo

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fikk montert paneler på taket desember…

Fikk montert paneler på taket desember 2021 3 måneder etter avtalt. I juli 2022 uten at den ennå ikke var tilkoblet begynte de å purre og ville ha betalt. Nektet så klart å bet ble truet med innkasso. Nå er det snart september over 1 år etterpå er det fortsatt ikke oppe å går. Og i tillegg måtte eg montere nytt sikringskap selv om de hadde fått bilder og hadde inspeksjon av gammelt skap. Og gitt fast pris. De sa bare at en gammel måler som ikke var i bruk måtte fjernes så gikk det fint. Er bare å holde seg borte useriøst.

30 de agosto de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

God dialog frem til bestilling, da svikter de helt

Hadde en god dialog frem til bestilling i mars. Vi visste det var ventetid og skulle få anlegget i juni. Fra juni har vi slitt med å få tak i de. Svarer ikke på telefon. Fikk svar på en mail etter gjentatte purringer. I midten av juli skulle vi få dato straks. Nå er vi snart i september og jeg begynner å bli skikkelig lei av at de bare dropper å svare på mail, ringe opp og forholde seg til eller informere om endrede avtaler.

24 de agosto de 2022

Respuesta de Otovo Norge

Hei Siri! Beklager at ting har tatt lengre tid enn hva som ble kommunisert i planleggingsfasen. Vi jobber med å få på plass bedre kundebemanning og styrke prosessene for kommunikasjon utad med kunder, og setter pris på at du har gitt en ærlig tilbakemelding. Ønsker deg en fin dag videre, hilsen Otovo-gjengen.

Hei Otovo-gjengen,

Hei Otovo-gjengen,
Er det ikke mer rimelig at dere tar kontakt med meg for informerer om ståa, en at jeg skal sende dere en mail,- hva hjelper det? Det er dere som sitter med informasjonen og bør informere siden ingenting skjer med tanke på installasjon flere måneder etter kontrakt signering.
Anbefaler ingen å signere kontrakt med Otovo uten å ha en fastsatt seinest leverings/installasjons dato. IKKE gå med på noe uten en slik dato, Otovo bør betale døgn mulkt etter fastsatt dato.

18 de agosto de 2022

Respuesta de Otovo Norge

Hei Halvard, takk for din tilbakemelding! Det har vært store forsinkelser globalt, som igjen har ført til at mange kunder har fått utsatt sin installasjon. Dessverre så kan vi ikke garantere en installasjonsdato for våre kunder. Vi beklager det inntrufne, og håper at vi snart kan gjennomføre installasjonen hos deg. Hilsen Otovo-gjengen

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.