Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ingen som tar ansvar for noe som helst. Følger ikke opp kundeklager, sender urettmessige krav og svarer ikke opp henvendelser. Det er umulig å få snakke med et menneske. Den desidert verste kundeo... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vi kjøpte ut anlegget vi leaset i juni . Glemte å slette avtalegiro, og de trakk oss for leasing i juli . Har gjentatte ganger kontaktet dem for å få tilbakeført det vi har betalt for mye . Måtte førs... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Vi fikk ikke installert den "off-grid" løsningen som vi hadde bestilt. Etter flere digitale henvendelser tok det en hel uke før jeg fikk noen bekreftelse på at dette var blitt oppfattet hos dere. Dere... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hei,Fikk omsider hjelp av en utrolig hyggelig kar -Edgar-selv om vi ikke kom helt i mål i dag krysser jeg fingrene at vi får set til snart.Han er hjelpsom, løsningsorientert, utrolig høflig har tålmod... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Empresa de energía solar

Escrito por la empresa

Vi leverer solceller og gjør det enkelt for alle å kjøpe grønn energi med billig og kortreist strøm....

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 21% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

2,0

Todas las opiniones

32 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Otovo overholder ikke fastpriskontrakt

Jeg kjøpte solcelleanlegget på en fastpriskontrakt, men Otovo sendte en faktura på et høyere beløp. De hadde også unnlatt å gi meg rabatt for medlemskap som var avtalt med selger. Otovo begrunner tillegget med installasjon av s.k. Optimizere, men de har ikke vist til noe punkt i kontrakten at de har rett til å øke prisen. Jeg var ikke informert, og hadde heller ikke akseptert dette. Jeg har tatt opp dette misforholdet med Otovo uten resultat. Det oppleves for meg at de spekulerer i å ta mere betalt enn kontraktsfestet og avtalt med selger. Jeg håper på at de snarlig retter opp i dette.

7 de mayo de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Veldig god oppfølging i hele prosessen

Veldig god oppfølging i hele prosessen. Tok tid fra kontrakt til installasjon, men det kan vel neppe Otovo lastes for. Selve installasjonen har vært helt problemfri med veldig flinke fagfolk som bidro til en god tilpasning til huset. App'er og drift er spennende og helt uten frustrasjoner - kanskje unntatt passerende skyer :-)

28 de marzo de 2023

Respuesta de Otovo Norge

Heisann Trygve! Vi setter så pris på erfaringene du deler, så tusen takk for disse🤩 Virkelig flott å høre at du har hatt en god opplevelse med installasjonen og med produktet! Ønsker deg mange skyfrie dager☀️ Med vennlig hilsen // Marte, Otovo

Alltid hyggelige

Alltid hyggelige, får svar, ingen problemer som ikke løses👌

5 de mayo de 2023

Respuesta de Otovo Norge

Hei på deg og tusen takk for 5 stjerner🌟 Utrolig hyggelig tilbakemelding, og så fint at du er fornøyd med oss i Otovo! Solrik hilsen // Marte, Otovo

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Der Mitarbeiter hat mir alles…

Der Mitarbeiter hat mir alles freundlich und verständlich erklärt. Wir sind nicht zusammen gekommen, aber in jedem Fall zu empfehlen.

2 de mayo de 2023

Respuesta de Otovo Norge

Hi Petra! Sorry to hear that you were not able to come to an agreement in terms of proceeding with a solar panel. You are always welcome to us as a future customer🥰 Wishing you a lovely day // Marte, Otovo

Installasjonen gikk smertefritt

Installasjonen gikk smertefritt. Et problem med en komponent i ettertid ble løst umiddelbart. God informasjon og god funksjonalitet. Jeg får den stømproduksjonen jeg hadde blitt forespeilet. Jeg måtte vente lenge fra bestilling til levering, men ble holdt oppdatert

28 de abril de 2023

Respuesta de Otovo Norge

Hei Petter! Så flott å høre at installasjonen gikk knirkefritt og at anlegget stiller til forventningene, vi elsker å lese en god tilbakemelding😁 Ha en strålende dag! // Marte, Otovo

Otovo leverer kvalitet

Otovo leverer kvalitet. De var veldig hyggelig og effektive Og hjelpsomme til å få montert solsellene.jeg valgte å lise de. Det fungerer veldig bra for meg i 2022 hadde jeg 6 måneder uten strømregning. + at jeg solgte strømm for 7000,- Har hatt solsellene fra mars 2021.

15 de septiembre de 2022

Respuesta de Otovo Norge

Heisann Øyvind! Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding, det setter vi stor pris på! Veldig kult å høre at anlegget ditt presterer bra og at du er fornøyd🙌 Riktig god dag videre // Marte, Otovo

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Solcellepaneler som produserer godt.

Installasjonen gikk smertefritt og resultatet er blitt meget bra, som forventet.
Fikk ikke informasjon om hvordan eller at jeg skulle søke om støtte fra Envoa og heller ikke at jeg allerede hadde fått støtte fra Tibber, fratrekk på faktura.
Det viktigste at alt fungerer som det skal og appen som følger med er meget informativ. Produksjon av strøm kan sjekker 24/7 og over alle steder jeg er.

15 de abril de 2023

Respuesta de Otovo Norge

Heisann Hans! Veldig flott tilbakemelding, dette setter vi pris på😄 Hva det gjelder å søke støtte fra Enova, så har jeg sendt over en guide til deg nå, om du ikke allerede har fått søkt. Bare å ta kontakt om du skulle ha noen spørsmål! Med vennlig hilsen // Marte, Otovo

Solar panels from Otovo

I have two installations of solar panels. On our garage I have 12 panels on east side and the same on west side of the roof, totals of 7kw from summer 2018.
In may 2022 another 6kw of solar panels was installed, 9 panels on west side and 6 panels on east side. These panels produced enough electricity so I did not pay any bill from may december, just for the months january, february and march.
Due to high electricity prices I have used a considerable amount of wood in our fireplace.
I am very satisfied with Otovo and the solar panels.

14 de abril de 2023

Respuesta de Otovo Norge

Hi Odd! Thank you for the 5 star review, so happy to hear that you are pleased with our solar panels and that they are delivering as expected!🙌 Wishing you a lovely day // Marte, Otovo

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Very god information all the way

Very god information all the way. Exellent service. The installation without any problem, and they cleen up after. We can not find anything to complain about.

29 de marzo de 2023

Respuesta de Otovo Norge

Hi Christer! So pleased to hear that you have no complaints about our services, wishing you a sunny day!🌞 // Marte, Otovo

Var veldig informativ

Var veldig informativ, gode forklaringer og styrte hele prosessen uten at vi trengte å gjøre noe, på en veldig fin måte. Til å stole på.

23 de enero de 2023

Respuesta de Otovo Norge

Tusen takk for kort of flott anmeldelse, Per Arne 🥳 Opplevelser som dine blir vi så glade for å høre om! Solrike hilsner fra // Marte, Otovo

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Otovo er punktelig og effektiv

Otovo er punktelig og effektiv. Hadde ikke noen problemer når de monterte mitt solpanel. Kan anbefale de.

30 de marzo de 2023

Respuesta de Otovo Norge

Hei Steinar, og hjertelig takk for 5 stjerners tilbakemelding, det setter vi stor pris på😄 Solrik hilsen // Marte, Otovo

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Solcelleanlegget på hytta i Øksnevika i Spangereid.

Da vi trengte hjelp vedr. å få ferdigstilt solcelleanlegget, fikk vi svært god service fra Otovo.Vi kan anbefale firmaet på det varmeste!

28 de marzo de 2023

Respuesta de Otovo Norge

Heisann Antje! Så herlig å høre at du er fornøyd med servicen du har fått av oss, vi takker for den varme anbefalingen!☀️ Med vennlig hilsen // Marte, Otovo

OTOVO

alles bestens!

23 de marzo de 2023

Big thank you for the 5-star review, Jiru!🌞 All the best // Marte, Otovo

Rask og profesjonell service

Bestilte 16 premium paneler med leasing og forventet ca 9 mnd leveringstid, men panelene er nå på taket via lokal montør som gjorde en meget god jobb, kun 3 uker etter bestilling!

23 de marzo de 2023

Respuesta de Otovo Norge

Hei Bent! Virkelig herlig å høre at du er fornøyd med levering og montering av anlegget ditt, ingen ting er bedre🤩 Solrik hilsen // Marte, Otovo

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I’m so happy with this sunroof but I…

I’m so happy with this sunroof but I haven’t get no bills yet from the electric company
I’m a little bit worried too youse the hand control because I don’t know anything of all the things

22 de marzo de 2023

Respuesta de Otovo Norge

Hi Arne! Thrilled to hear that you are happy about your new solar panels😄 If you have any questions about usage or other inqueries, do not hesitate to contact us, we are here to help! Best regards // Marte, Otovo

Solcelle panels

Good service, Nice price

16 de marzo de 2023

Respuesta de Otovo Norge

Thank you very much for 5 stars, Cato! Happy to hear you are satisfied with our service and prices🙌 Best regards // Marte, Otovo

Positive Erfahrung

Wir haben Mitte 2022 bei Otovo eine Mietsolaranlage bestellt. Inzwischen ist sie seit einem knappen halben Jahr auf dem Dach. Vom Verkaufsgespräch, Angebot, Anpassungen des Angebots, Unterzeichnung, Terminsabstimmung, Lieferung, Installtaion und Inbetriebnahme lief alles nach Absprache! Die Solaranlage ist leider noch nicht registriert, was hier aber nicht an Otovo sondern den hiesigen Stadtwerken liegt.
Für den Eigenverbrauch beziehen wir trotzdem bereits den Strom, Einspeisen geht, wegen fehlendem Vertrag mit den Stadtwerken, aktuell noch nicht. Aber auch bei dem Prozess unterstützt mich otovo weiterhin.

15 de marzo de 2023

Respuesta de Otovo Norge

Thank you so much for 5 stars, Jana! Super excited to hear that you have had a good experience with us in Otovo☀️ Hoping you have been able to register your solar panel now and that everything is running smoothly. Wishing you a lovely day // Marte, Otovo

Otovo fortjener honnør

Otovo fortjener honnør! Bestilling, installasjon og oppgjør var effektivt og pålitelig. Satte stor pris på deres fleksibilitet da jeg måtte søke kommunal godkjenning, anlegget kom raskt i drift så snart dette var i orden.

11 de marzo de 2023

Respuesta de Otovo Norge

Hjertelig takk for 5 stjerner, Torbjorn!🌟 Veldig gøy å lese slike fine tilbakemeldinger, håper du er godt fornøyd med solanlegget ditt. Med vennlig hilsen // Marte, Otovo

The worst experience I've had

I sign a contract to install solar panels back in Aug 2022. It is now Mar 2023, and nothing has happened yet.

When I ask for updates, most requests go unanswered. And the few times that they do answer, they keep saying it will happen anytime soon.

Now I don't want to deal with them anymore, but they'll charge to get out the contract. There should be a expiry date. I can't wait forever.

By far one of the worst experiences I've had.

10 de marzo de 2023

Leasing av solcellepanel fra Otovo

Endelig bestemte jeg at solcellepanel skulle jeg ha. Leasing ble et meget godt alternativ og det hadde Otovo. Skrev kontrakt og levering av panelene var det lang leveringstid på. Ble lovet at det skulle være på plass ved juletider 2023. Søndag 5.mars fikk jeg en telefon hvor en spurte om det passet at annlegget blir montert i løpet av uka beg. av neste. Tirsdag den 7.mars sto det 3 mann utenfor og ville montere solcellene. Torsdag den 9. mars kom elektrikkeren og monterte reste. Har fått 6,8kw inn i dag. Ottovo og deres underleverandører; synergi Solkraft a/s har gjort en kjempejobb. Raske og efektive. Samme med elektrikkeren som var her. Anbefales på det varmeste.

9 de marzo de 2023

Respuesta de Otovo Norge

Hei Steve, og mange takk for flott anmeldelse, dette setter vi stor pris på! Veldig flott å høre at du er fornøyd og anbefaler oss i Otovo som solcelle leverandør🤩 Ønsker deg en riktig god dag! Hilsen // Marte, Otovo

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.