Otovo Sverige Opiniones

TrustScore: 2 sobre 5

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har bara dåliga erfarenheter av Otovo. Vi har upplevt samma saker som ni all skrivit om nedan. Otovo är ju ett norskt börsnoterat företag som vill undvika publicitet. Vi mailade komunikationschefen på... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Oj äntligen har det hänt efter alla dessa år så har dom åtgärdat det dåliga jobb dom gjorde när dom satte upp våra solpaneler 2019 nu 2026 så skickar dom ett företag som fixar detta utan någon kostnad... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jag köpte en anläggning med solceller och batteri för ett par år sedan för ca 200 000 sek. Först fungerade allt. Sedan november 2025 fungerar anläggningen inte. Jag har mailat och försökt ringa Otovo... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb och billigt än andrar bolag. Fick solceller och växeriktare intallerad redan på taket bara 5 dagar efter signerad kontrakt.härligt,super nöjd med Otovo,bara vänta på Eon ge klartecken att star... Ver más

1. Empresa de energía solar

Escrito por la empresa

Vi levererar skräddarsydda solcellsinstallationer till privatkunder. Vårt mål är att gör det enkelt och prisvärt för alla att få solceller och batterier för att producera egen grön energi. Otovo grundades 2016 i Oslo och finns idag på 13 marknader i Europa.

• Storgatan 8, 11451, Stockholm, Suecia

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 20% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todas las opiniones

25 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Mycket nöjd med helheten

Mycket nöjd med helheten. En offert som höll vad den lovade. Bra produkt med en proffsig installation. Pappersarbetet runt installationen var smidigt.

Respuesta de Otovo Sverige

Hej Sune! Tack för ditt omdöme! Härligt att du är nöjd med hur allting har gått, skulle det dyka upp något som vi kan bidra med framöver så är du alltid välkommen att höra av dig till oss.

Klart nöjd.

Bra kontakt inför kontraktskrivning. Fick en bra underleverantör som ville göra en snygg installation. Helt ok kontakt efter installation och har efter fått alla nödvändiga underlag.
Det negativa som sänker betyget något: inte helt korrekt i dokumentationen då det lades till en panel under installationen och som inte finns med i beräkningarna i dokumenten. Har inte heller fått igång Otovs egna app trotts försök med support, dock inte fått återkoppling kring det. Funger ok genom Growatts egna app, men saknar ordentlig svensk support eller stöd i hur man ställer in systemet på bästa sätt. Men, överlag mycket nöjd med allt.

Smidigt och bra bemötande

Smidigt och bra bemötande, lösningsorienterat.
Från säljare till montörer som för övrigt
var grymt snabba effektiva och trevliga
Mvh
Danne

10 de julio de 2023

Respuesta de Otovo Sverige

Hej Dan! Tack för ditt omdöme! Härligt att du är nöjd med oss. Tveka inte på att höra av dig om det uppstår några frågor eller funderingar i framtiden.

Förvånansvärt snabb service

På fredagen lade jag en order på solceller. Nästa fredag får jag sms att cellerna monteras på tisdagen efter helgen. På torsdag em, alltså knappt två veckor sedan jag lade ordern, producerade jag ström från solcellerna.
Makalöst att det kunde flyta på så bra och att montörerna och elektrikerna kunde fixa ett sånt kanonjobb på kort varsel! Toppen jobb från början till slut helt enkelt.

14 de junio de 2023

Respuesta de Otovo Sverige

Hej Håkan! Tack för ditt omdöme! Vi är glada att du är nöjd med din investering. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa upplevelsen från början till slut. Skulle det finnas några frågor eller funderingar så är du alltid välkommen att höra av dig till oss!

Seriöst från första kontakten

Seriöst från första kontakten.

Respuesta de Otovo Sverige

Hej Per! Tack för ditt omdöme! Härligt att du är nöjd!
Skulle det finnas något vi kan bidra med i framöver så är du alltid välkommen att höra av dig till oss!

De var jättebra

De var jättebra, allt flöt på som det skulle.

Respuesta de Otovo Sverige

Hej Ebbe! Tack för ditt omdöme! Härligt att du är nöjd! Skulle det finnas något vi kan bidra med i framtiden så är du alltid välkommen att ta kontakt med oss!

Snabbt och smidigt

Snabbt och smidigt. Från undertecknat avtal till installation och driftsättning.
Det är dock väldigt för att inte säga omöjligt att få tag i er.
Det drar ner betyget från min sida.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra från första kontakt till produktion.

Det började med bra kontakt med säljaren och sen att avtalad leveranstid hölls. Efter en kort genomgång med installationsteamet så åtgärdade dom, utan några kommentarer eller irritation, de saker man hade fuskat med. Elektrikerna gjorde sen en mycket snyggt och bra montage. Från påbörjad installation till drift tog det 2 veckor, mycket bra.

22 de abril de 2023
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Anläggningen fungerar bra och utan…

Anläggningen fungerar bra och utan bekymmer
Appen går inte att ladda ner trots upprepade påstötningar
I övrigt har denvarit som förväntat

Respuesta de Otovo Sverige

Hej Kenth! Tack för ditt omdöme! Härligt att anläggningen funkar utan bekymmer och som förväntat. Hör gärna av dig till vår kundtjänst så vi har möjlighet att hjälpa dig vidare angående problemet med appen.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Tycker att man ska informera om vad som…

Tycker att man ska informera om vad som gäller på olika platser har ett system som har varit klart I 4månader men kan ej starta för att vi har för dålig elkabel så vi måste vänta på utbyggnad annars så gick allt smidigt med monteringen men bättre info tack!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

När Otovo äntligen kom igång med…

När Otovo äntligen kom igång med installationen av solcellsanläggningen efter 5 månaders väntan så gick det snabbt. Uppstart/inkoppling av Växelriktare och till Nät var riktigt proffsigt utfört.
Duktig och kunnig personal.

Jag är nöjd.
Björn

Respuesta de Otovo Sverige

Hej Björn! Tack för ditt omdöme! Vi beklagar den längre väntetiden innan installationen kom igång. Det gläder oss att höra att när installationen väl genomfördes gick det snabbt och smidigt och att vår personal levt upp till förväntan. Ditt omdöme och uppskattning för vår personal betyder mycket för oss. Om du har några frågor eller behöver ytterligare hjälp, är du alltid välkommen att kontakta oss.

Snabbt och prisvärt

Kort väntan på påbörjad installation. Kvicka installatörer och duktig elinstallatör

Respuesta de Otovo Sverige

Hej Jan! Tack för ditt omdöme! Härligt att allting gick lika bra och samtidigt som förväntat, vi hoppas att du är nöjd med slutresultatet. Skulle det uppstå några frågor eller funderingar i framtiden är du mer än välkommen att höra av dig till vår kundtjänst!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lite långsam start men när det väl…

Lite långsam start men när det väl hände gick det snabbt förseningen berodde på leverans strul från Kina

Respuesta de Otovo Sverige

Hej Martin! Tack för ditt omdöme! Vi eftersträvar alltid att erbjuda snabba och pålitliga leveranser och vi är glada att höra att det gick snabbt när det väl kom igång. Som du nämner har det tidigare funnits vissa utmaningar med leveranserna under 2022 men vi är stolta att meddela att leveranstiderna blivit betydligt mycket snabbare sedan dess. Skulle det uppstå några frågor eller funderingar i framtiden så är du alltid välkommen att kontakta vår support!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Det hände inte mycket sedan avtalet var…

Det hände inte mycket sedan avtalet var skrivet. Skrev avtal i oktober 2021, lovades leverans i april. Det dröjde till 25 oktober 2022 innan panelerna var på plats. Det skyldes på än det ena, än det andra. Informationen från företaget var minst sagt bristfällig. Känslan var att andra kunder hade högre prioritet och därför hammnade vi hela tiden längre bak i kön. Det tog alltså mer än 12 mån från avtal till leverans.
Ska också sägas att sedan vi väl fick anläggningen på plats har det fungerat.

Respuesta de Otovo Sverige

Hej Kurt! Tack för ditt omdöme! Tråkigt att höra om din upplevelse, vi beklagar att väntetiden var mer än väntat. Under 2021 samt i början av 2022 fanns det tyvärr vissa utmaningar med leveranserna som påverkat vissa kunder. Vi ser i våra system att du har varit i kontakt med en av våra medarbetare angående detta och vi är glada att anläggningen lever upp till de förväntade resultaten. Tveka inte på att höra av dig till oss om det finns några frågor eller om det finns något vi kan bidra med.

Otovo

8 consejos para escribir buenas reseñas.