har idag haft et projekt i skolen, hvor vi taler om bæredygtighed. Vi ringede til ottensten, og spurgte om de kunne hjælpe os med nogle træsøm, hvorefter vi fik et ja til at de ville hjælpe os. nede i... Ver más
La empresa ha respondido
La empresa ha respondido
Havde brug for nogen ringsøm til en gammel sømpistol, var i tvivl om hvilke jeg kunne anvende. sendte et billede af søm pistolen, og fik fantastisk hjælp. kan kun anbefale virksomheden
Overordnet set, en virkelig dårlig oplevelse. Placerer en ordre, søndag d. 20. Juli, på en lagervare. Modtager ordrebekræftelse samme dag. Mandag d. 21. Juli modtager jeg fakturaen... Ver más
Udsøgt kundeservice. Blev ringet op for at sikre at min leverance kom til at stemme overens med mine forventninger. FEDT. Alt spillede og det gik som ønsket.
OTTENSTEN Danmark ApS tilbyder et bredt program af værktøj og maskiner til de professionelle, herunder trykluft-, højtryks- gas-, batteri- og eldrevne værktøjer. Dertil kommer markedets største udvalg af befæstigelse samt kompressorer og tilbehør.
Alstrup Alle 7, 8361, Hasselager, Dinamarca
Ha contestado el 50% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Respuesta de OTTENSTEN Danmark ApS
God personlig betjening og vejledning, via telefonen 👍😀
Virkelig tilfreds med prisen og kvaliteten på deres syrefaste 16 GA dykkere, og tilmed god kundeservice.
Kan varmt anbefale OTTENSTEN Danmark

Respuesta de OTTENSTEN Danmark ApS
Det eneste sted jeg kunne finde den gældende vare og kom hurtigt.

Respuesta de OTTENSTEN Danmark ApS
Overordnet set, en virkelig dårlig oplevelse.
Mandag d. 21. Juli modtager jeg fakturaen
Tirsdag d. 22. Juli er pengene trukket på min konto.
Hører ikke mere, og modtager ikke pakken, som skulle bruges inden weekenden. Jeg ringer derfor til dem torsdag d. 24. Juli, og nævner jeg skal bruge pakken, som de påstår er afsendt allerede. Har dog ingen leveringsbekræftelse modtaget, ingen track&trace, og heller intet hørt fra noget fragtselskab.
Fredag d. 25. Juli skriver jeg derfor til dem, for at få annulleret ordren, da jeg seriøst tvivler på at den faktisk er afsendt.
Nu har vi tirsdag d. 29. Juli, og jeg har hverken modtaget pakken, pengene retur, eller fået svar på min henvendelse på mail.
Det er simpelthen ikke godt nok. Jeg forstår godt at det er sommerferie-tid, men at man direkte lyver for sine kunder, og ellers direkte ignorerer dem, synes jeg er uacceptabelt.
Det er både første og sidste gang jeg handler her, og vil kraftigt fraråde alle at sende penge efter dem.
Alt for lang tid om at sende tingene
Der er nu gået 8 dage siden jeg bestilte

Respuesta de OTTENSTEN Danmark ApS
Jeg manglede noget som jeg har søgt efter længe. Fik en super rådgivning, som gav rigtig god mening.
5 stjerner herfra

Respuesta de OTTENSTEN Danmark ApS
Fandt lige de rustfri stifter jeg manglede, dejligt at i også handler med private.

Respuesta de OTTENSTEN Danmark ApS
Más información sobre otros tipos de reseñas.