Ik heb gewoon mijn leven terug , ik ben heel sceptisch begonnen aan de ovabalance, de brocobalance en de inositol. Ik had al vanalles geprobeerd heb gigantische last van de overgang, opvliegers dag e... Ver más
I'm using the 40:1 inositol blend and can already start feeling some positive changes in my body. I suffer from PMOS, so having a trustworthy company that makes targeted supplements for women with hor... Ver más
Ik bestelde de pregnancy duo ivm herhaalde miskramen. Ik eet al 15 jaar vegetarisch en kom dus best wat tekort. Na het lezen van de inhoud van de pillen leek mij dit de beste optie met meeste inhoud... Ver más
Ovabalance is voor mij de absolute lifesaver. Ik ben zo blij met de supplementen die dagelijks mijn hormoonhuishouding ondersteunen. Ik zou niet weten wat ik zonder moet. Twijfel je? Gewoon proberen!... Ver más
Información sobre la empresa
- Tienda de vitaminas y suplementos
- Tienda de productos capilares
- Tienda de salud y belleza
- Tienda de hierbas
- Tienda de alimentos naturales
- Clínica dermatológica
Sobre Ovabalance
Escrito por la empresa
Ovabalance is ontstaan door de zoektocht die we zelf hebben afgelegd naar een betere en gezonde hormonale balans. Ons doel is om jouw lichaam en geest in balans te brengen zodat jij je ook fit, energiek en gelukkig voelt!
We zijn #obsessedwithquality. We kiezen voor de hoogste kwaliteit ingrediënten en producten. Wat betekent dat we kijken naar de juiste verhoudingen, dosering en best opneembare verbindingen.
We helpen jou om je specifieke gezondheidsdoelen te halen, daar zijn onze supplementen voor samengesteld. Of te wel #madeforyou! We gebruiken ook geen onnodige toevoegingen. Daarnaast zijn al onze producten lactosevrij, glutenvrij en bovendien allemaal vegan.
Heb je nog vragen, bijvoorbeeld over de werking van onze supplementen? Neem contact op via de website of mail naar service@ovabalance.eu, we helpen je heel graag verder!
Liefs, iedereen bij Ovabalance
Bardesiuslaan 9, 1851 DZ, Heiloo, Holanda
- +31 (0)85 - 105 4102
- service@ovabalance.eu
- ovabalance.eu
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Duidelijke site
Hele duidelijke informatie waardoor ik een goede keuze heb kunnen maken.
Heel benieuwd naar het resultaat.
Levering is super snel.

binnen 1 maand merkte ik resultaten
ik was sceptisch maar merkte de eerst maand al verschil.
minder misselijk, minder buikpijn en de hormoonschommelingen werden beter te hebben
nu na 6 maanden nog steeds zeer tevreden

Fijne supplementen van Ovabalance
Fijne supplementen van Ovabalance, de eerste cyclus dat ik menstrual support heb geslikt ben ik zwanger geraakt! Zo blij mee!

Snelle levering.

Respuesta de Ovabalance
Reageert op geen enkele berichten na vragen over advies problemen.

Goed, behulpzaam.
Snelle reacties, behulpzaam en denken met je mee. De producten worden goed verzorgd, discreet verpakt en geleverd welke ook snel na je bestelling geleverd worden. Heel fijn.

Snelle levering, goed product
Snelle levering, goede uitleg inhoud producten, fijne communicatie en tips.

Heel snelle levering
Heel snelle levering, de supplementen zijn makkelijk door te slikken, ik ben nog maar pas bezig dus wacht op het resultaat

Respuesta de Ovabalance
Had ik dit maar eerder ontdekt.
Ik had al jaren lang elke dag doorbraakbloedingen terwijl ik de pil doorslik. Ik werd er heel onzeker van.
Ik kreeg ook opeens een onzuivere huid, terwijl ik dat nooit had.
Een maand nadat ik begonnen ben met de pillen stopte de bloedingen plotseling na een aantal jaar. Een mijn huid is weer zuiver. Ook heb ik geen stemmingswisselingen meer. En mijn slaapritme is opeens normaal geworden. Terwijl dit al mijn hele leven verstoord is.
Enige minpuntje: ik heb het niet eerder ontdekt en jaren lang van Gynaecoloog naar Gynaecoloog gestuurd maar dit is mij nooit ergens aangeraden. Ik kan niet meer zonder!
Het is wel redelijk prijzig. Maar ik heb mijn leven weer terug dus het is het allemaal waard.
Overigens staat er bij de producten dat anticonceptie de werking kan verminderen. Maar daar ben ik het persoonlijk niet mee eens. Bij mij heeft het in ieder geval goed geholpen.

Respuesta de Ovabalance
Enkel dagen geleden de ultimate…
Enkele dagen geleden de ultimate multimama capsules besteld.
De bezorging was heel snel, los van een rare na smaak zijn de capsules makkelijk in te nemen.
Het is voor nu nog even te vroeg om te weten hoe mijn lichaam hierop reageert maar ben positief ingesteld.

Snel en netjes geleverd
Snel en netjes geleverd, de supplementen doen wat ze moeten doen!

Respuesta de Ovabalance
Duidelijke website met veel…
Duidelijke website met veel interessante informatie. Snelle en correcte levering. Inname niet lang genoeg om werking DCI te beoordelen maar voorlopig geen nevenwerkingen.

Respuesta de Ovabalance
Snel geleverd en de producten werken…
Snel geleverd en de producten werken echt. Door Zink en vitamine C een veel betere huid. Nauwelijks nog ontstekingen door hormonale acne. Hee blij mee!

Respuesta de Ovabalance
Snelle levering en fijn producten…
Snelle levering en fijn producten zonder Nare smaak of bijwerkingen