Ik heb gewoon mijn leven terug , ik ben heel sceptisch begonnen aan de ovabalance, de brocobalance en de inositol. Ik had al vanalles geprobeerd heb gigantische last van de overgang, opvliegers dag e... Ver más
Ovabalance is voor mij de absolute lifesaver. Ik ben zo blij met de supplementen die dagelijks mijn hormoonhuishouding ondersteunen. Ik zou niet weten wat ik zonder moet. Twijfel je? Gewoon proberen!... Ver más
Información sobre la empresa
- Tienda de vitaminas y suplementos
- Tienda de productos capilares
- Tienda de salud y belleza
- Tienda de hierbas
- Tienda de alimentos naturales
- Clínica dermatológica
Sobre Ovabalance
Escrito por la empresa
Ovabalance is ontstaan door de zoektocht die we zelf hebben afgelegd naar een betere en gezonde hormonale balans. Ons doel is om jouw lichaam en geest in balans te brengen zodat jij je ook fit, energiek en gelukkig voelt!
We zijn #obsessedwithquality. We kiezen voor de hoogste kwaliteit ingrediënten en producten. Wat betekent dat we kijken naar de juiste verhoudingen, dosering en best opneembare verbindingen.
We helpen jou om je specifieke gezondheidsdoelen te halen, daar zijn onze supplementen voor samengesteld. Of te wel #madeforyou! We gebruiken ook geen onnodige toevoegingen. Daarnaast zijn al onze producten lactosevrij, glutenvrij en bovendien allemaal vegan.
Heb je nog vragen, bijvoorbeeld over de werking van onze supplementen? Neem contact op via de website of mail naar service@ovabalance.eu, we helpen je heel graag verder!
Liefs, iedereen bij Ovabalance
Bardesiuslaan 9, 1851 DZ, Heiloo, Holanda
- +31 (0)85 - 105 4102
- service@ovabalance.eu
- ovabalance.eu
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Swift shipping and quality products
Swift shipping and quality products. I even got a gift last time as I ordered the myo-inositol 40:1 for 3 months. Totally recommend the product and Ovabalance!
Aanrader voor iedereen met pmos!
Groot fan!! Na veel goede dingen te hebben gelezen over de myo-inositol bij pmos, ben ik het ook gaan testen. Hoewel ik het nog niet heel lang gebruik, merk ik nu al een verschil in mijn bloedsuikerspiegel. Voorheen had ik weleens een energiedip na een maaltijd, maar dat is gelukkig weg. Ook ben ik sinds het slikken van de myo-inpsitol van Ovabalance weer ongesteld! Echt heel blij mee! Oh en niet onbelangrijk: de smaak is ook heel lekker: citrus, maar niet té zoet! ❤️
Beste supplementen en geweldige service mijn…
Ik bestel al jarenlang mijn supplementen via ovabalance.com� en ik kan eerlijk zeggen dat dit één van de beste webshops is die ik ooit heb gebruikt. Ik woon in Suriname, dus mijn moeder laat de bestellingen voor mij ontvangen en stuurt ze daarna door naar mij. Ondanks die extra stap verloopt alles altijd perfect.
De kwaliteit van de supplementen is geweldig en ik merk echt verschil. De service is betrouwbaar, bestellingen worden netjes verwerkt en alles voelt professioneel en met zorg gedaan. Het geeft mij zoveel vertrouwen dat ik hier al jaren blijf bestellen.
Ik raad OvaBalance echt aan aan iedereen die goede supplementen zoekt en waarde hecht aan kwaliteit en service. Voor mij absoluut 5 sterren waard ⭐⭐⭐⭐⭐
Jullie zijn het beste farmaceutische…
Jullie zijn het beste farmaceutische bedrijf. Op basis van mijn ervaring met polycysteus-ovariumsyndroom (PCOS) heb ik er echt baat bij gehad. Dank u wel, en met vriendelijke groeten, Hala Al-Ahmad🩷
Review Ovabalance
Het abo systeem van Ovabalance is handig en je wordt op voorhand verwittigd, zodat je de leverdatum kan aanpassen. Zo krijg je korting op je bestelling en soms krijg je er ook een cadeautje bij!
Fijn persoonlijk advies
Fijn persoonlijk advies! En fijne producten en in de mail handige informatie!
Fijn contact en veel (pil)inhoud !
Ik bestelde de pregnancy duo ivm herhaalde miskramen. Ik eet al 15 jaar vegetarisch en kom dus best wat tekort. Na het lezen van de inhoud van de pillen leek mij dit de beste optie met meeste inhoud per pil. Het pillendoosje waren
Ze vergeten maar die werd super snel gratis nagestuurd. De pillen hebben geen gekke (na)smaak, wat ik bij andere merken wel had. Blij mee dus !
Goede kwaliteit
Snelle verzending en supergoede producten, ik ben echt tevreden.
Goed advies en goede producten
Goed advies, behulpzaam na vragen en nog een keer vragen.
Daarna besteld en tevreden.
Ook de documentatie over hoe pcos werkt, de supplementen ondersteunen en wat je zelf kunt doen.
Inositol 40:1 heeft mij geholpen om…
Inositol 40:1 heeft mij geholpen om mijn menstruatie weer regelmatig te krijgen. Erg tevreden mee.
Ovabalance is voor mij de absolute…
Zwangerschap
Heel tevreden met de producten. Ben zwanger geworden!!!
I'm using the 40:1 inositol blend and…
I'm using the 40:1 inositol blend and can already start feeling some positive changes in my body. I suffer from PMOS, so having a trustworthy company that makes targeted supplements for women with hormonal issues is important to me. I can't wait to try other products and see further changes in my health journey! 🩷
Verbetering!
Sinds ik de myo-inositol van Ovabalce gebruik is mijn cyclus weer regelmatig. Prettig te gebruiken producten met een prima smaak
Super ervaring
Ik struggelde erg met de juiste supplementen voor mijn pcos. Op de site staat alles duidelijk beschreven. Wat ook erg fijn is is dat je met al je vragen terecht kunt bij ovabalance! Erg tevreden.
Ik heb op aanraden van vele vrouwen in…
Ik heb op aanraden van vele vrouwen in mijn omgeving de balance bundel besteld omdat mijn hormonen niet in balans zijn. Ik liep hier al langere tijd tegen aan, maar ik had geen idee hoe ik het op moest lossen. Tot dat ik hier van hoorde! Iedereen om mij heen is zo enthousiast, en dat zegt heel veel vind ik. Ik ben benieuwd naar de resultaten na 3 maanden!
Snelle levering. Overzichtelijke website. Prima webshop
Ik heb gewoon mijn leven terug
Ik had al vanalles geprobeerd heb gigantische last van de overgang, opvliegers dag en nacht om het kwartier me heel onrustig voelen etc.na 2 weken de pillen en het poeder ingenomen te hebben zijn gewoon mijn opvliegers bijna compleet verdwenen heb er nog ongeveer 3 per dag en in de nachten helemaal niets!! Ik heb 2 jaar lang zo gelopen een huisarts die zei het zit tussen je oren ga met iemand praten en met deze tabletten alles opgelost!!! Ik ben zo verschrikkelijk dankbaar heb een abonnement op de producten genomen. Kreeg er een pillendoos bij hardstikke handig! En ook zeer snel in huis
Ik gebruik nu sinds een tijdje inositol…
Ik gebruik nu sinds een tijdje inositol van ovabalance, super fijn product! Stabielere cyclus en makkelijk in gebruik! Een goede combinatie met mijn pcos.
Top service !
Ik heb hier al een tijdje een abonnement lopen. En ben erg tevreden met de goede service. Vriendelijk personeel die heel snel reageert op berichtjes met goed en uitgebreid advies. Ik raad het zeker aan.