Ik heb gewoon mijn leven terug , ik ben heel sceptisch begonnen aan de ovabalance, de brocobalance en de inositol. Ik had al vanalles geprobeerd heb gigantische last van de overgang, opvliegers dag e... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
I'm using the 40:1 inositol blend and can already start feeling some positive changes in my body. I suffer from PMOS, so having a trustworthy company that makes targeted supplements for women with hor... Ver más
Ik bestelde de pregnancy duo ivm herhaalde miskramen. Ik eet al 15 jaar vegetarisch en kom dus best wat tekort. Na het lezen van de inhoud van de pillen leek mij dit de beste optie met meeste inhoud... Ver más
Ovabalance is voor mij de absolute lifesaver. Ik ben zo blij met de supplementen die dagelijks mijn hormoonhuishouding ondersteunen. Ik zou niet weten wat ik zonder moet. Twijfel je? Gewoon proberen!... Ver más
Información sobre la empresa
- Tienda de vitaminas y suplementos
- Tienda de productos capilares
- Tienda de salud y belleza
- Tienda de hierbas
- Tienda de alimentos naturales
- Clínica dermatológica
Sobre Ovabalance
Escrito por la empresa
Ovabalance is ontstaan door de zoektocht die we zelf hebben afgelegd naar een betere en gezonde hormonale balans. Ons doel is om jouw lichaam en geest in balans te brengen zodat jij je ook fit, energiek en gelukkig voelt!
We zijn #obsessedwithquality. We kiezen voor de hoogste kwaliteit ingrediënten en producten. Wat betekent dat we kijken naar de juiste verhoudingen, dosering en best opneembare verbindingen.
We helpen jou om je specifieke gezondheidsdoelen te halen, daar zijn onze supplementen voor samengesteld. Of te wel #madeforyou! We gebruiken ook geen onnodige toevoegingen. Daarnaast zijn al onze producten lactosevrij, glutenvrij en bovendien allemaal vegan.
Heb je nog vragen, bijvoorbeeld over de werking van onze supplementen? Neem contact op via de website of mail naar service@ovabalance.eu, we helpen je heel graag verder!
Liefs, iedereen bij Ovabalance
Información de contacto
Bardesiuslaan 9, 1851 DZ, Heiloo, Holanda
- +31 (0)85 - 105 4102
- service@ovabalance.eu
- ovabalance.eu
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Super!
Snelle levering, goede en duidelijke communicatie.
Enige verbeterpunt is dat niet alle potjes gesloten waren met een seal bij levering. Heb de inhoud geteld en dat klopte wel, maar het hoort natuurlijk gewoon geseald te zijn. Verder dikke prima!

Six Sense and DCI
I just received my Six Sense and DCI. I had many questions and everyone from Ovabalance answered all my questions. I am giving a 5 star based on the knowledge they have on the different supplements that help balance hormones. The delivery was also extremely prompt. I hope to write another review after a month of using these supplements. So far, I am quite impressed!

Duidelijke en overzichtelijk website
Duidelijke en overzichtelijk website. Snelle levering.

Unieke supplementen
Snelle verzending, duidelijke informatie en heel veel mogelijkheden tot vragen stellen. Kwaliteit van de supplementen lijkt zeer goed te zijn. Elders moeilijk te vinden.

Erg tevreden
Erg tevreden over de supplementen die ik nu alweer een tijdje gebruik (dci/six sense). Ik merk duidelijk verschil en mijn cyclus is regelmatiger. De service is ook erg goed, persoonlijk en snel!

Snelle bestelling en levering
De bestelling en levering verliep zeer goed. Ik gebruik de supplementen nog te kort om iets over de werking te kunnen zeggen. Maar tot nu toe ben ik tevreden ermee.

Respuesta de Ovabalance
Erg goede service! Er wordt advies op maat gegeven mij erg heeft geholpen met de juiste supplementen keuze voor mijn lichaam! Hier ga ik zeker vaker bestellen :)

goede supplementen
Nette uitleg, keurig en snel geleverd en goede klantenservice
En juiste prijsstelling

Goed maar prijzig
Snelle levering, hele fijne klantendienst die je goed helpt met eventuele vragen. De producten zijn van hoogwaardige kwaliteit, maar wel duur. Ik ben nog aan het uitvinden of het het waard is.

Respuesta de Ovabalance
Beste in de supplementen markt
Hele persoonlijke communicatie na de eerste bestelling. Snel en netjes geleverd, goedkoopste in de markt van menstruatie supplementen maar wel goede kwaliteit. Ik wil nergens anders meer mijn supplementen kopen :)

Goede service fijne producten
Bestel hier al 2 jaar ongeveer.. service is super bij vragen krijg je heel snel antwoord en ben te vrede over de supplementen.

Respuesta de Ovabalance
Nog vroeg om te beoordelen
Ik slik nu 2 dagen DCI en SixSense, dus vind het lastig om nu al te zeggen of het iets met me doet. Heb wel het idee dat ik niet meer zoveel trek heb in lekkernijen in de avond

Respuesta de Ovabalance
Ik ben na 2 jaar weer ongesteld…
Ik ben na 2 jaar weer ongesteld geworden dankzij de supplementen van ons balance!
Online krijg je fijne uitleg en begeleiding.