Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb gewoon mijn leven terug , ik ben heel sceptisch begonnen aan de ovabalance, de brocobalance en de inositol. Ik had al vanalles geprobeerd heb gigantische last van de overgang, opvliegers dag e... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I'm using the 40:1 inositol blend and can already start feeling some positive changes in my body. I suffer from PMOS, so having a trustworthy company that makes targeted supplements for women with hor... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik bestelde de pregnancy duo ivm herhaalde miskramen. Ik eet al 15 jaar vegetarisch en kom dus best wat tekort. Na het lezen van de inhoud van de pillen leek mij dit de beste optie met meeste inhoud... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ovabalance is voor mij de absolute lifesaver. Ik ben zo blij met de supplementen die dagelijks mijn hormoonhuishouding ondersteunen. Ik zou niet weten wat ik zonder moet. Twijfel je? Gewoon proberen!... Ver más

Información sobre la empresa

5. Tienda de alimentos naturales
  6. Clínica dermatológica

Sobre Ovabalance

Escrito por la empresa

Ovabalance: bewezen effectieve, natuurlijke supplementen, waaronder D-Chiro-Inositol (DCI), Six Sense, Ultimate Multi Mama en Saw Palmetto Complex. ✓ 30 dagen bedenktijd ✓ Snel in huis

Ovabalance is ontstaan door de zoektocht die we zelf hebben afgelegd naar een betere en gezonde hormonale balans. Ons doel is om jouw lichaam en geest in balans te brengen zodat jij je ook fit, energiek en gelukkig voelt!

We zijn #obsessedwithquality. We kiezen voor de hoogste kwaliteit ingrediënten en producten. Wat betekent dat we kijken naar de juiste verhoudingen, dosering en best opneembare verbindingen.

We helpen jou om je specifieke gezondheidsdoelen te halen, daar zijn onze supplementen voor samengesteld. Of te wel #madeforyou! We gebruiken ook geen onnodige toevoegingen. Daarnaast zijn al onze producten lactosevrij, glutenvrij en bovendien allemaal vegan.

Heb je nog vragen, bijvoorbeeld over de werking van onze supplementen? Neem contact op via de website of mail naar service@ovabalance.eu, we helpen je heel graag verder!

Liefs, iedereen bij Ovabalance

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

4,9

Todas las opiniones

36 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Super!

Snelle levering, goede en duidelijke communicatie.
Enige verbeterpunt is dat niet alle potjes gesloten waren met een seal bij levering. Heb de inhoud geteld en dat klopte wel, maar het hoort natuurlijk gewoon geseald te zijn. Verder dikke prima!

25 de enero de 2023

Respuesta de Ovabalance

Beste Juliette, het klopt: sommige supplementen bevatten nog geen krimp seal toen jij een bestelling plaatste, we hebben dit meegenomen als feedback en de komende batches bevatten een dubbele seal: zowel onze nieuwe dop waarin een inductie seal inzit (een zegel over de opening van het potje die je eraf moet trekken) én een krimp seal over de dop heen, deze zie je dus aan de buitenkant zitten. Heel fijn dat je blij bent met onze snelle levering en duidelijke communicatie, bedankt voor jouw review!

Six Sense and DCI

I just received my Six Sense and DCI. I had many questions and everyone from Ovabalance answered all my questions. I am giving a 5 star based on the knowledge they have on the different supplements that help balance hormones. The delivery was also extremely prompt. I hope to write another review after a month of using these supplements. So far, I am quite impressed!

24 de enero de 2023

Respuesta de Ovabalance

Dear Simana, how nice to hear that you are so happy with our service and supplements. We are happy to help you again in the future, hopefully you will benefit from the supplements soon. Thank you so much for your review!

Unieke supplementen

Snelle verzending, duidelijke informatie en heel veel mogelijkheden tot vragen stellen. Kwaliteit van de supplementen lijkt zeer goed te zijn. Elders moeilijk te vinden.

23 de enero de 2023

Respuesta de Ovabalance

Beste Liesje, heel erg bedankt voor het delen van jouw ervaring, dat horen we natuurlijk graag!

Erg tevreden

Erg tevreden over de supplementen die ik nu alweer een tijdje gebruik (dci/six sense). Ik merk duidelijk verschil en mijn cyclus is regelmatiger. De service is ook erg goed, persoonlijk en snel!

15 de enero de 2023

Respuesta de Ovabalance

Beste Sanne, wat goed om te horen dat je blij bent met de supplementen en je cyclus regelmatiger is. En dat je onze klantenservice op prijs stelt, heel erg bedankt voor jouw review!

Snelle bestelling en levering

De bestelling en levering verliep zeer goed. Ik gebruik de supplementen nog te kort om iets over de werking te kunnen zeggen. Maar tot nu toe ben ik tevreden ermee.

23 de enero de 2023

Respuesta de Ovabalance

Fijn dat je tevreden bent over het plaatsen en de levering van je bestelling.

We raden aan om de door jou gekozen supplementen minimaal 8 weken te gebruiken, hierna zou je de eerste verschillen moeten merken. Als je vragen hebt over de supplementen of je merkt nog geen verschil na 8 weken, stuur ons dan gerust een bericht. 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Erg goede service! Er wordt advies op maat gegeven mij erg heeft geholpen met de juiste supplementen keuze voor mijn lichaam! Hier ga ik zeker vaker bestellen :)

21 de enero de 2023

Respuesta de Ovabalance

Bedankt voor je positieve review en wat goed om te horen dat je onze persoonlijke service op prijs stelt. Mocht er in de toekomst iets veranderen dan kun je ons altijd opnieuw om advies vragen.

goede supplementen

Nette uitleg, keurig en snel geleverd en goede klantenservice
En juiste prijsstelling

18 de enero de 2023

Respuesta de Ovabalance

Bedankt voor je positieve review en fijn om te horen dat je onze service waardeert!

Goed maar prijzig

Snelle levering, hele fijne klantendienst die je goed helpt met eventuele vragen. De producten zijn van hoogwaardige kwaliteit, maar wel duur. Ik ben nog aan het uitvinden of het het waard is.

17 de enero de 2023

Respuesta de Ovabalance

Wij zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent over onze service! We raden aan om de supplementen die jij hebt uitgekozen minstens 8 weken te blijven slikken. Na 8 weken zul je de eerste verschillen moeten merken. Mocht je tussentijds vragen hebben over de supplementen, dan kun je ons altijd een e-mail sturen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Beste in de supplementen markt

Hele persoonlijke communicatie na de eerste bestelling. Snel en netjes geleverd, goedkoopste in de markt van menstruatie supplementen maar wel goede kwaliteit. Ik wil nergens anders meer mijn supplementen kopen :)

8 de enero de 2023

Respuesta de Ovabalance

Beste Marit, wat super fijn om te horen dat je blij bent met onze persoonlijke service, snelle levering en supplementen! We helpen je in de toekomst graag weer, bedankt voor jouw mooie review!!!

Goede service fijne producten

Bestel hier al 2 jaar ongeveer.. service is super bij vragen krijg je heel snel antwoord en ben te vrede over de supplementen.

4 de enero de 2023

Respuesta de Ovabalance

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze supplementen en service. We waarderen je enorm als vaste klant! Bedankt voor je positieve review. 😊

Top!

Fijn advies, leuk in contact en vlotte levering.

10 de enero de 2023

Respuesta de Ovabalance

Hoi Jantine, bedankt voor jouw fijne review!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Nog vroeg om te beoordelen

Ik slik nu 2 dagen DCI en SixSense, dus vind het lastig om nu al te zeggen of het iets met me doet. Heb wel het idee dat ik niet meer zoveel trek heb in lekkernijen in de avond

9 de enero de 2023

Respuesta de Ovabalance

Beste Maris, bedankt voor je review! Twee dagen is nog maar heel kort inderdaad. We adviseren de supplementen minimaal 8 weken te proberen. Dat je al na 2 dagen minder trek hebt is een goed signaal van je lichaam dat DCI en Six Sense beginnen te werken. We horen graag hoe het na een aantal weken gaat!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben na 2 jaar weer ongesteld…

Ik ben na 2 jaar weer ongesteld geworden dankzij de supplementen van ons balance!
Online krijg je fijne uitleg en begeleiding.

4 de enero de 2023

Respuesta de Ovabalance

Beste Li, wat fijn😊 dat horen we natuurlijk graag! Bedankt voor het delen van jouw review.

8 consejos para escribir buenas reseñas.