La empresa ha respondido
Wat Ingeborg schrijft omtrent DPD is correct. In Belgïe werkt dit bedrijf ronduit slecht. Wij wonen in de brusselse rand en hebben keer om keer problemen met dit bedrijf en voornamelijk hun koerie... Ver más
La empresa ha respondido
Dit is de tweede keer dat ik bij Oxigo spullen heb besteld. Na de eerste keer dat de vervoerder een fout had gemaakt, dat perfect opgelost is. Nu ook meteen na vraag van mijn zijde uit via een a... Ver más
La empresa ha respondido
This is a great company, 1st question Sunday evening, answer 10 minutes later super. To any question, swift answer, purchase: swift follow up with all info's concerning transporter, and deliver... Ver más
Oxigo is dé expert op het gebied van ademhaling. U kunt bij ons terecht voor apparatuur en accessoires voor zuurstoftherapie, slaaptherapie en nog veel meer!
Proostwetering 27C, 3543AB, Utrecht, Holanda
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Ik ben inmiddels al ruim 10 jaar klant bij Oxigo en ben nog steeds ontzettend tevreden. Onlangs heb ik mijn tweede zuurstofconcentrator bij hen gekocht en ook deze keer was de service weer uitstekend. De medewerkers zijn vriendelijk, deskundig en denken echt met je mee. Alles werd snel en professioneel geregeld. Ik kan Oxigo van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar betrouwbare producten en een uitstekende klantenservice

Respuesta de Oxigo
Wat Ingeborg schrijft omtrent DPD is correct.
In Belgïe werkt dit bedrijf ronduit slecht. Wij wonen in de brusselse rand en hebben keer om keer problemen met dit bedrijf en voornamelijk hun koeriers. Nu ik weet dat jullie met DPD werken bestel ik liever ergens anders. Lezen jullie de reviews omtrent DPD Belgíë ?

Respuesta de Oxigo
Op 15 mei heb ik 2 artikelen besteld via de website. Op 18 mei ontving ik bericht dat mijn bestelling was overgedragen aan DPD. De levering zou de volgende werkdag plaatsvinden. Inmiddels is het 21 mei en mijn pakket verblijft nog steeds, volgens de gegevens van DPD, in hun uitlevercentrum. Nu heb ik zeer slechte ervaringen met DPD. Het is helaas vaker gebeurd dat zij pakketten kwijt zijn geraakt waarna je als klant aan het lijntje wordt gehouden. Ik weet ook dat het geen zin heeft om zelf contact met hen op te nemen; ze reageren niet op mails, zijn telefonisch onbereikbaar en hun contactformulier wordt niet gelezen. Dus heb ik contact opgenomen met de 'klantenservice' van Oxigo. De medewerker beloofde naar DPD te bellen en zou mij daarna terug bellen. Dat heeft ze ook gedaan. Haar mededeling: DPD gaat de komende VIJF werkdagen uitzoeken waar mijn pakket is gebleven. Als ik volgende week donderdag niks heb ontvangen, mag ik weer terug bellen naar Oxigo... Ik heb gezegd dat ik medische hulpmiddelen heb besteld; het gaat niet om een boek of een kledingstuk waar je best iets langer op kunt wachten. DPD kan ook na EEN werkdag echt wel vaststellen of ze het pakket alsnog kunnen localiseren in hun uitlevercentrum. De medewerker toonde geen enkel begrip of vriendelijkheid; er was verder niks wat ze kon doen, ik moest het maar afwachten. Als ik vooraf had geweten dat Oxigo DPD inschakelt, had ik niet eens een bestelling geplaatst. Het gebrek aan begrip en medeleven van de 'klantenservice' maakt dat ik nooit meer iets bij hen ga bestellen.

Respuesta de Oxigo
Nog eens een bedrijf waar je nog klant bent ipv een nummer. Ik reed vanuit België naar Utrecht en kreeg een vakkundige uitleg. Duidelijk dat dit bedrijf kijkt naar de noden van de klant en mogelijke oplossingen aangeeft zonder de duurste te promoten.
Bedankt

Prima service !
IK kon nog dezelfde dag een concentrator ophalen . Communicatie is vlot en en de kwaliteit van de geleverde artikelen is uitstekend ,

Respuesta de Oxigo
Ik wilde bestellen, tot ik erachter kwam dat ze geen vermelding maken van de verzendkosten wat toch een verplichting is wil je verkopen in Nederland. Ook geen aansluiting bij een webwinkel keurmerk.
Voor mij is dit te dubieus niet te vertrouwen

Respuesta de Oxigo
Prima geholpen - CPAP filters besteld maar er bleken 9 in plaats van 12 filters in het zakje. Geen discussie, maar netjes nog een zakje ontvangen (met dit keer wel 12 filters) - keurig afgehandeld en netjes te woord gestaan.

Respuesta de Oxigo
Het nieuwste neusmasker bestel voor Asap, ik kan er totaal niet mee slapen wat ik ook probeer er ontsnapt zoveel lucht dat je gewoon niet kan slapen, word niks mee gedaan door de klantenservice ! 138 euro kwijt, en dan durven ze ook nog te zeggen dat je als klant niet echt sympathiek bent🤬

Respuesta de Oxigo
Once again Oxigo have delivered a great service.
The Columns for my Inogen One G3 arrived in a couple of days.
My VAT exemption forms were dealt with very quickly.
All in all a trouble free experience.
Thank you so much
Peter

Respuesta de Oxigo
Gisteren net voordat we op vakantie gingen hadden we een nieuwe slang nodig. Ondanks dat ze nog niet open waren hebben ze ons geholpen aan een nieuwe slang. Super aardig en hele goede product

Respuesta de Oxigo
Oxigo is een klein maar erg prettig bedrijf. Problemen met daar aangeschafte apparatuur worden snel en adequaat opgelost. Vriendelijk en betrokken.

Respuesta de Oxigo
Snel en adequaat geleverd, zodra produkt weer beschikbaar was!
I had a great experience with Oxigo! The delivery was fast and hassle-free. When I tried to connect my mask, it didn’t work at first—I hadn’t realized I still had the old connector in place. I reached out to their customer service via WhatsApp and received a quick and attentive response. They were incredibly helpful and guided me step by step to resolve the issue. Their team was kind and professional, making the whole process smooth and stress-free. Highly recommended!

Respuesta de Oxigo
Alles ging makkelijk. Alleen de levering was vertraagd
Uitstekende vlotte service. Ze denken met de klant mee en nemen contact op om te verifiëren dat alles goed is. Daardoor heb ik zelfs items uit een bestelling kunnen halen die ik niet nodig bleek te hebben. De mensen zijn vriendelijk en behulpzaam.
Oxigo doet wat het zegt, snel leveren. Zou ik ze aanbevelen? Jazeker! Echter is de kwaliteit van het geleverde product een beetje minder. Dit is ook terug te lezen in verschillende reacties, dit is echter simpel op te lossen door de stang te laten ondersteunen door één beugeltje waardoor hij wel stevig staat.
De masker van mijn man was plots kapot, kon niet meer goed slapen, en oxigo heeft er 2 heel snel gestuurd. De enige die kon zo snel leveren. Echt top!

Respuesta de Oxigo
Más información sobre otros tipos de reseñas.