Ik ben inmiddels al ruim 10 jaar klant bij Oxigo en ben nog steeds ontzettend tevreden. Onlangs heb ik mijn tweede zuurstofconcentrator bij hen gekocht en ook deze keer was de service weer uitstekend.... Ver más
La empresa ha respondido
Wat Ingeborg schrijft omtrent DPD is correct. In Belgïe werkt dit bedrijf ronduit slecht. Wij wonen in de brusselse rand en hebben keer om keer problemen met dit bedrijf en voornamelijk hun koerie... Ver más
La empresa ha respondido
Dit is de tweede keer dat ik bij Oxigo spullen heb besteld. Na de eerste keer dat de vervoerder een fout had gemaakt, dat perfect opgelost is. Nu ook meteen na vraag van mijn zijde uit via een a... Ver más
La empresa ha respondido
This is a great company, 1st question Sunday evening, answer 10 minutes later super. To any question, swift answer, purchase: swift follow up with all info's concerning transporter, and deliver... Ver más
Oxigo is dé expert op het gebied van ademhaling. U kunt bij ons terecht voor apparatuur en accessoires voor zuurstoftherapie, slaaptherapie en nog veel meer!
Proostwetering 27C, 3543AB, Utrecht, Holanda
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Makkelijk te bestellen, goede betaalmogelijkheden en snelle levering. Dus dit bij elkaar gevoegd, brengt mij tot deze beoordeling.

Respuesta de Oxigo
Geweldig winkelnvoor cpappatient. Ik kan daar kopen als ik nodig hebt. Ik gebruik cpap sinds december. Speciaal hygiëne heel fijn winkel

Respuesta de Oxigo
Duidelijke website, ruime keuze en erg snel geleverd. Toppie!

Respuesta de Oxigo
Duidelijke omschrijving van de producten. Snelle verzending.

Respuesta de Oxigo
Fijne en doortastende klantenservice. Snelle levering en een goede producten. Een aanrader!

Respuesta de Oxigo
Snelle levering en goede track en trace
De levering en afhandeling was ontzettend vlot, sneller dan eerder aangegeven zelfs. Top! Heel fijn als je mondstuk ineens een scheurtje vertoont en je zsm een vervanging nodig hebt!

Goed product,snelle levering.
Dat schept vertrouwen.

Geachte heer mevrouw,
Bij deze wil ik graag een klacht indienen. Ik heb een week geleden een soclean filterset bij jullie besteld. Om het voor de vervoerder gemakkelijker te maken en zeker te weten dat ik de bezorger niet zou mislopen heb ik gekozen voor een servicepunt levering. Op vrijdag 8 november had ik nog steeds niks gehoord en ben ik hierover gaan bellen met jullie. Er is toen door jullie contact opgenomen met DPD. Op zaterdag kreeg ik bericht van DPD dat het bezorgd zou worden. Vervolgens kwam er een bericht dat het service punt gesloten was. Dit is niet mogelijk omdat het een servicepunt bij de Vomar (supermarkt) betreft en deze is open op zaterdag. Ik heb hierover opnieuw met jullie gebeld. Later op zaterdag kreeg ik een bericht dat het pakket alsnog bezorgd was.
Wat blijkt nu dat het bezorgd is op een totaal andere plek (half uur heen en half uur terug fietsen door de regen) Oplossing van jullie werknemer was terug sturen naar jullie en opnieuw opsturen maar dat zou nogmaals 2 weken gaan duren. Ik heb de filter nodig en ben daarom met tegenzin toch gaan fietsen. Het lijkt mij verstandig om met een meer betrouwbare vervoereder te gaan werken. Ik ben een voorstander van kopen in Nederland van Nederlandse bedrijven maar als het zo gaat neig ik toch erg naar Amazon of Ali express (veel goedkopen en blijkbaar dus net zo langzaam). Om andere klanten te informeren ben ik wel voornemens om deze ervaring op trustpilot of een andere review website te gaan delen.
Overigens moet ik jullie wel een compliment geven over jullie bereikbaarheid en vriendelijke klanten service.

Respuesta de Oxigo
Tot nu bestelling niet ontvangen.
Blijkt verstuurd op verkeerd adres.
Mijn adres is Arendstraat 8/2 en bezorgders staat blijkbaar op Arbeidstraat.

Respuesta de Oxigo
Verkeerd masker besteld online, daarna netjes en snel opgelost door de service medewerker van Oxigo. Binnen 2 dagen in huis

Respuesta de Oxigo
Más información sobre otros tipos de reseñas.