Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben inmiddels al ruim 10 jaar klant bij Oxigo en ben nog steeds ontzettend tevreden. Onlangs heb ik mijn tweede zuurstofconcentrator bij hen gekocht en ook deze keer was de service weer uitstekend.... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wat Ingeborg schrijft omtrent DPD is correct. In Belgïe werkt dit bedrijf ronduit slecht. Wij wonen in de brusselse rand en hebben keer om keer problemen met dit bedrijf en voornamelijk hun koerie... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dit is de tweede keer dat ik bij Oxigo spullen heb besteld. Na de eerste keer dat de vervoerder een fout had gemaakt, dat perfect opgelost is. Nu ook meteen na vraag van mijn zijde uit via een a... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

This is a great company, 1st question Sunday evening, answer 10 minutes later super. To any question, swift answer, purchase: swift follow up with all info's concerning transporter, and deliver... Ver más

Información sobre la empresa

1. Proveedor de equipamiento médico
  2. Proveedor de equipos para discapacitados
  3. Tienda de salud y belleza
  4. Proveedor de equipos de oxígeno

Escrito por la empresa

Oxigo is dé expert op het gebied van ademhaling. U kunt bij ons terecht voor apparatuur en accessoires voor zuurstoftherapie, slaaptherapie en nog veel meer!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Redelijk snel geleverd .
Prima Materiaal

26 de diciembre de 2023

Respuesta de Oxigo

Hartelijk dank voor uw 5 sterren beoordeling! Fijn om te lezen dat u tevreden bent over uw bestelling en de levertijd. Met vriendelijke groet, uw Oxigo team

Zoals het hoort

Gemakkelijk bestellen, product is zoals beschreven

17 de diciembre de 2023

Respuesta de Oxigo

Hartelijk dank voor uw 5 sterren beoordeling! Fijn om te lezen dat u tevreden bent over uw bestelling en het product. Met vriendelijke groet, uw Oxigo team

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering en goede kwaliteit CPAP…

Snelle levering en goede kwaliteit CPAP kussen. Wel erg prijzig.

12 de diciembre de 2023

Respuesta de Oxigo

Super bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Wij hopen voor u dat deze investering zich uitbetaalt in een betere nachtrust. ;-) Met vriendelijke groet, het Oxigo team

Snelle check door Oxigo

Mijn vraag om de bestelling te controleren hebben ze direct opgepakt. De volgende dag bestelling al in huis. Fijne behulpzame ervaring

6 de diciembre de 2023

Respuesta de Oxigo

Hartelijk dank voor uw 5 sterren beoordeling! Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Met vriendelijke groet, het Oxigo team

Nieuwe saturatiemeter gekocht

Nieuwe saturatiemeter gekocht, twijfelde enorm over het merk. Maar fijn dat je met vragen en twijfels kunt chatten, netjes en snel antwoord. Nadat ik vandaag de nieuwe meter ontvangen had, bleek de link voor de software (in de doos) niet te kloppen. Steeds foutmeldingen. Uiteindelijk weer gechat en kreeg ik de juiste link. Dus fijne ervaring. DPD deed er wel even over voor bezorgd werd, maar miss drukte door blackfriday?

28 de noviembre de 2023

Product is prima

Product is prima. Maar de levering?? DPD zou komen. Ben niet weggeweest want moest product dringend hebben. Ik krijg ineens een mail dat ze mij gemist hebben. Weer een dag later naar afhaalpunt. Dat is voor hun gemakkelijker dan hier een drukke parking op te rijden. Is niet zoals het hoort!!

16 de noviembre de 2023

Medistrom Pilot-24 van Oxigo

Ik kocht -en probeerde- de Medistrom Pilot-24 Lite accu, als ‘back up’ voor mijn Resmed Airsense-10 Cpap, te gebruiken in Zuid-Afrika waar loadshedding (afkoppelen stroomvoorziening) aan de orde van de dag -en nacht- is. Uitgeprobeerd in NL: de accu functioneert fantastisch, een enorme zekerheid om de nacht góed door te komen. Oxigo bevestigde dat deze ‘tussenoplossing’ probleemloos functioneert in deze opstelling. Perfecte service, 100% aanbevolen :)

5 de noviembre de 2023

Respuesta de Oxigo

Hartelijk dank voor de beoordeling, fijn dat de accu u de zekerheid geeft voor een goede nachtrust! Wij wensen u veel profijt ervan. Met vriendelijke groet, het Oxigo team

Snelle levering, netjes verpakt

27 de octubre de 2023

Respuesta de Oxigo

Hartelijk dank voor uw 5 sterren beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de levering. Met vriendelijke groet, het Oxigo team

Zeer snelle levering !!

Zeer snelle levering !!! Zeer goede communicatie via mail. PERFECTE LEVERING én ZEER TEVREDEN !!!
Mvg. Fam. Schepens

27 de octubre de 2023

Respuesta de Oxigo

Hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn dat de levering naar wens is verlopen. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, het Oxigo team

Gute Produkte

Gute Produkte, liebevoll verpackt, schnelle Lieferung. Vielen Dank!
Gerne wieder.

23 de octubre de 2023

Respuesta de Oxigo

Vielen Dank für Ihre Bestellung und Ihre Bewertung! Wir freuen uns dass wir Ihnen behilflich sein konnten und hoffen Sie wieder in unserem Online-Shop begrüßen zu dürfen. Herzliche Grüße, das Oxigo-Team

Drie keer goed!

Veel keuze, goed geprijsd en binnen 48 uur bezorgd.

20 de octubre de 2023

Respuesta de Oxigo

Bedankt voor uw beoordeling! We wensen u veel profijt van uw bestelling. Graag tot een volgende keer, het Oxigo team

CPAP kussen

Duidelijke website, vlot geleverd en product voldoet aan verwachting. Mijn partner heeft nu veel minder last van de lekkage van mijn CPAP masker.

16 de octubre de 2023

Respuesta de Oxigo

Super bedankt voor uw positieve beoordeling! Dat vinden we fijn om te horen. Graag tot ziens, het Oxigo team

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De bestelling die ik had gedaan bij…

De bestelling die ik had gedaan bij Oxigo was snel verwerkt en verzonden.
Het pakket zag er netjes uit.

10 de octubre de 2023

Respuesta de Oxigo

We zijn blij dat te horen, bedankt voor uw beoordeling! Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, het Oxigo team

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.