Ik had besteld kregen eerst geen bevestiging had ik gebeld 3x voicemail gemaild ook geen reactie. Ging ik naar de winkel afgeplakt rolluik half open kartonnen dozen paketje nooit gekregen
Consulta las opiniones de los clientes
Klant is koning, staat hoog in het vaandel bij Project 86. Na aangeven dat er bij een kledingstuk een gat onder mijn arm zat, werd er prima gereageerd. Een verkeerd e-mailadres ingevuld, hierdoor hebb... Ver más
Ik wilde spullen retourneren, dat lukte niet Ook ben ik langs de winkel gekomen die gesloten was waar stond dat ie open zou moeten zijn. Bij deze pas ik mijn review aan, omdat zij contact met mij... Ver más
Meestal geen juiste pasvorm van de kleding. Kom inmiddels niet meer in de online shop. De winkel is te ver voor mij om lokaal te bezoeken helaas.
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Sinds 2018 investeren wij in kwalitatieve materialen, perfecte fits en combinaties. In onze collectie vind je unieke stylen en uitgesproken looks, waarbij we spelen met de trends. Bij ons vind je een hoogwaardige collectie, die betaalbaar is én waarbij aandacht is geweest voor elk detail.
Información de contacto
Kinkerstraat 314 H, 1053GD, Amsterdam, Holanda
- 0644065111
- info@p86men.com
- p86men.com
No ha contestado las opiniones negativas
Pakketje nooit ontvangen
Eerste keer bestellen loopt mis.
Eerste x bestellen en loopt direct al mis.
Ik bestel op je site er staat duidelijk dat alle maten beschikbaar zijn. Ik bestel een tracksuit in maat M in de hoop dat deze de volgende dag zou komen maar ik was verkeerd. Om na 6 dagen refreshen een mail te krijgen waarin je zegt dat de maat M is uitverkocht? Dit kon je vermelden op je site dan had ik nooit deze bestelling gemaakt of dan kwam ik zelfs nooit op je site.
Voor 17:00 besteld morgen in huis is een contract die jullie eigen algemene voorwaarden verbreekt. Bij deze regel moet je voorraad tip top in orde zijnmaar dat bleek duidelijk niet zo.
Ik wacht op mijn geld die jullie me zogezegd hebben beloofd.
Dit is serieus een top winkel
Dit is serieus een top winkel! Kleding is ook goeie kwaliteit 👌🏽
Aanrader voor zakelijke outfits
Ik ben met 2 vrienden gekomen en we zijn alle 3 tevreden weggegaan hele lieve mensen ook
Ik ben supergoed geholpen attente…
Ik ben supergoed geholpen attente geduldige mensen die je komen helpen met het samenstellen van je outfit en zeker goedkoop aanrader
Top service zoals ik altijd hier gewend…
Top service zoals ik altijd hier gewend ben. Meest vriendelijke personeel aanwezig altijd!
Bestelling niet gekregen
Bestelling niet gekregen, reageren ook niet op email’s en verder contact blijft uit.
Hartelijk dank broeders
Hartelijk dank broeders! Ik werd super goed geholpen en zeer fijne service echt waard voor je geld zeker om aan te raden!✅
Goeie outfits helpen je goed zeker…
Goeie outfits helpen je goed zeker waard om nog een keer langs te komen
topzaak!
vandaag bij project 86 geweest. klantvriendelijk, prachtige zaak, 2 mooie outfits kunnen scoren! keep the grind boys.
Top service mooie kleding tot snel…
Top service mooie kleding tot snel Bedankt
Clothes is really good quality and the…
Clothes is really good quality and the owners are very welcome.
Een hele fijne winkel om te komen
Een hele fijne winkel om te komen
Ze word hartelijke verwelkomt
Goede service en hele goede spullen van zuivere kwaliteit
Top kwaliteit goede service
Top kwaliteit goede service
Good store
Ik wilde spullen retourneren
Ik wilde spullen retourneren, dat lukte niet
Bij deze pas ik mijn review aan, omdat zij contact met mij hebben gezocht en mij heel goed hebben geholpen en het verhaal uitgelegd.
Dus bij deze kan ik hun zeker aanraden, hele mooie winkel en spullen en top eigenaar.
Ik raad iedereen daar te shoppen
Geen contact met hun
Ik heb 1 van me pakketen niet gehad
Erg positieve ervaring waarbij er echt…
Erg positieve ervaring waarbij er echt gekeken wordt naar wat je wens is. Erg meedenken en betrouwbaar.
Top bedrijf niks op aan te merken!
Más información sobre otros tipos de reseñas.